be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Psychonauts 2: Opvolger van een cult classic

  
psychonauts-2
  
Heb je ooit gehoord van Psychonauts? Het spel dat in 2005 werd uitgebracht heeft een comeback gemaakt met Psychonauts 2! Na het uitbrengen van de eerste Psychonauts, zaten de fans te wachten op deel 2. Helaas was er niet genoeg steun om een deel 2 uit te voeren, maar sinds de overname van Double Fine door Xbox Studios, kon de spelontwikkelaar een opvolger ontwikkelen voor de bizarre, psychedelische cultklassieker. De release is gepland op 25 augustus 2021.

Het verhaal van Psychonauts 2 - duik in diepe gedachten en vreemde mysteries

In Psychonauts 2 kruip je opnieuw in de huid van Rasputin (of Raz in ‘t kort), een jonge Psychonaut met krachtige paranormale krachten. Raz kan, net als zijn mede-Psychonauten, iemands brein binnendringen om het te onderzoeken en zelfs te veranderen. Aan het begin van het spel heeft Raz net een belangrijke missie volbracht waardoor hij als jonge cadet het Psychonaut Hoofdkwartier kan betreden en als stagiair kan worden opgeleid.

Hoewel Psychonauts 2 een platformspel is, is zowel de setting als speelstijl erg flexibel. Je bestrijdt vijanden door gebruik te maken van telekinese, pyrokinese en levitatie. Gamers die de eerste Psychonauts hebben gespeeld zullen deze moves herkennen.

Dit vervolg breidt het arsenaal uit met diverse mogelijkheden, waaronder de optie om de gemoedstoestand in de hersenen te veranderen. Zo worden Raz en zijn klasgenoten in de klas tegengehouden omdat hun lerares het veel te gevaarlijk vindt om ze op missie te sturen. Door haar brein te spitten, komt Raz erachter dat de school budgetproblemen heeft. Door het verband tussen 'risico' en 'dood' te veranderen in 'risico' en 'geld', verandert Raz het gedrag van de lerares, waardoor ze toch op missie kunnen gaan.

Psychonauts 2 mixt “psychedelic” met fun en cult

Als je Psychonauts 2 speelt, zul je merken dat er veel humor en grappen zijn verweven in het verhaal en de gameplay. Van oorsprong is Psychonauts een cultklassieker, en de opvolger is net zo! Je vindt humor en komedie door alles heen, van vijand-beschrijvingen en scenario-ontwerp, tot perfecte punchlines van de stemacteurs. Samen met de art-style krijg je het gevoel dat je in een van de tekenfilmseries van Cartoon Network zit, zoals "Courage the Cowardly Dog".

Hoewel het vol zit met komedie, is er ook een serieuze kant. Psychonauts 2 opent met een advies over geestelijke gezondheid, waarin spelers worden gewaarschuwd dat het spel "artistieke interpretaties van ernstige geestelijke gezondheidsproblemen bevat, waaronder verslaving, PTSS, paniekaanvallen, angst en waanideeën." Als je het spel speelt, zul je deze interpretaties ervaren als nooit tevoren. Hopelijk opent het spel het gesprek rondom dit omstreden onderwerp van mentale gezondheidsproblemen. Dat zou een positief neveneffect zijn van deze game.

Psychonauts 2 vanaf dag 1 beschikbaar voor Xbox Game Pass

Speel deze game vanaf dag 1. Hoe? Nou, met een Game Pass Ultimate abonnement! De Game Pass bibliotheek heeft een heleboel games om te spelen, waaronder Psychonauts 1. Dus maak je alvast klaar en wees voorbereid als Psychonauts 2 op 25 augustus arriveert.

Bron: DoubleFineProd

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 14,99
xbox-gift-card-75
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €75

€ 75,00
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.