be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Shadow of the Colossus

  
  
Origineel was Shadow of the Colossus alleen bedoeld voor de PlayStation 2, maar deze indie-game met de allure van een volwaardige triple-A titel presteerde boven verwachting toen deze voor de eerste keer uitkwam in 2005, er kwam een heuse remake in 2011 met geüpgrade graphics en gameplay, en nu, in 2018, krijgen we wederom een remake van deze werkelijk geweldige, sfeervolle game en de graphics en gameplay zijn beter dan ooit!

De releasedatum van deze PlayStation exclusive is 6 februari 2018.

Adembenemender dan ooit

Shadow of the Colossus is een van de meest-geprezen, maar ook mees-geliefde games allertijden en dit jaar keert deze game nog glorieuzer dan ooit tevoren terug om een hele nieuwe generatie gamers voor zich te winnen. De originele versie van Shadow of the Colossus is geproduceerd door Team Ico, de masterminds achter de games Ico en The Last Guardian, maar een ander development-team heeft deze game onder handen genomen voor de remake; de naam van dit bedrijf is Bluepoint Games, dé specialist bij uitstek voor het maken van remakes van bekende gametitels, zoals: God of War Collection, Titanfall en Gravity Rush Remastered. Shadow of the Colossus is adembenemender dan ooit en dat is écht een hele prestatie voor een game die al erg dicht in de buurt kwam van absolute perfectie!


  

Het verhaal

Jij, als held, bent naar een land gekomen waar je moet strijden om een meisje tot leven te wekken, maar om dat te kunnen doen moet je eerst zestien gigantische wezens verslaan. Dapper trek je ten strijde op jouw trouwe paard Argo en zal je met je gezonde verstand, een magisch zwaard en een kruisboog je een weg moeten banen door een wijds landschap om de zestien wezens te vinden en deze uit te schakelen.

De moeilijkheidsgraad zit ‘m echter in hoe je deze titanen vernietigt, want ieder wezen is uniek en behoeft een andere manier van het zoeken naar zwakke punten; die zwakke punten zijn niet makkelijk te vinden, dus zet je maar alvast schrap voor een uitdagend, maar episch avontuur. Shadow of the Colossus is een mix van verkennen, platformen, puzzelen en de coolste actie die je ooit in een videogame gezien hebt.
Bron: PlayStation

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.