be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Street Fighter V: Arcade Edition

  
  
Street Fighter V: Arcade Edition bevat alles wat de originele versie van deze game ook heeft, maar heeft nieuwe gameplay-elementen en nieuwe content, zoals de Arcade Mode, Extra Battle Mode, nieuwe V-Trigger-acties, een Gallery en een geheel nieuwe user-interface die verbeterd is ten opzichte van zijn origineel.
  Naast alle originele content krijg je dus veel meer content voor je geld in Street Fighter V: Arcade Edition:

 • Arcade Mode
 • Extra Battle Mode
 • Nieuwe V-trigger-acties
 • Gallery
 • Nieuwe user-interface
 • DLC-fighters uit Season 1
 • DLC-fighters uit Season 2
In de Arcade Mode kunnen fans van de Street Fighter franchise hun hart ophalen en de inmiddels 30-jarige historie van de franchise aan zich voorbij laten komen. Je kan kiezen uit zes verschillende paden die je zowel in een single-player- als in een multi-player-variant kan spelen; bij beide types kan je speciale, unieke eindes uitspelen. In de Extra Battle Mode is het mogelijk om exclusieve uitdagingen te spelen, door deze uit te spelen kan je Fight Money verdienen, maandelijks kan je hiermee een premium kostuum vrijspelen. Alle content van Street Fighter V: Arcade Edition wordt regelmatig geüpdatet en verbeterd, inclusief extra uitdagingen en andere content.
De oorspronkelijke versie van Street Fighter V is het enige wat je nodig hebt als gamer om toegang te krijgen tot de laatste geüpdatet versie van deze titel. Door het verdienen van in-game Fight Money kan je de content van deze game uitbreiden, in dit geval alle gameplaycontent die na de lancering verscheen. Street Fighter V: Arcade Edition is eigenlijk bedoeld voor gamers die niet alle nieuwe content willen vrijspelen of er in-game currency voor willen gebruiken, want de Arcade Edition heeft deze nieuwe content al toegevoegd aan de game.
Je kan in Street Fighter V: Arcade Edition je vrienden uitdagen en met de roem gaan strijken in de Capcom Pro Tour. Ook als je speler van de originele Street Fighter V bent kan je deelnemen aan deze gevechten, want je wordt gewoon in dezelfde pool geplaatst als gamers die de Arcade Edition spelen. Daarnaast worden gamers van de PlayStation 4 en PC versie verenigd door het cross-gamingplatform.

 • Nieuwe en terugkerende fighting-characters - Bekende terugkomers zijn Birdie en Charlie Nash. Nieuw is Necalli, maar aan de klassieker Street Fighters is ook gedacht, zoals: Ryu, Ken, Chun-Li, Cammy, Vega en M. Bison.
 • Er zijn nieuwe strategieën en gevechtsmechanismen toegevoegd - Er is nu een V-gauge en een EX-gauage, maar ook een geheel nieuw vechtsysteem; door deze toevoegingen is Street Fighter V nu uiterst toegankelijk voor allerlei type spelers, zowel noobs als advanced gamers.
 • PlayStation 4 en PC Cross-Platform – Voor het eerst in de geschiedenis van Street Fighter kunnen PC-gamers het opnemen tegen PlayStation-gamers.
 • Next Gen Graphics – Dit is de coolste Street Fighter game ever door het gebruik van de Unreal Engine 4 voor de graphics.
 • Street Fighter DLC fighters – Alle toekomstige DLC-personages van Street Fighter V zullen gratis vrij te spelen zijn.
Street Fighter V: Arcade Edition komt uit op 16 januari 2018 voor PC en PlayStation 4.
Bron: Street Fighter

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
steam-gift-card-20-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $20 US

€ 20,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
steam-gift-card-50-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $50 US

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.