be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

The Outer Worlds

  
The Outer Worlds Logo
  
Reis naar de rand van het universum en verken de nederzettingen van Halcyon! Stap in je ruimteschip en verzamel je crew in deze single-player sciencefiction RPG. The Outer Worlds komt uit op 25 oktober 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC via de Microsoft Store en Epic Store. Later verschijnt deze game ook op de Nintendo Switch en Steam.
The Outer Worlds wereld

Een scifi-versie van Fallout: Las Vegas?

Zoals je misschien al weet is de maker van The Outer Worlds, Obsidian, ook de ontwikkelaar van Fallout: Las Vegas. Deze game lag buiten de handen van Fallout-eigenaar Bethesda en was een razend succes, mede dankzij de fantastische manier waarop het verhaal werd verteld en de wereld die je kon ontdekken. The Outer Worlds lijkt ook een groot aantal aspecten van deze game te hebben overgenomen, maar dan wel in een nieuw scifi-jasje. In The Outer Worlds zul je de verste uithoeken van Halcyon - een levensgevaarlijke gekoloniseerde groep planeten - moeten verkennen.
The Outer Worlds held, slechterik of psychopaat

Word jij een held, slechterik of een psychopaat?

Die keuze ga jij maken in The Outer Worlds. Je begint dit spel met het creëren van een karakter. Deze kun je op vele manieren aanpassen naar jouw smaak. Je zult ook andere ruimtereizigers tegen komen die bij je willen aansluiten. Ze hebben ieder hun eigen unieke vaardigheden, motivaties en zelfs missies. Het is aan jou om deze kameraden te helpen hun doelen te bereiken, of naar je eigen doel te draaien.

Een verhaal gestuurd door de speler

The Outer Worlds is een spel waarbij jouw keuzes een grote impact hebben op het verhaal. Er ligt dus geen cookie-cutter verhaallijn voor je klaar, in deze scifi RPG bepaal jij wat er gaat gebeuren. Deze keuzes hebben echter niet alleen effect op het verhaal, maar ook jouw karakterontwikkeling. Het spel houdt goed in de gaten waar jij goed en slecht in bent. Heb je bijvoorbeeld moeite met het verdedigen tegen Raptidons? Dan krijg je een ‘ik-ben-slecht-met-raptidons’ labeltje en worden je skills momenteel verzwakt als je oog in oog komt te staan met deze wezens. Je krijgt daarentegen wel meteen een extra karaktereigenschap om te compenseren. Op deze manier kun jij jouw ideale personage creëren. Ook de aanpak ligt aan jou; ga jij schietend rondrennen of ga je voor een verbale aanpak? Beide zijn mogelijk en beide zullen het verhaal een andere richting opsturen.
The Outer Worlds verhaal
The Outer Worlds Ellie
The Outer Worlds Raptidons
The Outer Worlds

Gebruik een gamecard en speel direct

Wil je op 25 oktober 2019 meteen beginnen aan dit scifi avontuur? Dan kun je het beste de game digitaal aanschaffen met behulp van in-game tegoed. Koop een PlayStation Network Card, Xbox Gift Card of Windows Gift Card en zet eenvoudig geld over naar je game account!
Bron: Obsidian Entertainment

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
windows-gift-card-75
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €75

€ 75,00
windows-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €50

€ 50,00
windows-gift-card-10
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.