be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

WWE 2K22 slogan: it "hits different"

WWE 2K22 komt eraan en de slogan belooft dat het "het slaat anders toe" (“it hits different”), wat er op lijkt dat de onderbreking van de serie misschien net datgene was om de game nieuw leven in te blazen. Fans zullen zeker hopen dat WWE 2K22 een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van het rampzalige WWE 2K20, dat leidde tot de annulering van WWE 2K21.

Wat weten we tot nu toe over WWE 2K22? We weten dat het spel naar verwachting in maart 2022 zal uitkomen, tegen de oktober release-trend in. We weten ook dat het spel een nieuwe besturing zal hebben, meer dan 3400 nieuwe animaties, bijgewerkte graphics en een vernieuwde engine. Het spel maakt ook gebruik van een nieuwe gezichtsscan-technologie. Uitgever 2K Games beweert dat 85% van de spelers in het spel hebben meegedaan aan het scannen van hun personage in het spel.

WWE 2K22 releasedatum gaat tegen de trend in

WWE 2K22 komt op 11 maart 2022 uit voor PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4, Xbox One en PC. Een maart-release gaat in tegen de gebruikelijke oktober release-trend van de serie, maar het valt wel in de aanloop naar Wrestlemania (die plaatsvindt in april), wanneer WWE fandom zich op een hoogtepunt bevindt. We hopen dat deze extra tijd ervoor zorgt dat WWE 2K22, wanneer het uitkomt, echt een geweldige worstelgame wordt.

Er zijn verschillende edities van WWE 2K22 om uit te kiezen. We hebben de verschillen tussen de edities op een rijtje gezet en wat je kunt verwachten aan pre-order bonussen.

Standaard editie. De standaardeditie van WWE 2K22 wordt geleverd met het basisspel. In de fysieke exemplaren van het spel krijgen spelers ook WWE SuperCard Limited Edition Cards: Rey Mysterio en Dominik Mysterio. Bij de next-gen edities van de standaard editie (dat is voor PS5 en Xbox Series X) krijg je ook The Starrcade '96 Rey Mysterio Pack, met daarin een '96 Rey Mysterio speelbaar personage en Starrcade '96 Rey Mysterio Ruby MyFACTION kaart.

Deluxe-editie. De deluxe editie van het spel komt met de volgende digitale items:

 • Season Pass
 • Toegang tot 5 DLC packs met nieuwe Superstars en Legends
 • MyRISE Mega-Boost
 • SuperCharger Pack
 • Undertaker Immortal Pack
 • 3 extra Undertaker persona's
 • MyFACTION Undertaker EVO kaarten
 • MyFACTION Perks en Bonussen

Next-gen edities krijgen:

 • Starrcade '96 Rey Mysterio Pack
 • Starrcade '96 Rey Mysterio speelbaar personage en
 • Starrcade '96 Rey Mysterio Ruby MyFACTION kaart

Fysieke edities van het spel worden geleverd met WWE SuperCard Limited Edition Cards: Rey Mysterio en Dominik Mysterio.

NWO 4-Life Editie. De nWo 4-Life editie van WWE 2K22 is alleen digitaal verkrijgbaar en bevat de volgende items:

 • Speelbare nWo Superstars: Speelbare nWo versies van "Hollywood" Hulk Hogan, Scott Hall, Kevin Nash, Syxx, en Eric Bischoff;
 • nWo Bonus Inhoud: Twee klassieke WCW PPV-locaties, een MyFACTION "Gold"-pakket gebundeld met nWo EVO-kaarten en de nWo Wolfpac Championship Belt;
 • Seizoenpas, met toegang tot 5 DLC-pakketten met nieuwe Superstars en Legends;
 • MyRISE Mega-Boost- en SuperCharger Pack;
 • Undertaker Immortal Pack, met 3 extra Undertaker persona's en MyFACTION Undertaker EVO kaarten met MyFACTION Perks en Bonussen.

Next-gen edities krijgen het Starrcade '96 Rey Mysterio Pack met het Starrcade '96 Rey Mysterio speelbaar personage en Starrcade '96 Rey Mysterio Ruby MyFACTION kaart.

Cross-gen bundel. De laatste editie is de cross-gen digitale bundel. Deze bevat de digitale standaard editie en wordt geleverd met "dual-gen entitlement," waarmee je kunt spelen op Xbox One en Xbox Series X/S, of PS4 en PS5. Bij next-gen zit ook het Starrcade '96 Rey Mysterio Pack.

Pre-order bonussen

Er zijn ook pre-order bonussen te krijgen bij de standaard editie en de cross-gen edities van WWE 2K22. Als je deze edities pre-orderet, ontvang je het Undertaker Immortal Pack, dat 3 extra Undertaker-persoonlijkheden, MyFACTION EVO-kaarten voor Undertaker en MyFACTION Perks en Bonussen bevat.

Het Undertaker Immortal Pack wordt standaard geleverd bij de Deluxe en nWo 4-Life edities.

Als je de Deluxe en nWo 4-Life edities echter vooraf bestelt, krijg je 3 dagen eerder toegang tot het spel.

Direct bestellen

steam-gift-card-100
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card €100

€ 100,00
xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 14,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.