be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Dissidia Final Fantasy NT

  
Dissidia NT final fantasy logo
  
Wij zagen een preview van Dissidia Final Fantasy NT (DFFNT) tijdens de videogamebeurzen waar wij afgelopen jaar aanwezig zijn geweest, tijdens één hiervan zagen we een heuse showcase van deze game en we moeten toegeven dat het toch altijd wel heel cool is om de karakters van Final Fantasy in HD tot leven te zien komen. Het is gewoon supervet om samen met andere gamers het tegen elkaar op te nemen in gevechten met de bekendste Final Fantasy karakters uit verschillende FF-games. Dissidia Final Fantasy NT laat zich het beste vertalen als de ideale mix van de franchises Final Fantasy, Overwatch en Star Wars: Battlefront; we vertellen je hier waarom…

Misschien is ‘een mix’ niet helemaal de juiste benaming, omdat je dan voorbij gaat aan het feit dat DFFNT een geweldige game is die juist niet een mix van allerlei andere games wil zijn, want DFFNT brengt wel degelijk iets nieuws naar het hedendaagse videogamelandschap. Het is niet alleen een mix van bekende karakters die de fans nog eens een keer graag voorbij zien komen, maar het is een game die op een slimme manier al het beste uit de Final Fantasy reeks verenigd. Overigens is deze game ontwikkeld door twee top-studio’s, namelijk Square Enix en Team Ninja.

Strategische fighting gameplay

De aanvallen die je in deze versus-game uit kan voeren onderscheiden zich als HP en Bravery, waarbij een HP-aanval een groot deel van de energie van je tegenstander laat wegvloeien en de Bravery-meter zich vult tijdens de gevechten die je voert en waarmee je uiteindelijk een heel krachtige aanval kan inzetten. Hoe hoger je Bravery-meter, hoe meer schade je je tegenstander kan toebrengen als je een HP-aanval doet, maar je moet het spel uiteraard wel strategisch spelen… Kortom: vechten in Dissidia Final Fantasy NT is niet zomaar wat matten met populaire Final Fantasy karakters, maar juist een balans tussen vechten en strategisch spel waarbij je niet meteen al je energie moet inzetten en niet al je kruit meteen moet verschieten.

DFFNT is het beste van een RPG- en een fighting-game, de karakters hebben allemaal een klasse waar ze onder vallen; zo zijn er Marksman, voor lange-afstandsaanvallen; Vanguards voor aanvallen van dichtbij en Assassins, voor snelle aanvallen, maar er zijn ook Specialists, zij doen beroep op speciale krachten die komen uit voorgaande Final Fantasy games. Iedere gamer en sowieso iedere Final Fantasy fan zal karakters vinden in Dissidia Final Fantasy NT die je top vindt en wil inzetten voor je gevechten. Voor ieder wat wils dus!
DFFNT karakters
In DFFNT kan je skills toekennen aan karakters en je kan ook speciale aanvallen voorprogrammeren, zoals HP en Bravery attacks, maar ook een aantal nog specialere aanvallen waar doorgewinterde gamers goed mee uit de voeten zullen kunnen. Je kan kiezen uit bekende summons, zoals: Odin, Shiva, Ifrit, Bahamut en andere summons. Zodra je meter voor deze summons vol is kan je deze inzetten en je tegenstander enorm veel schade toebrengen.
Dissidia Final Fantasy NT vechten
Gevechten zijn zowel in een singleplayer als multiplayer te spelen, maar zijn altijd drie-tegen-drie; degene die als eerste alle drie de tegenstanders van de vijand K.O. krijgt is de winnaar. Dissidia heeft ook een story mode waarin hele coole cut-scenes zitten.

We kunnen niet wachten!

De eerste versus-game van Dissidia NT kwam uit op de PSP, de PlayStation handheld van weleer, en deze Dissidia Final Fantasy NT is zeer zeker een gedegen opvolger van de PSP-versie; het betreft hier geen remake, remaster of reboot, maar een volwaardige nieuwe game.
Wij waren sowieso onder de indruk van deze game, want hij is uiterst intelligent, lekker snel, heeft mooie graphics en biedt een goede uitdaging voor zowel beginners als gevorderden. Top!

Deze game komt uit op 30 januari 2018 voor PlayStation 4.
Bron: PlayStation

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
steam-gift-card-50-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $50 US

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.