be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Far Cry: New Dawn

  
Far Cry New Dawn logo
  
Far Cry: New Dawn kwam best als een verassing gezien de release al een jaar later staat gepland na het overweldigende succes van Far Cry 5 in 2018. Je bezoekt na een lange tijd Hope County en de resterende omgeving weer na de nucleaire ontploffing die de omgeving en inwoners drastisch heeft aangetast. Far Cry: New Dawn zal op 15 februari 2019 verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Meer dan alleen een vervolg

Toen Far Cry: New Dawn begin december 2018 was aangekondigd waren fans bang dat het alleen maar een kleine uitbreiding zou zijn op Far Cry 5. Maar New Dawn biedt veel meer dan dat. Het is een volledig ontwikkeld vervolg dat slechts gedeeltelijk de gebeurtenissen in Far Cry 5 weerspiegelt.

De wereldwijde nucleaire ramp bekend als “the Collapse” heeft Hope County verwoest en de overlevende geforceerd ondergronds te schuilen. 17 jaar later proberen ze een nieuwe samenleving op te bouwen, maar ze worden bedreigd door de groep bandieten onder de leiding van de kwaadaardige tweelingzussen Lou en Mickey. Degene die niet aan de kant van de zogenaamde Highwaymen willen staan vormen een riskante bondgenootschap met het overgebleven Project at Eden’s Gate, dat wellicht een nog gevaarlijkere situatie kan creëren…

Far Cry New Dawn zussen

Een levendige, kleurrijke versie van Hope County

Hoewel het spel zich voornamelijk op dezelfde locatie afspeelt als Far Cry 5 is het verre van herkenbaar. Moeder natuur heeft over de jaren heen haar landschap terug gewonnen en een extreem levendig en kleurrijk uitzicht gecreëerd, een hele andere Hope Country dan we gewend zijn. New Dawn biedt ook meer gebieden om te ontdekken op expedities. Je kunt een helikopterritje nemen naar een aparte locatie in de VS en kleine gebieden verkennen zoals een pretpark, moeras of kloof.

Volledig personaliseerbare hoofdpersonages

In Far Cry: New Dawn kun je beginnen met een schone lei. Je start het verhaal als een naamloze speler, een eenzame overlevende die zijn/haar weg naar Prosperity maakt -de thuisbasis van het spel- nadat je trein was overvallen door de Highwaymen. Je karakter is geheel personaliseerbaar door het spel heen en er zijn veel opties om in te verdiepen.

Far Cry New Dawn gemuteerde bizon
Far Cry New Dawn landschap

Een nieuwe vijand

Hoewel er maar twee groepen in New Dawn zijn, de overlevende boeren en inwoners van Hope County en de bandieten genaamd de Highwaymen, is er een nieuwe vijand. De wilde dieren zijn verder ontwikkeld en vormen nu een grotere bedreiging dan ooit. Het nucleaire afval in combinatie met een drug gebruikt door de cult in Far Cry 5 heeft een deel van de fauna veranderd in gevaarlijke, hongerige beesten die veel meer kunnen hebben dan de bizons, zwijnen en poema’s die je nu kent.

In tegenstelling tot deze nieuwe groep vijanden die je in New Dawn onder ogen moet zien, is je vertrouwde viervoeter hier om te helpen. Je nieuwe huisdier genaamd Timber is gelukkig alleen op een positieve manier beïnvloed door de nucleaire ramp; hij kan nu mee rijden in je auto! Natuurlijk ook compleet met een enthousiaste snuit die uit het raam hangt en een tong die door de wind wappert.

Far Cry New Dawn Timber

Vertrouwde maar tevens verbeterde gameplay

De gameplay in Far Cry: New Dawn voelt vertrouwd aan maar is ook aanzienlijk verbeterd. De Far Cry-serie heeft duidelijk een goede balans gevonden tussen shooter en arcade/actie. Vechten is nog steeds even leuk en je hebt een grote diversiteit in wapens om uit te kiezen. Het wapensysteem is ook verbeterd en is in New Dawn efficiënter. Als je een verbeterde versie van een wapen hebt gecraft wordt het oude wapen automatisch vervangen.

New Dawn introduceert ook meer RPG-elementen aan de franchise door levels aan wapens, vijanden en bondgenoten te geven. Het is daardoor ook belangrijk om te levellen zodat je een hoger niveau vijand aan kan. De thuisbasis Prosperity ontwikkelt ook na verloop van tijd.

Wederom biedt Far Cry: New Dawn een volledig co-op gameplay met je online vrienden. De dagen van split-screen zijn helaas voorbij, maar je kunt alsnog de leukste herinneringen creëren met je vrienden in New Dawn.

Word jij ook helemaal enthousiast van de preview van Far Cry: New Dawn? Verhoog dan je PlayStation-, Xbox- of Steam-tegoed met een giftcard en maak jezelf klaar voor de release!

Bron: Ubisoft

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
steam-gift-card-10-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $10 US

€ 12,95
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
steam-gift-card-50-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $50 US

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.