be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Halo Wars 2

  
Halo Wars 2 logo
  
Sinds 21 februari 2017 zijn de strategy-fans bij ons in het bedrijf helemaal hooked aan Halo Wars 2, het vervolg op het uiterst succesvolle Halo Wars. Verwacht in Halo Wars 2 geen first-person shooter, maar een intelligente strategy-game die je in een singleplayer mode kan spelen, maar ook als multiplayer-game speelt dit spel vlot weg. Wij zijn alvast groot fan, maar dat kan ook komen doordat we grote Halo-fans hebben in ons team. Kortom, wij zijn enthousiast! Nu jij nog!

Intelligente strategy-game

Halo Wars 2 speelt als een spannende strategy-game die wel degelijk dezelfde feel heeft als zijn first-person shooter variant, maar deze game combineert dezelfde actie met een hoge mate van strategische gameplay. Iedereen die wel eens een game heeft gespeeld uit de Halo-franchise weet dat deze games geen botte hack ’n slash games zijn, maar dat je écht wel even goed moet nadenken over je acties om als overwinnaar uit de bus te komen; de Halo-games bieden hier dan ook een goede uitdaging voor. Wij zijn blij bij Halo Wars 2 veel herkenningspunten terug te zien van de eerste versie van deze game; het is uiteindelijk ook niet voor niets dat de eerste Halo Wars het landschap van strategy-gaming positief veranderd heeft en als voorbeeld diende voor veel games die na de eerste Halo Wars game verschenen.
In Halo Wars 2 waren we blij om wederom heel veel herkenningspunten terug te zien uit de Halo-franchise, zoals klassieke strijdkrachten: Spartans, Warthogs, Scorpions, maar ook geheel nieuwe units. Een feest der herkenning met nieuwe toevoegingen, precies zoals wij het graag zien!
In Halo Wars 2 doe je levelen, bouwen, verzamelen en je troepen uitrusten met de meest-geavanceerde machinerie mogelijk. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos in deze Halo game.
Halo Wars 2 levelen, bouwen, verzamelen uitbreiden
Halo Wars 2 gevechten

Helemaal de Blitz!

Blitz is een nieuwe gamevariant die is toegevoegd aan Halo Wars 2, daarnaast is het ook gelijk een nieuwe manier van het benaderen van een strategy-game. Je kan met deze spelmodus kaarten inzetten en zo tactische strategieën combineren tijdens gevechten. Voor ons was dit een prima aanvulling op een al geweldige game en dus hebben we deze vaak gespeeld, ook omdat je niet alleen krachtige Halo-voertuigen in kan zetten in deze spelmodes, maar ook troepen; je kan zelfs in je eentje de strijd aangaan als je dat wilt. Dat laatste hebben wij een paar keer gedaan en de spelbeleving is dan ineens weer heel anders als dat je met een grote groep characters de strijd aangaat.
Game cards direct review aapje
Kortom: wij raden Halo Wars 2 zeer zeker aan, omdat deze game top is voor fans van Halo, fans van het genre, maar ook aan nieuwe fans, omdat Halo Wars 2 een echte game changer is.
Bron: Xbox

Direct bestellen

windows-gift-card-10
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €10

€ 10,00
windows-gift-card-20
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €20

€ 20,00
windows-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

Windows Gift Card €30

€ 30,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.