be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Marvel's Spider-Man

  
  
Deze geheel nieuwe Spider-Man game komt voort uit een samenwerking tussen Marvel en Insomniac Games. De Spider-Man uit deze game is heel anders als de superheld die we gewend zijn uit de films. Dit is een ervaren Peter Parker die écht wel heel goed weet waar hij mee bezig is en ook weet wat voor een stad het New York uit de game is. Deze Peter Parker probeert ook zijn eigen leven te managen, hoewel dit leven steeds chaotischer aan het worden is. Daarnaast zorgt hij ook nog voor het welzijn van zo’n negen miljoen New Yorkers.

Deze game komt uit op 7 september 2018. Dit spel is een PlayStation Exclusive.

Een compleet nieuwe ervaring

Deze Spider-Man game gaat ook een hele, nieuwe game-ervaring opleveren, want je stapt in deze versie echt in het leven van Peter Parker/Spider-Man. Deze game zit tjokvol met acrobatische kunsten, improvisatie en spinnenwebacties. Kortom, in deze game zal je alles te zien krijgen waarmee het karakter van Spider-Man zo bekend is geworden. Je kan in deze game New York ook parkour-stijl doorkruisen. Je kan vechten en door allerlei game-elementen je in een echte Spider-Man film wanen.

Ga aan de slag als Spider-Man

Als je Reed Richards, oftewel Mister Fantastic, niet meetelt dan is Spider-Man de lenigste superheld in het Marvel universum waarmee je aan de slag kan. Peter Parker heeft in deze game, door jarenlange ervaring, de gehele controle over zijn spider-senses. Daarnaast heeft hij al zijn vaardigheden weten te masteren en heeft hij zelfs een nieuw pak. Je kan je gaan storten in het bizarre en vooral complexe dubbelleven dat Peter Parker leidt als jongvolwassene met de meest waanzinnige superkrachten.

Stap in een geheel nieuw verhaal

Stap in de wereld van een hele, nieuwe Spider-Man. Ontmoet bekende personages, maar dan wel in onverwachte rollen. Er is een geheel nieuwe storyline bedacht voor deze game en dat maakt deze game extra innemend en meeslepend. Verwacht een Spider-Man die je nog niet eerdere hebt gezien op het witte doek, in de comics, op Tv of waar dan ook. Deze game laat Peter Parker zien als een persoon die goed weet wat hij wilt, maar ook als iemand die zijn rol als redder van New York City probeert te blenden met zijn rol als mens.
Bron: Marvel Entertaintment

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.