be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Micro machines World Series

  
  
De Micro Machines zijn terug, in een geheel nieuw legendarisch micro-raceavontuur op de PlayStation 4, Xbox One en op de PC, Micro Machines World Series. Dit nieuwe avontuur is sinds 21 juni 2017 te koop in de winkels. Kortom: “the Micro Machines are back…and this time it’s personal!”

Micro Machines World Series zal vasthouden aan het origineel en vooral het ‘social’-deel van deze game doorzetten, maar deze keer zijn de graphics in HD, waardoor je je nog meer betrokken voelt bij de game en je met nog meer fun en detail door de huis-, tuin- en keukenomgevingen zal racen.

Grote miniatuurmodi

Naast dat deze nieuwe Micro Machines game oude race-modi, zoals Race en Elimination, heeft wordt er ook een nieuwe modus toegevoegd aan Micro Machines World Series, namelijk Battle Mode. De totaal nieuw ontworpen Battle Arenas zorgen ervoor dat je micro-tegenstanders nog meer schade kan berokkenen. Speel tegen de A.I. of je vrienden en beschadig hun auto’s tijdens enorme micro-battles. Speel ook in co-op modus en crush samen met je vrienden andere tegenstanders door het gebruik van de unieke eigenschappen van jouw miniatuurwagen; kies hierbij uit game-modi zoals ‘King of the Hill’ en ‘Capture the Flag’!
Zoals inmiddels bekend staat de Micro Machines game-franchise bekend om zijn doldwaze en verslavende gameplay; het is dus nooit saai in deze games en alle mini’tjes krioelen lekker door elkaar met gezamenlijke en individuele doelen. Micro Machines World Series is hiermee dan ook het ultieme micro-racespektakel voor jong en oud, want de gameplay is niet moeilijk te volgen waardoor alle aandacht naar het gamen kan gaan en hierdoor wordt het ook haast onmogelijk om de controller neer te leggen.

De beste Micro Machines game-ervaring tot nu toe

In een interview met de Vice-President van de ontwikkelaar van deze game, Jonathan Bunney, zei hij het volgende: “De originele Micro Machines game was een breakthrough multiplayer racegame die een goede schare trouwe fans heeft weten te bemachtigen. We zagen goede resultaten bij de free-to-play mobiele versie van deze game, maar door de werkkracht die er in consoles zit kan je veel meer verwachten van Micro Machines World Series op het gebied van graphics en gameplay in zowel de single- als multiplayer. De fun is alleen nog maar groter wanneer je deze game online gaat spelen met je naasten, de A.I. of met personen die aan de andere kant van de wereld wonen."

In hetzelfde interview gaf Bunney ook nog iets anders aan, namelijk: “door de support die wij als gameontwikkelaar hebben gekregen van Hasbro, een bedrijf dat een naam voor zichzelf heeft weten te creëren en ondertussen de geestelijk vader is van grote merken, zoals Hungry Hippos, G.I. Joe, Ouija en NERF, willen wij niet teleurstellen door een slechte game te maken waar Hasbro haar naam niet aan wilt verbinden. Daarom is Micro Machines World Series dan ook zo gelikt en uitgebreid geworden.”

Op 21 juni 2017 zal Micro Machines World Series te spelen zijn met 12 spelers tegelijk online en tot 4 gamers op hetzelfde scherm. De twaalf racewagens waar je uit kan kiezen kan je flink pimpen en ze hebben ook nog hun eigen specifieke wapens.
Bron: Codemasters

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
steam-gift-card-20-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $20 US

€ 20,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
steam-gift-card-50-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $50 US

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.