be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Minecraft Legends

Minecraft Legends - Titel afbeelding

Minecraft Legends: De nieuwste en grootste Minecraft spin-off

Het is al meer dan tien jaar geleden dat Minecraft werd uitgebracht, en het zandbakblok-bouwspel is nog steeds opmerkelijk populair. Het is moeilijk iemand te vinden die Minecraft niet heeft geprobeerd, of er op zijn minst ooit van heeft gehoord. In de jaren na de release van het spel zijn er verschillende spin-off games uitgekomen, zoals Minecraft Dungeons en Minecraft: Story Mode. Minecraft Legends is de laatste hiervan, een aankomend actie-strategie spel dat op 18 april 2023 op alle grote platformen wordt uitgebracht.

Net als Dungeons en Story Mode speelt Minecraft Legends zich af in het Minecraft-universum, maar met een geheel nieuw type gameplay. In dit geval brengt Minecraft Legends de franchise voor het eerst in een geheel nieuwe strategische richting. Het is Minecraft meets RTS games.

Minecraft Legends Afbeelding 1
Minecraft Legends Afbeelding 2
Minecraft Legends Afbeelding 3

Red Minecraft van de kwaadaardige Piglins

In tegenstelling tot Minecraft, dat bekend staat om zijn simplistische, sandbox-charme, heeft Minecraft Legends een soort verhaal en breidt het de lore van het originele spel sterk uit. Volgens wat we tot nu toe weten, is het Minecraft-universum in Legends binnengevallen door kwaadaardige Piglins uit de Nether, en is het aan jou, de held, om de Overworld te redden. De speler moet bondgenootschappen sluiten en zijn vaardigheden ontwikkelen, spannende gevechten tegen de Piglins leiden en de corruptie van de Nether stoppen voordat het te laat is.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Minecraft Legends voortbouwt op de lore van het originele spel. Piglins werden pas in 2020 aan Minecraft toegevoegd, ter vervanging van zombie pigmen, hoewel we zoals met veel dingen in Minecraft mysterieus weinig over ze weten. Ze wonen meestal in Bastions en contrasteren met de dorpelingen van de Overworld, die veel vijandiger zijn. In Minecraft is het echter mogelijk om bevriend te raken met Piglins door ze gouden voorwerpen aan te bieden. Hoe dan ook, de waarheid over hoe de Piglins naar de Nether zijn gekomen en wat hun doel is, blijft onduidelijk. Laten we hopen dat Minecraft Legends het eindelijk uitlegt!

Ontdek Minecraft als een strategiespel

In Minecraft Legends ontdek je een nieuwe, procedureel gegenereerde interpretatie van de Minecraft Overworld. Het zal voelen als Minecraft, maar ook een beetje anders. In tegenstelling tot het originele spel wordt Minecraft Legends gespeeld vanuit een derde-persoonsperspectief. Het heeft een geheel nieuwe gameplaystijl, en de nadruk op creativiteit lijkt te zijn verschoven naar strategie. De belangrijkste gameplay loop laat spelers biomen doorkruisen op een mount terwijl ze materialen verzamelen, bondgenoten winnen, tegen Piglins vechten en zelfs defensieve basissen bouwen. Maak je geen zorgen, je zult niet alleen zijn op je reis. In Minecraft Legends kun je vriendelijke mobs zoals dassen, lama's en nog veel meer verzamelen om je te verdedigen.

Hoe zal Minecraft Legends Multiplayer zijn?

Minecraft Legends zal ook volledige co-op en competitieve online multiplayer ondersteuning bieden. De co-op modus zal gewoon de hoofdcampagne van het spel bevatten, terwijl PvP een aparte modus zal zijn, niet verbonden met het hoofdverhaal van het spel, maar net zo leuk. Er zijn enkele overeenkomsten tussen de modi, zoals het feit dat gevechtsgebieden procedureel worden gegenereerd en elke keer nieuw zijn, net als het originele Minecraft.

Minecraft Legends mount
Minecraft Legends Piglin

In competitieve PvP sluiten maximaal acht spelers zich aan bij een lobby, waarin ze in twee teams worden verdeeld. Piglins zullen zowel in PvP als in de hoofdcampagne voorkomen, wat een chaotisch element aan de wedstrijden toevoegt. Elk team bouwt vervolgens een basis en een leger, voordat ze elkaar aanvallen in de strijd. Het doel is om de basis van de tegenstander te vernietigen, terwijl je je eigen structuren bouwt om defensieve voordelen te behalen. Het is een beetje als een Minecraft-twist op League of Legends, terwijl het ook elementen van Fortnite en andere battle royale-games bevat. Na het zien van de gameplay in de trailers kijken we uit naar de releasedag, dat is zeker!

Waar kan ik Minecraft Legends spelen?

Minecraft Legends staat gepland voor een release op 18 april 2023 op alle grote platformen. Als je het spel wilt kopen, kun je dat veilig doen hier bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop! Ook kun je hier cadeaucodes kopen om het spel in online winkels zoals Playstation en Xbox te bemachtigen!

Direct bestellen

xbox-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €25

€ 25,00
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
playstation-network-card-25
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €25

€ 25,00
minecraft-java-editie
Bezorgd per e-mail

Minecraft Java & Bedrock Edition

€ 29,99
nintendo-switch-online-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 3 maanden

€ 7,99
nintendo-switch-online-12-maanden-family
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

€ 34,99
ps-plus-essential-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Essential 12 maanden

€ 75,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.