be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale code voor 12 maanden lidmaatschap bij Nintendo Switch Online
 • Deel je abonnement met de hele familie
 • Speel klassieke NES-games altijd en overal
Meer informatie
€ 34,99

Informatie

Wat is een Nintendo Switch Online familieabonnement?

Met een familieabonnement van Nintendo Switch Online kun je met maar liefst 8 familieleden samen genieten van de Nintendo Switch Online-ledenservice! Alle leden kunnen onbeperkt gebruik maken van het online netwerk en alle andere extraatjes die je krijgt met dit abonnement. Naast online multiplayer games kun je klassieke Nintendo Entertainment System-spellen spelen en gebruik maken van de opslagcloud en de smartphone-app.

Wat zijn de voordelen van een familielidmaatschap?

Een Nintendo Switch Online-familielidmaatschap heeft veel voordelen ten opzichte van een los abonnement voor elk familielid. Je kunt namelijk heel eenvoudig alles binnen één groep regelen én kosten besparen! Een individueel abonnement op Nintendo Switch Online kost per jaar €19,99. Een familielidmaatschap kost per jaar €34,99 voor maximaal 8 accounts – dat is slechts €4,37 per persoon!

Wat is een Nintendo familiegroep?

Met een Nintendo familiegroep kun je maximaal acht Nintendo-accounts koppelen aan één groep. Dit geldt ook voor kinderaccounts voor gamers jonger dan 12 jaar. Een ideaal abonnement voor de hele familie dus! Nadat je deze groep hebt aangemaakt kun je eenvoudig een Nintendo Switch Online-lidmaatschap aanschaffen in onze webshop. Een familielidmaatschap kan alleen worden gekocht door iemand die minstens 18 jaar oud is.

Bestel direct een Nintendo Switch Online-abonnement voor de hele familie

Wil jij samen met je familiegroep een Nintendo Switch Online familielidmaatschap activeren? Dat kun je heel eenvoudig doen met een digitale code van Gamecardsdirect. Volg de volgende stappen en verzilver binnen enkele minuten je abonnement:

 1. Klik op de oranje bestelknop en voeg de code toe aan je bestelling;
 2. Ga naar het betaaloverzicht en vul hier je naam en e-mailadres in;
 3. Selecteer een betaalmethode en rond de betaling af;
 4. De code wordt zodra de betaling succesvol is ontvangen direct gestuurd naar jouw inbox!

Omschrijving

Met de familiegroepinstelling kun je met maximaal acht Nintendo-accounts (inclusief kinderaccounts) een familiegroep maken.

Vervolgens kun je het familielidmaatschap van Nintendo Switch Online kopen voor je Nintendo-account-familiegroep, zodat alle Nintendo-accounts in die groep gebruik kunnen maken van de Nintendo Switch Online-ledenservice.

Geniet van competitieve en coöperatieve onlinegaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

Speel klassieke NES-games altijd en overal:

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, krijg je toegang tot een groeiende collectie Nintendo Entertainment System-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayerplezier, of speel zelfs online! Je hebt altijd toegang tot de volledige selectie games zolang je lid blijft.

Opslagcloud:

Maak online veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.

Algemene Voorwaarden

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is. Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-account overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden gebruikt.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

De geldigheidsperiode begint direct op het moment dat de code wordt gebruikt, of wordt toegevoegd aan een bestaande geldigheidsperiode. Bij het gebruik van deze code wordt automatische verlenging voor Nintendo Switch Online geactiveerd, tenzij je deze al hebt geactiveerd. Nintendo Switch Online wordt dan telkens automatisch verlengd voor eenzelfde periode als die van de code, totdat automatische verlenging wordt beëindigd. De prijs van automatische verlenging wordt getoond tijdens de procedure waarin je de code gebruikt.

Je kunt op elk moment automatische verlenging beëindigen via je Nintendo-account instellingen, tot 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. De automatische verlenging en betaling gebeuren niet eerder dan 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. Voor elke automatische verlenging wordt de prijs afgeschreven van je Nintendo eShop-tegoed. Als je niet voldoende Nintendo eShop-tegoed hebt, wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of van de PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld en is ingesteld als de betalingsmethode voor automatische verlenging op het moment dat automatische verlenging plaatsvindt. Houd er rekening mee dat je de land- of regio-instellingen van je Nintendo-account niet kunt wijzigen als automatische verlenging is geactiveerd.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Inwisselinstructies

Hoe je deze code gebruikt: Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website (via een pc of ander apparaat). Deze code kan slechts één keer worden gebruikt.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
 • Nintendo eShop Card €75
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €75

  € 75,00
 • Nintendo eShop Card €100
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €100

  € 100,00
Nintendo Switch Online 12 maanden Familie BE
Nintendo Switch Online 12 maanden Familie €34,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.