be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Nintendo Switch Online 3 maanden

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Digitale code voor 3 maanden lidmaatschap bij Nintendo Switch Online
 • Haal meer uit je Nintendo Switch!
 • Speel klassieke NES-games altijd en overal
Meer informatie
€ 7,99

Informatie

Wat is een Nintendo Switch Online-abonnement?

Met een Nintendo Switch Online-abonnement kun je als Nintendo Switch-eigenaar nog meer plezier ervaren! Dit abonnement geeft je namelijk toegang tot het online netwerk, klassieke Nintendo Entertainment System-spellen, exclusieve producten voor leden, een opslag Cloud en de handige app. Voor een lage prijs krijg je met Nintendo Switch Online de voordelen van online gamen én alle andere genoemde extra’s!

Wat zijn de voordelen van een Nintendo Switch abonnement van 3 maanden?

Als je een Nintendo Switch Online-abonnement voor 3 maanden afsluit kun je van de 5 omschreven voordelen genieten. Twijfel je nog of een abonnement het wel waard is? Hieronder lees je in meer detail wat deze voordelen inhouden:

 • Veel Nintendo Switch games hebben een online functie waarbij je met vrienden of vreemden tegelijk kunt spelen. Met Switch Online heb je onbeperkt toegang tot het online netwerk!
 • Wil jij je jeugd herleven? Dat kan nu met Nintendo Switch Online! Je kunt namelijk allerlei NES-klassiekers spelen, zoals Super Mario Bros., Tennis, The Legend of Zelda en nog veel meer.
 • Je raakt je data nooit meer kwijt door het handige Cloud-systeem. Als je een internetverbinding hebt wordt er automatisch een back-up gemaakt van je voortgang. Deze gegevens zijn aan je Nintendo-account gekoppeld, dus zelfs als je van Switch-console wisselt kun je altijd je savegame terugvinden!
 • Met de Nintendo Switch Online App kun je met andere spelers voicechatten d.m.v. de voicechat functie. Klets lekker weg tijdens het spelen van Super Smash Bros. Ultimate, Splatoon 2 en Mario Kart 8 Deluxe.
 • Als lid kun je ook nog eens exclusieve producten kopen zoals de NES-controllers, Battle Royale spel TETRIS 99 (gratis!) en Nintendo Switch-gamevouchers.

Hoe bestel ik een abonnement voor 3 maanden bij Gamecardsdirect?

Wil je voor 3 maanden lid worden van Nintendo Switch Online? Dat kun je heel gemakkelijk in onze webshop regelen. Deze kaart van €7,99 biedt een lidmaatschap voor 90 dagen en kan alleen op een Nintendo Switch worden ingewisseld. Lees hieronder hoe je binnen enkele minuten kunt genieten van Nintendo Switch Online:

 1. Voeg de digitale cadeaukaart toe aan je winkelmandje;
 2. Ga naar het betaaloverzicht en vul enkele gegevens in;
 3. Kies een betaalmethode en rond de bestelling af;
 4. Je krijgt direct de inwisselcode voor 3 maanden Nintendo Switch Online per e-mail toegestuurd! Heb je hulp nodig bij het inwisselen? Lees dan onze inwisselinstructies.

Omschrijving

Geniet van competitieve en coöperatieve onlinegaming met vrienden en rivalen van over de hele wereld in ondersteunde Nintendo Switch-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2.

Speel klassieke NES-games altijd en overal:

Als je lid wordt van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice, krijg je toegang tot een groeiende collectie Nintendo Entertainment System-games. Geef een Joy-Con aan een vriend voor multiplayerplezier, of speel zelfs online! Je hebt altijd toegang tot de volledige selectie games zolang je lid blijft.

Opslagcloud:

Maak online veilig en automatisch een back-up van je opgeslagen spelgegevens. Hierdoor is het heel eenvoudig om je spelgegevens terug te halen als je je Nintendo Switch kwijtraakt of een nieuwe gaat gebruiken.

Algemene Voorwaarden

Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Alleen compatibel met de Nintendo Switch. Deze code kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar een Nintendo Switch Online-lidmaatschap verkrijgbaar is. Om de code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account aanmaken of koppelen en moet je akkoord gaan met de Nintendo-account overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

Deze code:

 • kan slechts één keer worden gebruikt.
 • kan niet worden doorverkocht, geruild, gerestitueerd of op andere wijze ingewisseld voor contant geld.
 • zal niet door Nintendo of je verkooppunt worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt.

De geldigheidsperiode begint direct op het moment dat de code wordt gebruikt, of wordt toegevoegd aan een bestaande geldigheidsperiode. Bij het gebruik van deze code wordt automatische verlenging voor Nintendo Switch Online geactiveerd, tenzij je deze al hebt geactiveerd. Nintendo Switch Online wordt dan telkens automatisch verlengd voor eenzelfde periode als die van de code, totdat automatische verlenging wordt beëindigd. De prijs van automatische verlenging wordt getoond tijdens de procedure waarin je de code gebruikt.

Je kunt op elk moment automatische verlenging beëindigen via je Nintendo-account instellingen, tot 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. De automatische verlenging en betaling gebeuren niet eerder dan 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. Voor elke automatische verlenging wordt de prijs afgeschreven van je Nintendo eShop-tegoed. Als je niet voldoende Nintendo eShop-tegoed hebt, wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of van de PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld en is ingesteld als de betalingsmethode voor automatische verlenging op het moment dat automatische verlenging plaatsvindt. Houd er rekening mee dat je de land- of regio-instellingen van je Nintendo-account niet kunt wijzigen als automatische verlenging is geactiveerd.

Uitgegeven door Nintendo of Europe GmbH.

Inwisselinstructies

Hoe je deze code gebruikt:

Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop op een Nintendo Switch-systeem en volg de instructies op het scherm, of bezoek de officiële website: https://ec.nintendo.com/redeem
Actieve leden van Nintendo Switch Online die een code voor Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket gebruiken, ontvangen compensatie voor hun huidige lidmaatschap op basis van de periode die overlapt met het toegevoegde lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, in de vorm van gouden punten. Bij een actief familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket geldt dit alleen voor de koper.

Hoe activeer je je lidmaatschap via je Nintendo Switch Console?

Nadat je je Nintendo Switch Online lidmaatschap via Gamecardsdirect hebt gekocht, kun je de code die je in je inbox hebt ontvangen direct gebruiken. Activeer je lidmaatschap door de volgende stappen te volgen:

 1. Zet je Switch console aan en ga naar de Nintendo eShop;
 2. Selecteer het account waarmee je je abonnement wilt activeren;
 3. Selecteer Code Gebruiken aan de linkerkant van je scherm;
 4. Voer de code van 16 tekens in;
 5. Voltooi de inwisseling en veel plezier!

Hoe activeer je je lidmaatschap via de Nintendo-website?

Je kunt je Nintendo Switch Online-lidmaatschap ook via de website van Nintendo activeren.

 1. Selecteer 'Nintendo eShop' in de linker balk;
 2. Klik op Code Gebruiken ;
 3. Log in op je account, als je dat nog niet hebt gedaan;
 4. Voer je code van 16 tekens in en klik op Doorgaan.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
 • Nintendo eShop Card €75
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €75

  € 75,00
 • Nintendo eShop Card €100
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €100

  € 100,00
Nintendo Switch Online 3 maanden BE
Nintendo Switch Online 3 maanden €7,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.