be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Saints Row uitgesteld tot 23 augustus 2022

alt-tekst-afbeelding
Volition stelt de reboot van Saints Row uit tot augustus 2022. Ontwikkelingen omtrent de corona pandemie hebben dit uitstel veroorzaakt en er is meer tijd nodig om de game af te maken. De game zou aanvankelijk op 25 februari uitkomen.

Fine-tuning en een meer smaakvolle stijl

Er zijn geen wezenlijke veranderingen ten opzichte van wat tot nu toe bekend was. De extra tijd tot de release zal worden gebruikt om het spel te fine-tunen. Dit is de info die we tot nu toe weten.

De generatie tieners die dit originele spel speelden, kennen de game als maf, aanstootgevend en komisch. Maar zoals met alle dingen, is de franchise volwassen geworden, en krijgt de vers herstart Saints Row (2022) een meer smaakvolle stijl.

Ondanks de verrassende onthulling op Gamescom 2021, wisten we al aardig wat over de nieuwe Saints Row, vooral op het gebied van releasedatum, verhaal, gameplay, en meer. Deze franchise had een passende reboot nodig, vooral voor nieuwe fans van de game om in te springen zonder overspoeld te worden door chaotische superkrachten en tirannieke aliens.

Saints Row (2022): het verhaal

Met een welverdiende reboot neemt Saints Row een stap terug van aliens en gigantische dildo's om een fris en nieuw begin te maken voor de Saints Row bende. Het verhaal speelt zich af in de fictieve stad Santo Ileso, in het Amerikaanse zuidwesten, en concentreert zich op het personage van de speler dat bekend staat als "The Boss”.

Saints Row (2022): Wat we tot nu toe weten

Aan het begin van het spel wordt Santo Ileso bezet door drie bendes: Los Panteros (zware vechters die fysieke kracht voorop stellen), de Idols (stel je een groep Deadmau5 voor, maar dan met geweren), en Marshall Defense Industries (een particulier militair bedrijf dat "veiligheid" biedt aan de stad - classic Ultor).

Ondertussen is de groep die Saints Row vormt, samengesteld uit ontevreden leden van elke bende. Neenah van Los Panteros - niet alleen een mechanic maar ook de chauffeur van de vluchtauto, Kevin, een shirtloze gozer van de Idols die gespecialiseerd is in het uitvoeren van overvallen, en Eli, een zakenman die Marshall heeft verlaten.

Saints Row (2022): gameplay

Zoals je zou verwachten, neemt de gameplay ook een stap terug, door de supermachten en The Boss uit het presidentschap van de Verenigde Staten te verwijderen.

Net als het origineel is Santo Ileso verdeeld in negen districten die de speler onder zijn hoede moet nemen. De districten die we kennen zijn Rancho Providencio (een plattelandsstadje), El Dorado (het afgeprijsde Las Vegas), en Monte Vista (een voorstedelijk gebied). Nieuw in dit spel is dat spelers illegale bedrijven kunnen openen als façade in lege kavels in de districten om geld te verdienen.

Net als andere spellen in de franchise is er de mogelijkheid om personages te creëren, waarbij je bijvoorbeeld het geslacht van het personage kunt kiezen. Drop-in co-op is uniek, waarbij de tweede speler zijn eigen verhaalvoortgang heeft, naast die van de hoofdspeler.

Saints Row zal ook een expansion pass bevatten die na de lancering minstens drie stukken DLC zal ontvangen.

Niet iedereen is blij met de aanpassingen

Wat opvalt in de community is dat de meningen over de reboot van Saints Row verdeeld zijn. Sommigen vinden het een verplichte "box-ticking", anderen daarentegen zijn enorm enthousiast over de veranderingen.

Release en consoles

De reboot van Saints Row komt uit op 23 augustus 2022, voor PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, en PS4. Wil je de game meteen spelen op de dag van release? Zorg dan dat je genoeg tegoed op je eWallet hebt staan en koop de digitale versie!

Direct bestellen

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.