be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Snipperclips Plus Pakket

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • 1-4 spelers
 • Actie - puzzel spel
 • Voor dit spel heb je Snipperclips - Cut it out, together! nodig
Meer informatie
€ 9,99

Informatie

Wat is het Snipperclips Plus Pakket?

Met het Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! Plus Pakket krijg je nóg meer game content voor het leukste couch co-op puzzelspel op de Nintendo Switch. Het puzzelavontuur van Snip en Clip wordt uitgebreid met 40 nieuwe levels en een nieuwe feature om levels opnieuw te spelen. Totaal krijg je met het Plus Pakket 100 unieke puzzel levels om te voltooien, en elk level heeft een andere aanpak nodig. Speel alleen of met z’n tweeën en knip de juiste vormpjes om de puzzel op te lossen! Je hebt voor deze DLC-versie het originele spel Snipperclips - Geknipt om samen te spelen! niet nodig.

Wat krijg ik met het Snipperclips Plus Pakket?

Met het Snipperclips Plus Pakket krijg je bovenop het originele spel extra levels en nieuwe functies:

 • Nieuwe werelden – In deze bundel staan 2 nieuwe werelden op je te wachten! Het land Stripknipsels zit vol moet stripboeken en de wereld van Bouwknipsels zit vol obstakels om te overwinnen. Gebruik je creativiteit en fantasie om deze lastige levels te voltooien. Je krijgt in totaal maar liefst 40 nieuwe levels om op te lossen met het Snipperclips Plus Pakket.
 • Nieuwe vormen – Beleef nog meer pret in dezelfde levels met de nieuwe functie in het Plus Pakket. Als je met deze functie een level opnieuw wilt spelen begin je met een willekeurige vorm. Het wordt dus veel lastiger om de juiste vorm te knippen!
 • Stempels – Je kunt met deze DLC leuke stempels maken van Snip en Clip om te delen met vrienden via social media.

Hoe wissel ik een digitale Nintendo Switch game in?

Een digitale game inwisselen op je Nintendo Switch is heel gemakkelijk en snel gedaan. Volg de volgende stappen zodra je de code hebt ontvangen om direct te beginnen met spelen:

 1. Start je Nintendo Switch op en open de Nintendo eShop;
 2. Kies het account waarmee je wilt inloggen;
 3. Klik in het linkermenu op Gebruik een code en voer hier de code in;
 4. De game wordt direct aan je downloadlijst toegevoegd!

Omschrijving

Er is enorm veel nieuwe content beschikbaar in Snipperclips Plus – Geknipt om samen te spelen! Deze uitgebreide versie van de game brengt ons het oude en vertrouwde papierplezier in nieuwe levels.

Als je Snipperclips – Geknipt om samen te spelen! al in huis hebt, kun je de nieuwe content als DLC aankopen in de Nintendo eShop.

Nieuwe werelden

Twee nieuwe werelden wachten op je! In Stripknipsels bezoeken Snip en Clip een land vol stripboeken, en in Bouwknipsels zullen ze hun creativiteit en fantasie boven moeten halen om alle obstakels te overwinnen. Met deze uitbreiding zijn er in de game maar liefst 100 unieke levels waarin je je kunt uitleven!

Nieuwe vormen, meer pret!

Dankzij een nieuwe functie kun je alle originele levels op een gloednieuwe manier spelen. Je start met een willekeurige vorm en dat vergt een totaal nieuwe aanpak. Probeer dezelfde levels opnieuw met andere unieke vormen!

Stempels!

Maak magnifieke kunstwerken met Snip en Clip in de vorm van stempels! Neem daarna screenshots met je Nintendo Switch en deel ze met vrienden via social media.

GAME SIZE 363MB
ACCESSORY COMPATIBILITY N/A
LANGUAGE
AVAILABILITY
EN, DE, FR, NL, ES, IT
CONSOLE Nintendo Switch
TYPE Downloadable Content
ORIGINAL SYSTEM Nintendo Switch
MULTIPLAYER MODE Simultaneous
PLAYERS 1-4
AGE RATINGS 3
COPYRIGHTS © 2017 Nintendo Co., Ltd.

Leeftijdsvalidatie


pegi 3

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Nintendo eShop Card €15
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €15

  € 15,00
 • Nintendo eShop Card €25
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €25

  € 25,00
 • Nintendo eShop Card €50
  Bezorgd per e-mail

  Nintendo eShop Card €50

  € 50,00
326162b0-0976-2942-a207-072b20ea99a9
Snipperclips Plus Pakket €9,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.