be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Spotify Gift Card €60

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Al je favoriete nummers. Ook op je mobiel.
 • Muziek downloaden. Luister waar je ook bent.
 • Geen advertenties. Geniet onafgebroken van je muziek.
Meer informatie
€ 60,00

Informatie

Schaf een 60 euro Spotify Gift Card aan en ontvang direct de inwisselcode per e-mail.

 • Wissel de code in voor 6 maanden Spotify Premium.
 • Luister onbeperkt muziek zonder vervelende reclames.
 • Alleen geschikt voor Belgische Spotify-accounts.
 • Veel betaalopties om uit te kiezen.
 • Tot 1 jaar na aankoopdatum in te wisselen.

Spotify Premium met een prepaid kaart van 60 euro

Spotify is een van de meest populaire muziek streamingdiensten in de hele wereld, met maar liefst 40 miljoen liedjes om naar te luisteren. Spotify neem je overal mee naar toe, zoals op de fiets met je telefoon in je broekzak, op je laptop in de trein of tijdens het werk op kantoor. Het is mogelijk om Spotify gratis te gebruiken, maar een betaald abonnement brengt veel voordelen met zich mee. Met een Premium-abonnement kun je namelijk:

 • onbeperkt nummers overslaan;
 • advertentievrij van je muziek genieten;
 • gedownloade nummers offline luisteren;
 • overal je favoriete playlist meenemen en afspelen;
 • genieten van hoge geluidskwaliteit.

Bestel een €60 Spotify Gift Card bij Gamecardsdirect

Bij Gamecardsdirect kun je gemakkelijk en vlot een prepaid kaart voor Spotify kopen. Onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week open, dus je kunt een Spotify Gift Card kopen wanneer het jou uitkomt. Het bestellen van een cadeaukaart in onze webshop gaat als volgt:

 1. Voeg de 60 euro Spotify Gift Card toe aan je winkelmandje;
 2. Vul je naam en e-mailadres in en ga akkoord met onze voorwaarden;
 3. Selecteer een betaalmethode en reken het product af;
 4. Je ontvangt na succesvolle betaling direct de inwisselcode per e-mail.

Spotify inwisselcode verzilveren

Het verzilveren van een €60 Spotify Gift Card is heel simpel! Dit doe je als volgt:

 1. Ga naar www.spotify.com/nl/redeem;
 2. Log in met je Spotify-accountgegevens of maak indien nodig een account aan;
 3. Voer de inwisselcode in en klik op ‘Code invoeren’. Meer hoef je niet te doen!

Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de 'kaart'), gaat u akkoord met het volgende:

 1. De 'Gebruikersvoorwaarden van Spotify', beschikbaar op [https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/], zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).
 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify].
 5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem].
 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.
 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.
 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.
 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ('Spotify').
 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.
 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com].

Inwisselinstructies

 1. Ga naar spotify.com/redeem.
 2. Meld je aan of registreer voor een Spotify-account.
 3. Voer de PIN in.

Je Spotify Gift Card inwisselen

Het inwisselen van je Spotify Gift Card is zo eenvoudig dat je direct na het inwisselen kunt genieten van je Spotify Premium account. Zo kun je je Spotify Gift Card inwisselen:

 1. Ga naar Spotify.com en log in (of maak een nieuw account aan);
 2. Klik op je profiel rechtsboven in je scherm;
 3. Selecteer 'Verzilveren' in het menu aan de linkerkant;
 4. Voer je premium code in en ga verder;
 5. Voltooi het proces. Eenmaal voltooid, is je Spotify Premium abonnement geactiveerd. Veel plezier!

Het is niet mogelijk om dit abonnement te annuleren. Het abonnement wordt automatisch beëindigd als je geen andere betaalmethoden aan je Spotify account hebt gekoppeld.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Spotify-Premium-Card - 1,3,6 mth denoms
Spotify Gift Card €60 €60,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.