be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

World of Warcraft Timecards US

1 resultaten
world-of-warcraft-timecards-60-dagen-us
Bezorgd per e-mail

World of Warcraft Timecards 60 dagen US

€ 24,95

Wat is World of Warcraft?

World of Warcraft (WoW) is een avontuur MMORPG dat plaatsvindt in de geruïneerde wereld van Azeroth. WoW is het vierde spel in de Warcraft-fantasiewereld en speelt zich af vier jaar na de gebeurtenissen van Warcraft III: The Frozen Throne. Ontdek nieuwe landschappen, vecht tegen monsters en ga op avontuur middels quests die je krijgt van npc’s. Sluit je aan bij een guild of loop een herberg binnen en ontmoet andere spelers. Vanaf 14 augustus 2018 kun je de zevende uitbreiding, World of Warcraft: Battle for Azeroth, kopen in de Blizzard shop met een Battle.net kaart.

Wat is een Word of Warcraft Timecard?

Met een timecard voor World of Warcraft kun je het spel een bepaald aantal aaneengesloten dagen lang spelen. Je hebt echter wel een Authenticator van WoW nodig om deze code te activeren. Als je het spel zelf nog niet hebt, dien je deze apart te bestellen.

Hoe koop ik een WoW US Timecard?

Een timecard voor World of Warcraft koop je snel en veilig in onze webshop. Na een paar klikken heb je zo een Timecard waarmee je direct aan de slag kunt! Het is super makkelijk:

  1. Voeg de US timecard toe aan je winkelmandje;
  2. Ga door naar de check-out en vul je gegevens in;
  3. Kies voor een betaalmethode en betaal voor het product;
  4. Je ontvangt direct na succesvolle betaling de WoW US Timecard per e-mail

Hoe wissel ik mijn US timecard in op World of Warcraft?

Je wilt na het kopen van een timecard natuurlijk snel aan de slag. Het inwisselen van een World of Warcraft US Timecard gaat als volgt:

  1. Login op de Blizzard Account Manager
  2. Selecteer onder ‘Account Settings’ het kopje ‘Games and Codes’ en dan ‘Add a game key
  3. Vul in het lege vak je inwisselcode in en klik op ‘Redeem code’. Veel plezier!
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.