be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

App Store and iTunes Card $15 US

Direct geleverd
Digitale code
 • Perfect voor aankopen zonder creditcard!
 • Exclusief voor Amerikaanse Apple-accounts
 • Waardeer je Apple account op elk Apple apparaat
Meer informatie
€ 15,00
Deze code is te gebruiken in Amerika.
Productreviews

Informatie

Koop een Amerikaanse iTunes Gift Card van 15 dollar

Met de Amerikaanse iTunes Apple Gift Card van 15 dollar kun je eenvoudig tegoed toevoegen aan je Apple iPhone. Je kunt het tegoed gebruiken om in-app aankopen te doen, in-game valuta te krijgen of een van je Apple abonnementen te betalen. Zo houd je controle over je budget. Gebruik je de Apple ID-opwaardering, dan betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Je kunt je Apple saldo blijven gebruiken totdat het tegoed op is. Daarna laad je je portemonnee eenvoudig weer op met een andere Apple iTunes Card.

De 15 dollar US iTunes Gift Card kan gebruikt worden voor Amerikaanse Apple gebruikers. Let op: deze zijn specifiek voor de Amerikaanse regio en niet compatibel met andere landinstellingen.

$15 US Apple iTunes Card: de ideale manier om te betalen in de App Store

De ideale manier om te betalen voor in-app aankopen is met een $15 US Apple en iTunes kaart. Betaal voor je in-game items, koop je favoriete muziekalbums of gebruik de code om je cloudopslag op je Apple apparaat te upgraden. Je kunt de App Store- en iTunes-code op verschillende manieren inwisselen; in de App Store, in iTunes of in de Apple Music-app. Amerikaanse App Store- en iTunes-kaarten hebben geen vervaldatum, dus je kunt ze gebruiken wanneer het jou uitkomt!

Koop je App Store & iTunes US card $15 online met keuze uit verschillende betaalmethoden bij Gamecardsdirect. Ontvang de code 24/7 per e-mail en waardeer je App Store saldo direct op. Veilig aankopen in-game en download muziek, films of e-books met iTunes tegoed. Je hoeft geen andere betaalmethode aan je Apple ID toe te voegen, dus je blijft de baas over je geld. Dit is de perfecte oplossing als je kind soms games speelt op je telefoon, of als jullie thuis allemaal dezelfde iPad gebruiken.

Geef een Apple iTunes ter waarde van 15 dollar cadeau

De Apple en iTunes Gift Card voor Amerikaanse Apple-gebruikers is het perfecte cadeau! De ontvanger kan de Apple Gift Card inwisselen op elke manier die hem of haar goed uitkomt. Of het nu gaat om het uitbreiden van de cloudopslag, het aanschaffen van de nieuwste muziekalbums of het af en toe gebruiken om in-app aankopen te doen; alles is mogelijk met een App Store en iTunes Gift card.

Let op: deze zijn uitsluitend voor Amerikaanse Apple accounts. Om er zeker van te zijn dat je de juiste code koopt, controleer je de landinstellingen van het Apple account waarvoor je hem gaat gebruiken.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

Je iTunes Giftcard inwisselen in 3 stappen:

Op een iPhone:

 1. Ga naar de iTunes Store App op je iPhone en log in met je iTunes account (Apple ID);
 2. Klik vervolgens op 'Inwisselen' en voer de digitale code in;
 3. That's it! Je tegoed is nu toegevoegd aan je iTunes account met de waarde van de tegoedcode, veel plezier!

In de App Store:

 1. Log in met je Apple ID en navigeer naar 'Wissel in';
 2. Voer de code in en het saldo is Direct opgewaardeerd;
 3. Je bent klaar, enjoy!

In de Apple Music App op je iPhone en iPod:

 1. Open de iTunes App;
 2. Klik op 'Inwisselen' en voer de 16 cijferige code in;
 3. Je saldo is opgewaardeerd! Dat is alles, je bent nu klaar om aan de slag te gaan met de nieuwste games en apps.

Reviews over App Store and iTunes Card 15 US

Nieuwste reviews

Eddie Lerrick | 26-08-2023
Het is makkelijk te bestellen, goed product, en heel snel gedaan.
Müller | 02-07-2022
Hier kan je weinig over zeggen.. het is een giftkaart toch?
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Amazon US Gift Card $15
  Bezorgd per e-mail

  Amazon US Gift Card $15

  € 15,00
  Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
 • Steam Gift Card 10 US
  Bezorgd per e-mail

  Steam Gift Card $10 US

  € 12,95
  Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
Appstore-itunes-dollar-15
App Store and iTunes Card $15 US €15,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.