be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Riot Points

    Riot Points is de premium valuta die gebruikt wordt om League of Legends en Teamfight Tactics PC content vrij te spelen, meestal variërend van cosmetica tot andere functies buiten de directe gameplay.

    Riot Points

League of Legends Cards

4 resultaten
league-of-legends-5
Bezorgd per e-mail

League of Legends €5

€ 5,00
league-of-legends-10
Bezorgd per e-mail

League of Legends €10

€ 10,00
league-of-legends-20
Bezorgd per e-mail

League of Legends €20

€ 20,00
league-of-legends-50
Bezorgd per e-mail

League of Legends €50

€ 50,00

Wat is League of Legends?

League of Legends of LoL in het kort is een online game die heel erg populair is onder de pvp gamers wereldwijd. League of Legends is een multiplayer game waar je online strijd tegen elkaar om je tegenstanders en zijn torens uit te schakelen. Het spel kan alleen online gespeeld worden tegen andere menselijke spelers of bots

Het spel wordt door twee teams gespeeld. Ieder team bestaat uit hooguit 5 spelers. Elk team heeft een ‘Nexus’ in zijn bezit. Het doel van het andere team is om de Nexus van het andere team kapot te maken. Lukt dat? Dan wint jouw team!

In het spelen kun je met jouw character goud bij elkaar verzamelen. Gold kun je eveneens verdienen door te farmen. De goudstukken kun je vervolgens gebruiken om items te kopen die jouw character versterken zoals zwaarden, potions en andere items.

De League of Legends Riot store

League of Legends gift cards kunnen gebruikt worden om in-game Riot Points te kopen. Riot Points is een van de primaire valuta die wordt gebruikt om League of Legends content te bemachtigen, de tweede is Blue Essence. Riot Points worden gekocht met echt geld of gift cards en worden alleen gebruikt in de Riot Store. Riot Points kunnen niet worden gebruikt om rechtstreeks invloed op de gameplay te hebben. Dus gelukkig is er geen spraken van pay to win.

Welke League of Legends gift cards zijn verkrijgbaar bij ons?

Hoe kan ik mijn League of Legends gift card verzilveren?

Het verzilveren van je League of Legends gift card gaat als volgt:

  1. Ga naar de LoL-client en open deze door erop te klikken. Indien je nog geen League of Legends account hebt, maak dan een EU account aan op: singup.euw.leagueoflegends.com;
  2. Klik daarna op de Store knop en klik vervolgens op de Purchase RP-button.
  3. Kies vervolgens de optie ‘Prepaids Cards’ en voer de prepaid code in.
  4. Klik daarna op ‘Submit’ en de 20 euro gift card wordt gelijk als Riot-Punten op je LoL account bijgeschreven.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.