be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Apex Legends

  
apex legends logo
  

EA heeft de handen ineengeslagen met Respawn Entertainment om een legendarische Battle Royale op de markt te brengen: Apex Legends. We zijn een paar dagen verder sinds de release van de nu al legendarische Battle Royale game, die het opneemt tegen Fortnite. Waarom is dit spel zo populair en is dit een trend of een hype?

Allereerst is het spel ontwikkeld door Respawn Entertainment. True, de developer is officieel van EA en we weten dat EA in een niet zo verre verleden een aantal missers heeft gemaakt (zoals Star Wars). Respawn heeft echter een fanbase opgebouwd met hun Titanfall games. Daarnaast heeft Respawn een goed voorbeeld van een Battle Royale game (Fortnite) om hun Titanfall op voort te borduren. Enkele flaws van Fortnite heeft Respawn verbeterd in hun eigen Battle Royale. Het spel verloopt soepel en zijn de graphics wat ‘volwassener’ dan die van Fortnite.

Apex Legends Map
Apex legends speelbare karakters

Het sneeuwbaleffect

Wat tevens ervoor heeft gezorgd dat deze game van 0 tot 100 is gestegen deze afgelopen dagen, is dat er veel streamers (gesponsord of niet) enthousiast deze game uitprobeerden. Bekende streamers zoals Ninja, DrLupo en Myth waren wel nieuwsgierig en hebben al de eerste nodige uren in de game zitten. Veel Fortnite pro-spelers gaven aan dat de game ‘clean’ en ‘smooth’ aanvoelt.

In de tijd dat dit gebeurde, is er een koersstijging van EA te zien (+16%!). Het feit dat de game gratis te spelen is én inspeelt op de hedendaagse trends in de gamewereld, heeft alleen voor een nog groter sneeuwbaleffect gezorgd. Als daarbovenop een ontwikkeling komt in competitieve events (op een niet-geforceerde manier), is het mogelijk dat deze hype zich overzet naar een trend. Maar dit is nog ver vooruit gekeken. Voor nu genieten we gewoon van een game die lekker wegspeelt.

Bloodhound apex legends
Bloodhound
Bangalore apex legends
Bangalore
Apex Legends Wraith
Wraith
Lifeline Apex Legends
Lifeline
Apex Legends Pathfinder
Pathfinder
Gibraltar Apex Legends
Gibraltar
Apex Legends Mirage
Mirage
Apex Legends Caustic
Caustic

Apex Coins

Apex Legends is niet cross-platform, maar wel te spelen op PC, PlayStation en Xbox One. Verder zijn er in-game currencies te verkrijgen: Crafting Metals, Legend Tokens en Apex Coins.

Apex Coins zijn in de Store aan te schaffen. Je kunt deze aanschaffen als je bijvoorbeeld tegoed op je account hebt staan. Tegoed op je account zetten kun je doen met PSN Cards voor PlayStation accounts, Xbox Gift Cards voor Xbox One accounts of met EA Origin kaarten voor PC. Met Apex Coins kun je specifieke items, characters (Mirage en Caustic) en Apex Packs kopen. Apex Packs zijn puur voor cosmetische items.

apex legends button playstation
Apex legends xbox
apex legends origin pc
Heb jij de game al gespeeld of ben je nog een beetje huiverig? Laat ons weten wat jij vindt van de game.

Bron: Apex Legends

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
ea-origin-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

EA Origin Gift Card €15

€ 15,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Origin Gift Card €30

€ 30,00
xbox-live-gold-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Live Gold 12 maanden

€ 54,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.