be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Apex Legends Update

  
Apex Legends logo
  

Sinds deze game werd gelanceerd in 2019 is de game “Apex Legends” heel populair, deze game gaat de populariteitsstrijd aan met de andere grote battle royale-game “Fortnite”. Nadat Apex Legends uitkwam waren er binnen no-time 25 miljoen gamers die zich aan hadden gemeld om deze game te spelen en in 2021 waren er dit maar liefst 100 miljoen, dit maakt meteen duidelijk dat Apex Legends écht hot ’n happening is. Laten we nu eens kijken hoe deze game het doet in seizoen 15!

Wat is een battle royale-game?

Apex Legends is een online battle royale-game, wat betekent dat gamers zich kunnen groeperen in teams van 2-3 spelers en samen kunnen battlen in een speelring die steeds kleiner wordt en waarin je moet proberen om je vijanden te slim af te zijn voordat ze jou te grazen nemen. In het begin hebben gamers basiswapens, niks bijzonders dus, maar je moet gedurende de gevechten met steeds betere wapens en andere gear de strijd aangaan. Uiteindelijk kan je “victory” claimen wanneer je het laatste team bent dat nog overeind staat. In sommige battle royale-games is er een Arena Mode waarbij verschillende teams elkaar kunnen gaan bevechten in losstaande game-matches. Je kan beide versies van een battle royale-game spelen in een rank-versie, hetgeen betekent dat als je wint je stijgt in de ranking en als je verliest verder afzakt naar beneden in de ranking; je zal hierdoor ook gematcht worden aan teams die van jouw level zijn, zodat de game nooit té makkelijk of té moeilijk wordt. In een coöperatieve battle game is het belangrijk dat alle leden van een team hun eigen skills hebben, zodat ze het team daarmee kunnen versterken en dat alle leden ook echt op elkaar ingespeeld zijn, want alleen zo kan je gevechten gaan winnen en steeds hoger ranken. Ieder karakter in een battle royale-game heeft z’n eigen goede en slechte kanten, dus ga online of in je vriendenkring op zoek naar gamers die je daadwerkelijk verder kunnen helpen in battle royale-games met hun unieke skills.

Wat is Apex Legends?

Apex Legends bundelt alle game-elementen die hierboven beschreven staan en mixt deze met coole graphics, prachtig character design en gameplay die je steeds laat terugkomen om nog beter te worden, hoger te gaan ranken en samen met vrienden online de coolste battles te winnen.

Wat is er nieuw in seizoen 15 van Apex Legends?

Seizoen 15 van Apex Legends werd gelanceerd op 1 november 2022 en zal live blijven tot ongeveer midden-februari 2023. Dit seizoen heeft een nieuwe Season Battle Pass met heel veel goodies, de Broken Moon Map en de nieuwe Legend, Catalyst; zij is een verlegen, defensieve Legend met de kracht om ferrofluid naar haar hand te zetten en er gevaarlijke spikes van te maken, maar ook beschermende barrières. Nog een andere geweldige toevoeging aan Seizoen 15 van Apex Legends is een update van de Firing Range. Vanaf nu kunnen spelers iedere Legend eerst uitproberen en kijken of deze echt hun ding is alvorens deze te kopen.

Apex Legends VS Fortnite

Spelers die de game Apex Legends al langer spelen kennen deze vaak als de binnenkant van hun broekzak, maar de vraag van de meeste newbees is: “welke battle royale-game zal ik gaan spelen, Apex Legends of Fortnite?” Er is geen goed antwoord op deze vraag, want de games zijn beide heel verschillend hoewel ze allebei tot het battle royale-genre van games toebehoren.

Fortnite

  • Speel je in het third-person perspectief.
  • Je hoeft minder doeltreffend te kunnen schieten.
  • Er zitten bouwelementen in die onderdeel zijn van de gameplay.
  • Meer toegespitst op chaotisch gaming-plezier.

Apex Legends

  • Heeft een meer “volwassen” look gelet op de characters en de graphics.
  • Je speelt het in het first-person perspectief.
  • Heeft uitgebreide karakters met verschillende know-how .
  • Meer gericht op goede shooting.

Kortom, het ligt er gewoon aan wat je zelf het meest interessant vindt, er is geen betere of slechtere game.

Apex Coins

Apex Legends is geen cross-platform game, dus je kan niet hetgeen je bijvoorbeeld op hebt gebouwd op je PlayStation-console ook gebruiken op je PC. Apex Legends kan gespeeld worden op PC, PlayStation- en Xbox-consoles. Er zijn ook in-game valuta in Apex Legends, zoals: Crafting Metals, Legend Tokens en Apex Coins. De laatste, de Apex Coins, zijn te vinden in de game, maar je kan deze ook kopen als je genoeg credits ervoor hebt in je account. Je kan credits kopen middels PSN Cards voor je PlayStation-account, Xbox Gift Cards voor je Xbox-account of EA Origin Cards voor je PC. Met Apex Coins kan je verschillende items in de game Apex Legends aanschaffen, maar ook nieuwe personages (Mirage en Caustic) en Apex Legends Packs; de laatste bevatten puur en alleen cosmetisch features, zoals: skins voor je personages.

Heb je Apex Legends al eens gespeeld of weet je niet zeker of deze game wel iets voor jou is? Laat ons weten hoe jij deze game ervaart, wat je twijfels zijn of waarom je Apex Legends helemaal geweldig vindt. We zijn heel benieuwd!

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
ea-origin-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €15

€ 15,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.