be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Arms

  
Arms
  

Langeafstandsmeppen

Kies uit vechters die een gemixt gezelschap vormen; deze vechters hebben roots over de hele wereld. Kies voor jouw combinatie van flexibele uitschuifbare armen en gebruik verschillende knopcombinaties om gebruik te kunnen maken van een veelvoud aan aanvallen om je tegenstander zoveel mogelijk schade toe te brengen. Deel klappen uit en laat je tegenstander halverwege jouw aanval de lucht in vliegen of juist met een harde klap neervallen op de grond van de vechtarena.
Arms Nintendo
Geef je opdoffers power-ups mee om extra schade aan te richten en zo variatie te geven aan je gevechten. Laat je energiemeter vollopen met iedere klap die je uitdeelt en geef je tegenstander een harde alles overtreffende genadeklap. Laat je innerlijke vechtersbaas ontwaken met deze game en vecht je een weg naar de top!

Makkelijke, snelle acties

Vecht met makkelijk te combineren toets- en motioncombinaties. Grijp je Joy-Con controller in een thumbs-upgrip en maak gebruik van simpele handelingen om zo je tegenstander te verslaan. Spring opzij en ontwijk zo aanvallen tijdens snelle actiegevechten die zijn weerga niet kennen.

Choose your fighter!

Kies uit een grote variëteit aan vechtersbazen die jij kan spelen of die jouw tegenstander zullen worden. Iedere vechter heeft zijn eigen specifieke uiterlijk, karakter en moves.
Arms alle karakters

Interactieve spelarena's

Vecht in verschillende arena’s die allemaal hun eigen unieke obstakels hebben. Sla er heftig op los in omgevingen die ook nog eens voorzien zijn van playable backgrounds; mep bijvoorbeeld in een creepy laboratorium tegen met mysterieuze stoffen gevulde buizen en beschadig hiermee het pantser van je tegenstander.
Arms stage
Arms stage


Arms of destruction

Kies jouw Arms met zorg, ieder paar Arms heeft zijn eigen unieke eigenschappen; sommige zijn langzaam en log, maar brengen jouw tegenstanders grote schade toe, terwijl andere Arms weer supersnel en vederlicht zijn, maar juist minder vernietigend zijn. Het is aan jou om de juiste combinaties van moves te maken en zo ieder gevecht te winnen!
Bron: Nintendo UK

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.