be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Battlefield V

  
Battlefield V logo
  
Onthul de verborgen verhalen over de Tweede Wereldoorlog in de 16e editie van deze Battlefield-reeks: Battlefield V! Deze first-person shooter, die bekend staat om zijn realistische beelden en veranderingen in de omgeving, krachtige oorlogsverhalen en intense multiplayer potjes, is terug met een nieuw spel gesitueerd in WOII. De releasedatum van Battlefield V is verschoven naar 20 november 2018 en zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
Nordlys
Under no flag
Tirailleur
The Last Tiger

De verhalen die niet zijn verteld

De singleplayer spelmodus is in 4 verschillende oorlogsverhalen gesplitst, genaamd War Stories, met elk een eigen hoofdpersonage met achtergrondverhaal.

  • Prologue introduceert je aan de wereld van Battlefield V.
  • Nordlys, het eerste verhaal waarin je je zult verdiepen, neemt je mee naar de witte bergtoppen van Noorwegen in de winter van 1943 tijdens de Duitse bezetting. In plaats van een getrainde soldaat zul je in de huid kruipen van een jonge vrouwelijke verzetsstrijder die haar gevangengenomen moeder probeert te bevrijden. Dit stealth-georiënteerde verhaal richt zich vooral op mobiliteit en de invloed van de natuur op jouw personage, zoals hypothermie. Op een gegeven moment zul je zelfs een paar ski’s oppakken…
  • Under No Flag volgt het verhaal van Billy, een jonge crimineel uit Londen die een tweede kans krijgt door zich aan te sluiten bij de Special Boat Service op de missie Luftwaffe vliegbases in Noord Afrika te vernietigen.
  • Tirailleur volgt de Senegalese eenheden tijdens Operatie Dragoon, de geallieerde invasie van Zuid-Frankrijk op 15 augustus 1944, en Deme, een oude man die deze gebeurtenissen uit het verleden in de vorm van flashbacks vertelt.
  •  

Het vijfde en laatste verhaal The Last Tiger, dat in december 2018 zal worden gereleased, vertelt het verhaal van de bemanning van een Duitse Tiger tank. Naarmate het einde van de oorlog in zicht komt, beginnen ze te twijfelen aan de ideologie die hen zo ver heeft gebracht.

Samen staan we sterk

Naast de singleplayer verhaallijnen zijn fans ook weer zeer enthousiast over de online multiplayer gameplay van Battlefield V. Er komen dit keer maar liefst 8 maps en 8 spelmodi; Airborne, Breakthrough, Conquest, Domination, Frontlines, Final Stand, Team Deathmatch en Grand Operations. Je zult het tegen elkaar opnemen in bekende locaties zoals Frankrijk, Noorwegen, Noord-Afrika en natuurlijk Nederland.
We kunnen Firestorm ook zeker niet vergeten, de nieuwe Battle Royale spelmodus in Battlefield V. 64 spelers onderverdeeld in 16 squads nemen het tegen elkaar op in een compleet nieuwe map om het laatste overlevende team te zijn. Er wordt gezegd dat deze Battlefield-map de grootste tot nu toe is, met tanks, vliegtoestellen en andere manieren van transport om meters te maken. De ring van vuur die de map omringt zal langzaam krimpen, waardoor je dichter bij je vijanden wordt gedreven naar het midden van de map. Het is nog niet bekend wanneer Firestorm uit wordt gebracht, maar er wordt gehint naar het eerste kwartaal van 2019.

Voor het eerst sinds Battlefield 3 kun je in dit spel 3 vrienden uitnodigen om samen Combined Arms te spelen. Helaas is deze co-op spelmodus nog niet beschikbaar bij de lancering van Battlefield V en is de releasedatum nog niet bekend.

Koop Battlefield V snel en gemakkelijk met een gift card voor PlayStation 4, Xbox One of EA Origin.
Bron: Battlefield

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.