be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Dead Space 2023

In 2023 zal de game “Dead Space”, die origineel uitkwam in 2008, opnieuw worden uitgebracht met heel wat updates en verbeteringen. Ontwikkelaar EA (Electronic Arts) maakt in deze nieuwe versie gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van gameontwikkeling, waardoor deze ontwikkelaar de charme en nostalgie van het origineel heeft weten te behouden, maar de game ook naar een heel nieuw level heeft weten te brengen.
De nieuwe versie van Dead Space heeft geweldige, nieuwe graphics en verbeterde gameplay, en door de aanpak van EA is deze remake hét schoolvoorbeeld van hoe je een remake moet maken!

Overleef in een nachtmerrieachtige dystopie

In Dead Space (2023) speel je als Isaac Clarke, een technicus die in onze (verre) toekomst reparaties uitvoert in een mining-ruimteschip met de naam USG Ishimura. Helaas duurt het niet lang voordat de herstelwerken aan het ruimteschip uitmondden in een gevecht op leven en dood voor Isaac.
Al snel in de game bevind Isaac zich in een strijd tegen allerhande monsters, parasieten genaamd “necromorphs” en gemuteerde lijken die verandert zijn in dodelijke wezens die maar al te graag hun infecties over willen brengen op nieuwe slachtoffers. Jij bent als gamer degene die ervoor moet zorgen dat Isaac overleeft in deze hachelijke situatie.

Leer te overleven

Alleen maar schieten op necromorphs is niet hetgeen waar je het mee gaat redden in Dead Space (2023); je zult ook strategisch moeten gaan nadenken over je volgende stappen in deze game. Dead Space (2023) is een first-person shooter waarbij je je hersenen moe gebruiken; deze game is immers evenzeer een strategy-game als dat het een horror-game is. Om het in de game er levend vanaf te brengen moet je de beste manieren om necromorphs te doden bedenken, je vaardigheden upgraden, je wapens op een goede manier gebruiken én de schaarse overlevingsbronnen die je aangereikt krijgt goed gebruiken.
Het zal niet gemakkelijk zijn voor Isaac om te overleven in de setting waarin hij zich bevindt, maar met een goede strategie kan hij overleven. De remake van Dead Space (2023) bracht Isaacs overlevingsverhaal nog nooit zo goed in beeld.

Ontdek een pakkende gamewereld die volledig opnieuw is uitgedacht

Het voordeel van een remake is dat de ontwikkelaars terug kunnen kijken naar de originele game en daar verbeteringen aan kunnen toevoegen die om welke reden dan ook niet mogelijk waren in de originele versie. Dit kan bijvoorbeeld niet mogelijk zijn geweest om financiële redenen, maar ook doordat bepaalde techniek destijds nog niet bestond. Bij de remake van Dead Space (2023) is het niet zo dat de ontwikkelaars er zich vanaf hebben gemaakt door nieuwe graphics toe te voegen en deze dan uiteindelijk aan te bieden als een nieuwe game, want ze hebben er juist voor gekozen om Dead Space helemaal te herzien en opnieuw op te bouwen.
De kracht van modern videogame-consoles heeft ervoor gezorgd dat de enge wereld van Dead Space nog innemender is dan in de originele game; het kan zelfs zo zijn dat gamers nu zo gepakt worden door de setting waarin deze game zich afspeelt dat ze helemaal vergeten dat dit een videogame betreft. Deze remake van Dead Space (2023) moet nieuw maar toch bekend aanvoelen, men moet het idee krijgen aan een nieuwe game te beginnen die toch vertrouwd voelt, ondanks dat de game herschreven is en heel veel nieuwe gameplay-elementen bevat.

Speel Dead Space (2023) met Gamecardsdirect

Op 27 januari 2023 zal de remake van Dead Space uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, maar ook PC. Je kan deze game al pre-orderen, dus zorg ervoor dat je genoeg credits hebt op je account; koop dus een PlayStation Network Cards, Xbox Gift Cards of Steam Gift Cards! bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop!

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
xbox-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €25

€ 25,00
xbox-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-25
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €25

€ 25,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.