be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Forza Horizon 5

“Forza Horizon 5” is nu ongeveer een jaar geleden verschenen en heeft de harten weten te veroveren van racegamefans, want deze game heeft de looks en de gameplay waar (race)gamers echt helemaal blij van worden. Laten we eerlijk zijn, de graphics van Forza Horizon 5 zijn oogstrelend en je kunt er naar blijven kijken. De Forza-gaming-franchise heeft zijn strepen meer dan verdient door de jaren heen, zeker na de release van “Forza Motorsport”, maar ook Forza Horizon 5 heeft de lat erg hoog gelegd. Forza 5 is uitgekomen voor Xbox Series X en S, maar ook Xbox One en PC. De game had een day one release op de Xbox Game Pass, waar de Standard Edition van de deze game nog steeds te vinden is. Wil je add-ons voor Forza Horizon 5, dan moet je deze los kopen. Overigens komen de Forza-games exclusief uit voor Xbox-consoles en PC, dus niet voor andere gameconsoles.

Adembenemende racegebieden

Forza Horizon 5 speelt zich volledig af in Mexico en dus in verschillende racegebieden in dit land. Ieder gebied op de kaart van deze game heeft z’n eigen karakteristieken en Mexico is het land bij uitstek voor deze racegame omdat in Mexico zoveel verschillende typen natuurgebieden te vinden zijn die haast allemaal verwerkt zijn in de game Forza Horizon 5, van grillige zandwegen tot dichtbegroeide jungles. Ieder racegebied is tot in detail uitgewerkt en zelfs als je inzoomt zul je zien dat de graphics onberispelijk mooi zijn. Sowieso zijn de graphics in deze game fenomenaal, rondrijden in de prachtige gebieden van deze game is zeker geen straf. Alleen voor de PC-versie van de game kan je ray-tracing downloaden, een grafisch hoogstandje waarbij de manier waarop schaduwen, licht, maar ook reflecties over objecten vallen nog mooier uitkomt in games, dus kan je nagaan wat dit voor de lak van een auto doet in een grafisch geweldige game zoals Forza Horizon 5.

Forza 4 of Forza 5?

Forza 4 werd al erkend als de beste open-world racegame, dus wat kan Forza 5 nog doen om daar overheen te gaan? Van de ene kant doet Forza 5 dit en van de andere kant niet; we leggen het uit! De gameplay is eigenlijk niet veranderd en de meeste auto’s, die in beide games voorkomen, rijden min of meer op dezelfde manier. Forza 5 heeft anderzijds wel uitgebreidere en interessantere missies, waardoor gamers langer in de game geïnteresseerd zullen blijven, en dat was toch wel anders bij Forza 4. De graphics van Forza 4 waren subliem, maar die van Forza 5 zijn in één woord: “geweldig!” Alles lijkt in Forza 5 nog meer gepolijst, scherper en realistischer; daarnaast is de keuze voor Mexico als racegebied nog beter dan het soms wat saaie Londen uit Forza 4.
Uiteindelijk is Forza Horizon 5 de winnaar en zo’n game die iedere (race)gamer gespeeld MOET hebben!

Versies en DLC voor Forza Horizon 5

De Standard Edition van Forza Horizon 5 heeft alles wat je je maar kan wensen, maar er zijn DLC-pakketten verkrijgbaar die nog meer auto’s en voordelen toevoegen aan de basisversie van deze racegame, dus deze zijn het zeker waard om eens te bekijken. Als je het aan ons vraagt, dan is de “Premium Add-on Bundle” het DLC-pakket waarbij je het meeste waar voor je geld krijgt; met deze DLC-bundle krijg je alles wat er op dit moment aan add-ons is voor de game Forza Horizon 5. Overigens krijg je dit DLC-pakket ook bij een Xbox Game Pass-abonnement. Laten we eens kijken wat er zoal aan DLC packages verkrijgbaar is.

  • Forza Horizon 5: Car Pass: deze Pass voegt 42 auto’s toe aan je garage.
  • Forza Horizon 5: VIP Membership: hiermee krijg je 3 exclusieve auto’s om mee te racen, een House, een verdubbeling van de credit rewards en je krijgt nog heel wat andere voordelen.
  • Forza Horizon 5: Deluxe Edition: hiermee krijg je de standaardversie van de game en de Car Pass.
  • Forza Horizon 5: Premium Edition: je krijgt de Standard Edition van de game, een VIP membership, de Car Pass, de Hot Wheels-uitbreiding, een expansion die nog aangekondigd moet worden en een Welcome Pack.
  • Forza Horizon 5: Premium Add-On Bundle: je krijgt alle bestaande Premium-content van de Standard Edition, dus werkelijk alles er op dit moment verkrijgbaar is aan add-ons.

Conclusie

Forza Horizon 5 is een gevestigde orde geworden wat betreft de mooiste open-world racegame op welk platform dan ook. De recente Hot Wheels expansion heeft het racen in Forza Horizon 5 fris en interessant gehouden en we kijken nu al uit naar de volgende expansion die eraan komt in de eerste helft van 2023. Laat die motoren maar lekker ronken, want het gaat een geweldige rit worden!

Direct bestellen

xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 14,99
xbox-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €50

€ 50,00
xbox-gift-card-75
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €75

€ 75,00
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.