be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Guild Wars 2: End of Dragons Update

guild wars 2 end of dragons logo

De nieuwe uitbreiding van Guild Wars 2 draagt de naam “End of Dragons”. Deze nieuwe game is al verschillende keren uitgesteld, maar afgelopen februari was deze dan toch eindelijk uit te komen. Hieronder kun je alles lezen over de laatste update.

Wat zijn de grote vernieuwingen in Guild Wars 2: End of Dragons?

De grootste vernieuwingen in deze uitbreiding zijn dat de game zich voornamelijk afspeelt op het eiland Cantha en dat er nu ook gespeeld kan worden in een multiplayer modus, bijvoorbeeld om een mount met de naam Siege Turtle te besturen.

Wat weten we al over het verhaal van Guild Wars 2: End of Dragons?

Het verhaal van deze derde uitbreiding van de game Guild Wars 2 gaat over de drakencyclus; dit is een tijdsperiode die de spelwereld van deze game al eeuwen kent, maar die nu op instorten staat. Draken spelen een grote rol in deze nieuwe uitbreiding van Guild Wars 2, maar ook het eiland Cantha. Verder kent deze game negen Elite Specializations, nieuwe boten om je door de gamewereld te loodsen en er zijn nieuwe vaardigheden om te ontdekken, zoals vissen. Daarnaast zijn er nieuwe wapens beschikbaar en ook een nieuwe mount; deze mount is een Siege Turtle en deze is ook nog eens de eerste multiplayer mount van de game. Eén speler kan deze schildpad besturen en de andere gebruikt de wapens van deze mount.

Nu de nieuwe release trailer uit is, zien we meer van het verhaal in End of Dragons. Het verhaal lijkt te draaien om de terugkeer van de Aetherblades-steampunk luchtpiraten die verschenen in Guild Wars 2's eerste Living World-seizoen in 2013. Degenen die een demo van End of Dragons' Strike Missions speelden, namen het op tegen de leider van de Aetherblades-steampunk luchtpiraten, Mai Trin.

Meer informatie over het eiland Cantha

Cantha is bekend van Guild Wars: Factions, maar gamers die niet bekend zijn met Cantha kunnen ook gemakkelijk in de nieuwe uitbreiding van Guild Wars 2 duiken. De wereld van het eiland Cantha is vol van kleur, spiritualiteit, maar is ook behoorlijk groots. Cantha is een wereld die zowel vredig als eng over kan komen.

Living World Season 1 is terug!

Voor de eerste keer sinds zijn eerste release in 2013 keert “Living World Season 1” terug in een Story Update modus, waarin een combinatie wordt gemaakt tussen een verhaal en het opdoen van ervaringen in vijf afleveringen. Speel een volledig nieuw aanbod aan doelen, unlock nieuwe beloningen, zoals de “Aetherblade Visor” en nog veel meer…

Het verhaal van Living World Season 1

Er is een aanval op Dragon Bash. Pak je wapenarsenaal en je vaardigheden bijeen en help Inspecteur Ellen Kiel om erachter te komen wie de aanstichters zijn van al het rumoer in bijvoorbeeld de tweede episode van Living World Season 1.

Wat kunnen we al zeggen over de wapens in Guild Wars 2: End of Dragons?

Deze uitbreiding zou geen Guild Wars-uitbreiding zijn als er geen Legendary Weapons in zouden kunnen worden gemaakt. Er zijn in Guild Wars 2: End of Dragons zestien nieuwe Legendaries te maken, bijvoorbeeld een zwaard dat is gebaseerd op Aurene. Eigenlijk zijn alle Legendaries gebaseerd op de nieuwste Elder Dragon Aurene.

Meer informatie over Strike Missions

Over de Strike Mission in Guild Wars 2: End of Dragons weten we nog niet heel veel. Er zullen uiteraard nieuwe encounters en missies zijn in deze uitbreiding, maar deze zullen zich uiteraard vooral toespitsen op het eiland Cantha. Daarnaast zullen er Challenge Modes zijn voor alle Strikes.

In een demo die we net al noemden, het gevecht tegen Mai Trin, wordt duidelijk dat dit om geoptimaliseerde endgame content gaat die raid-achtige mechanieken samenvat in één baasgevecht.

Club Canach

Club Chanach is een chique lounge gelegen in Arborstone. Het is nu al een populaire hangplek voor veel spelers. Je kunt er eten en drinken bestellen, Canach munten verdienen en inzetten op Moa races. Je moet deze elite social club eerst vrijspelen als je toegang wilt.

Je speelt Club Canach vrij zodra je de instance "Empty" hebt voltooid. Eenmaal voltooid, is de club onmiddellijk beschikbaar. Je kunt er komen door in Arborstone door een tunnel te gaan, in het noordelijke gedeelte. Ga door het portaal en ontgrendel het Waypoint achter het portaal.

Eenmaal daar, kun je genieten van een leuke avond in club Canach! Er zijn kooplieden die allerlei voorwerpen verkopen voor Canach Coins of goud. En raad eens wie de chef van de club is? Daxx! Dus geniet van heerlijk eten en krijg onderweg ook nog wat recepten!

Naast de kooplieden kun je spelen op de Canach Says Consoles. Dit is een geheugenspel dat je Canach Coins oplevert als je het hebt voltooid.

Last but not least zijn er 2 evenementen in Club Canach: de Moa race en een coin-gathering challenge (8 minuten om zoveel mogelijk munten te verzamelen).

Natuurlijk is er van alles te doen in Club Canach, dus breng er zeker een bezoekje aan!

Standard Edition

  • Level 80 Booster
  • Shared Inventory Slot
BESTEL NU

Deluxe Edition

  • Shared Inventory Slot
  • Level 80 Booster
  • Shing Jea Dragon Boat Skiff Skin
  • Canthan Raptor Skin
  • Identity Repair Kit
  • Extra Character Slot
BESTEL NU

Direct bestellen

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.