be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Halo: Master Chief Fall Guys Collection

Vorig jaar werd bekend dat er een cross-over zou komen van Halo en Fall Guys. In deze preview van Gamecardsdirect lees je er meer over.

Wat is er aan de hand?

De cross-over tussen Halo en Fall Guys zal zich focussen op de Halo franchise-collectie “Halo: The Master Chief Collection”. Deze game kwam uit in 2014. In deze videogamebundel waren maar liefst zes Halo-games te vinden, namelijk: Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST en Halo 4. Er zijn al langere tijd geruchten dat de Fall Guys videogamefranchise naar Xbox One en Xbox X/S zou komen, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Nu zou het dus zo zijn dat Fall Guys alsnog naar Xbox komt, maar dan als cross-over met Halo. Althans, als we de bekende Fall Guys leaker mogen geloven.

Tweet-halo-fall-guys

Hoe gaat de cross-over er uitzien?

Er gaat dus Fall Guys content overlappen met die van Halo. Het zou hierbij gaan om skins voor bekende Halo-karakters. Hierdoor wordt de ietwat grimmige wereld van Halo opgeleukt met de kleurige figuren van Fall Guys. Klinkt als een winning team, toch? Het was sowieso de bedoeling dat Fall Guys zou gaan uitkomen voor Xbox-consoles, maar de aankondiging daarvan zal nu dus gaan via één van de bekendste Xbox-gamefranchises, en dat is natuurlijk Halo. Het zou hier dus gaan om een promotie van de twee videogame-franchises en niet zozeer om een daadwerkelijke full-game cross-over met apart bestaansrecht. Tóch is het leuk om te zien dat Microsoft Xbox hier tijd en moeite in wil steken. Als er meer bekend is over hoe de cross-over er precies uit gaat zien, dan doen we je hier natuurlijk over update op deze pagina.

Fall Guys en Halo bij Gamecardsdirect

Wil je Fall Guys of Halo spelen op je Xbox-console, ga dan naar de Xbox-pagina’s van onze webshop en koop Xbox Gift Cards, zodat jij in de digitale Xbox Game Store deze games kunt aanschaffen. Een giftcard code bestellen bij Gamecardsdirect doe je snel, gemakkelijk en vooral heel veilig.

Direct bestellen

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.