be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

5 leuke bestemmingen met een VVV Lekkerweg Cadeaukaart

Een weekendje of dagje weg om even af te schakelen doet iedereen goed! Met een VVV Lekkerweg Cadeaukaart kun je bij 2500 accommodaties een overnachting of activiteit boeken. Op de kaarten staan tegoeden die je kunt gebruiken als betaalmiddel voor je overnachting bij een B&B, hotel of andere accommodatie in Europa. Daarnaast kun je ook leuke dagtripjes maken naar een attractiepark of een andere activiteit plannen.

Nu 10% korting op een VVV Lekkerweg Cadeaukaart!

We bieden onze VVV Lekkerweg tegoedkaarten van €10, €20 en €50 waarde nu aan met 10% korting! Heb jij een Lekkerweg kaart ontvangen (lucky you!) of ben je van plan een aan te schaffen? We hebben 5 leuke bestemmingen op een rijtje gezet.

1. Bewonder de exotische dieren in Burgers’ Zoo

Beleef maar liefst 45 hectare aan prachtige dieren en leuke activiteiten in Burgers’ Zoo! In dit grote dierenpark zijn de natuurlijke leefomgevingen nagebouwd in diverse eco-displays, dus een bezoek is het zeker waard. Gebruik een VVV Lekkerweg Cadeaukaart om het wonder van de dieren en natuur in Burgers’ Zoo te beleven.
VVV lekkerweg tip Burgers Zoo
VVV lekkerweg tip Maastricht

2. Een paar nachtjes in Maastricht

Je bent er misschien nog nooit geweest, maar de hoofdstad van het groene Limburgse Heuvelland heeft veel ervaringen te bieden. Of je nu gaat shoppen in de binnenstad, een terrasje pikt op het Vrijthof of get Bonnefantenmuseum bezoekt. Gebruik een VVV Lekkerweg kaart om eenvoudig via Weekendjeweg.nl je accommodatie te boeken.

3. Relaxen in de sauna’s en baden van Thermen

Zweten in de sauna, wegdromen tijdens een massage en bubbelen in het bubbelbad; een dagje Thermen is heerlijk. Kom volledig tot rust in de wellness centra van Thermen en geniet van de luxe faciliteiten en prettige ambiance. Je kunt bij maar liefst 10 Thermen-locaties terecht met een kaart van VVV Lekkerweg!
VVV lekkerweg tip Thermen
VVV lekkerweg tip voor kids Ballorig

4. Met de kids naar Ballorig

Kinderen hebben af en toe ook een dagje nodig om lekker kind te kunnen zijn. In de binnenspeeltuinen van Ballorig kunnen ze zich uitleven op de leukste speeltoestellen. Ballorig is ook ideaal voor kinderfeestjes met een leuk thema en lekkere snacks. En geen zorgen, ouders vermaken zich ook prima met een drankje en gratis wifi. Met 38 vestigingen in Nederland is er vast en zeker een Ballorig in jouw buurt!
  
VVV lekkerweg tip Roompot Vakantie
  

5. Een Roompot Vakantie met de familie

Of je nu graag in het bos of aan zee overnacht, je kunt alle kanten op met een voordelige vakantie van Roompot! Neem je gezin mee naar een vakantiepark in Nederland, België of Duitsland en maak mooie herinneringen. Gebruik gemakkelijk een VVV Lekkerweg Cadeaukaart om via BungalowS.nl een Roompot Vakantiepark te boeken.

Een leuk cadeau voor elke gelegenheid

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje? Een cadeaukaart van VVV Lekkerweg is een perfect cadeau om aan iemand te geven, wat voor gelegenheid dan ook! Of je nu een jarige wilt verrassen, een zakelijke partner wilt belonen of iemand wilt feliciteren met zijn of haar huwelijk. Ga voor een volledig overzicht van alle bestemmingen naar de website van VVV Lekkerweg.

Direct bestellen

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.