be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions

  
  

Mario Bros. in de remake

Op 6 oktober 2017 hebben Mario en Luigi de gebroederlijke handen in elkaar geslagen in een hilarische action-RPG bomvol met actie op de Nintendo 2DS en 3DS. Reden van dit remake-avontuur van de gezworen broeders is wederom prinses Peach, want een heks heeft haar stem gestolen.

Nieuwe vijanden en oude bekenden

In dit nieuwe Mario Bros. avontuur krijg je hulp uit onverwachte hoek, namelijk van koning Bowser, de aartsvijand van Mario. In de game kan je zowel als Mario of als Luigi spelen en zal je verder moeten reizen dan de landsgrenzen van Mushroom Kingdom, want het avontuur speelt zich af in Beanbean Kingdom waar je tegen allerlei nieuwe wezens en oude bekenden zal moeten vechten tijdens jouw zoektocht naar je heimelijke liefde, prinses Peach. Deze nieuwe Mario Bros. game zit boordevol actie en uitdagende puzzels, terwijl je gebruikmaakt van de meest-fantastische supermoves.

What’s new?

De 3DS-versie van deze game heeft alle gameplay en dialogen van de originele game die ooit te spelen was op de Game Boy Advance. De toevoeging aan de titel ‘+ Bowser’s Minions’ is omdat je in de nieuwe versie van deze game ook kan spelen vanuit het perspectief van Captain Goomba, één van de onderdanen van de snode koning Bowser.

Nostalgie met een twist

  • In deze nieuwe versie van het origineel, dat ooit uitkwam op de Gameboy Advance en dat de weg vrijmaakte voor meerdere Mario & Luigi games, kunnen de loodgietersbroers special attacks uitvoeren die bekendstaan als Bros. Moves. Deze moves ga je nodig hebben om je een weg te banen door vijanden, maar ook om puzzels op te lossen. Switch tijdens het gamen tussen de broers en door tactisch te spelen zal je prinses Peach kunnen redden.
  • Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt door vijandelijk vuur door op het juiste moment weg te duiken of een tegenaanval te doen, want alleen zo kan je de spannendste gevechten winnen.
  • In de nieuwe toegevoegde story mode ‘Minion Quest: The Search for Bowser’ ga je op zoek naar je leider, koning Bowser en ervaar je deze game vanuit een heel ander perspectief, namelijk die van Captain Goomba, één van de minions van Bowser. Op deze manier kan je ook zien wat er gebeurde achter de schermen bij het vijandelijke kamp tijdens het avontuur van Mario & Luigi.
  • Deze game kan ook gespeeld worden in combinatie met de Goomba, Boo en Koopa Troopa amiibo.
Bron: Nintendo UK

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.