be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

MS Flight Simulator: Top Gun

In mei 2022 komt de gratis DLC “Microsoft Flight Simulator - Top Gun: Maverick” uit, een game die is gebaseerd op de aankomende, tweede Top Gun-film met natuurlijk in de hoofdrol de legendarische acteur, Tom Cruise. Deze game, ontwikkeld door Microsoft en Asobo Studio, betreft een update van de laatste Microsoft Flight Simulator en moet dus gezien worden als een expansion.

Van uitstel komt…

Deze aanvulling op Microsoft Flight Simulator is uitgesteld tot mei 2022, maar had eigenlijk al in november 2021 moeten uitkomen. Dat deze game is uitgesteld komt uiteraard door de wereldwijde COVID-19 pandemie en het feit dat hierdoor ook de film nog niet in de bioscoop te zien is geweest. Het zou jammer zijn om een speciale DLC uit te brengen van een film die nog niemand heeft kunnen zien. Uiteindelijk komt de game dus ergens in mei van 2022 uit. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar gedacht wordt aan 27 mei 2022 wanneer ook de film zal uitkomen in de bioscoop.

Voor welke platformen zal deze game-aanvulling uitkomen?

Deze game-aanvulling zal wanneer deze uitkomt op 27 mei 2022 zijn weg vinden naar Windows 10, maar ook de Xbox Series X en S. De game zal vooralsnog niet te spelen zijn op Nintendo-consoles of PlayStation.

Wat weten we over deze gratis Top Gun-DLC?

Inmiddels weten we over deze Top Gun DLC, die in juni van 2021 werd aangekondigd, dat er een Amerikaans vliegdekschip in te zien zal zijn en een F/A-18E Super Hornet. Daarnaast zal de gratis update een straaljager bevatten, hetgeen natuurlijk ultiem is voor een Top Gun-game.

We houden je up-to-date

Er is op dit moment nog niet heel veel bekend over deze gratis expansion voor Microsoft Flight Simulator, maar voor alle nieuws over deze DLC check je deze pagina zo nu en dan, want zodra er updates zijn, lees je het als eerste bij Gamecardsdirect!

Direct bestellen

xbox-game-pass-ultimate-1-maand
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 1 maand

€ 14,99
xbox-game-pass-ultimate-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Xbox Game Pass Ultimate 3 maanden

€ 38,99
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.