be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Need for Speed: Payback

  
Need for speed payback logo
  
Need for Speed: Payback is de terugkeer van de Need for Speed franchise naar consoles en PC. Deze NFS game komt uit op 10 november 2017 voor bijna alle platformen (Xbox One, PlayStation 4 en PC). Ready!…steady!…Go!

Red Fortune Valley!

NFS Payback speelt zich af in de onderwereld van een stad met de naam Fortune Valley. Als gamer moet je wraak nemen op het misdaadkartel The House; een kartel, dat heerst over casino’s, criminelen, maar ook de politie in de stad. In Need for Speed: Payback staat veel op het spel, maar jij bent de aangewezen persoon om op te komen voor de goede zaak en de stad te bevrijden van de onderwereld! Gamers kunnen meerdere karakters spelen in deze game en zo verschillende race-events winnen. Al deze events zijn bedoeld om het respect van de lokale maffia te verdienen, om uiteindelijk de ultieme race tegen The House te winnen en zo de rust terug te laten keren in Fortune Valley.

Racen zoals jij dat wil…

Je racewagen staat uiteraard centraal in deze game, dus deze kan je ook customizen naar je eigen wensen; je gameplay past zich aan, aan de racewagen waarin jij besluit te gaan rijden. Creëer je eigen unieke raceauto’s met meer aanpassingsmogelijkheden op het gebied van prestaties en graphics dan ooit tevoren in een Need for Speed game! Doe er alles aan om uit de handen te blijven van de politie en The House en zo de stad te redden van de ondergang. Ga duels aan op verschillende type terreinen en in verschillende (weer)omstandigheden en zorg ervoor dat jij de concurrentie altijd te slim af bent. Tijdens deze events kan je spelvaluta sparen en deze gebruiken om in-game content te kopen. Als je online gaat dan kan je de game nog verder uitbreiden en jouw game-ervaringen met andere gamers delen, maar ook tegen elkaar racen, zelfs tegen je rivalen. Je kan nu zelfs zien hoe je ranking is op wereldniveau! Hoe cool is dat?!

Customizing en gameplay

Need for Speed: Payback wisselt moeiteloos overvalmissies af met verwoestende races en epische momenten. NFS Payback is een aaneenschakeling van actiemomenten die nog niet vertoond zijn in de Need for Speed franchise.
  • Customize je raceauto’s – Pas je racewagen zo aan dat je iedere race aan kan! In NFS Payback kan je kiezen uit vijf racewagenklassen: Race, Off-road, Drag, Drift en Runner. Je kan op zoek gaan naar vervallen wagens die overal te vinden zijn in deze game, zodat je deze auto’s helemaal naar je hand kan zetten met behulp van in-game geld en experience points. Bouw met jouw collectie aan wagens een eigen wagenpark met auto’s die aangepast zijn aan jouw wensen.
  • Laat je racedroom uitkomen – Speel in een geweldige single-player story mode en kruip in de huid van drie speelbare personages, die allemaal één doel hebben en dat is: wraak nemen op boevenkartel The House. Race je een weg naar de macht en versla The House met datgene waar je goed in bent en dat is natuurlijk: racen! Neem het op tegen een steeds sterker wordend politiecorps, race tegen je rivalen in de stad, race je een weg door verschillende gebieden en weersomstandigheden en breng alle missies tot een goed einde.
  • Intense gameplay – Bepaal jouw manier van racen en customize daarmee ook de gameplay van Need for Speed: Payback. Speel de spannende single-player modus en race tegen vrienden en rivalen in de multi-player mode. Klassieke Need for Speed elementen en nieuwe toevoegingen maken van Need for Speed: Payback een gevarieerde, maar vooral coole race-ervaring.
Bron: Need for Speed

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
ea-origin-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €15

€ 15,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.