be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Netflix Top 5

De feestdagen komen eraan! Kinderen hebben vrij van school, volwassenen hebben (hopelijk) enkele dagen vrij, er is sneeuw, er zijn spelletjes, ladingen met eten, jingle bells, en nog veel meer gezelligs. Vóór en tijdens Kerstmis en Nieuwjaar is er altijd heel veel leuks te doen, zoals met iedereen samen een goede film kijken op Tv. Er is alleen één probleem: “wat gaan we precies kijken?” Het aanbod kent geen grenzen en iedereen heeft zo een eigen smaak. Daarom hebben we speciaal voor jullie een lijst met film- en seriekijktips samengesteld. Met een druk op de knop van je afstandsbediening of smartapparaat kan je alles vinden op de Netflix-streamingdienst, dus je kan je favoriete series, films en documentaires overal waar je maar wilt bekijken. Je hebt (nog) geen abonnement op Netflix?! Geen probleem, want je kan deze snel, gemakkelijk en vooral veilig aanschaffen bij Gamecardsdirect, the one-stop gift card shop!

Films

Pinocchio

Guillermo del Toro’s “Pinokkio”
We kunnen ons niet voorstellen dat tegenwoordig iemand nog niet van Pinokkio heeft gehoord, want inmiddels is dit sprookje eeuwen oud, maar voor degene die het verhaal nog niet kennen: Pinokkio vertelt het verhaal van de houten pop “Pinokkio” die heel graag een échte jongen wil worden en hierdoor verwikkelt raakt in allerlei magische avonturen. Of je nou de schattige Disney-versie van het verhaal kent of omdat je het originele, donkere verhaal ooit hebt gelezen, dat overigens is geschreven door de Italiaanse schrijver Carlo Collodi, de versie van regisseur Guillermo del Toro (o.a. maker van “Pan’s Labyrinth”, “The Hobbit” en “The Shape of Water”) is heel vernieuwend en daardoor ook heel verrassend.

The man from Toronto

The Man from Toronto
Door een ongelukkige twist van het lot wordt Teddy, een gewone zakenman, aangezien voor een huurmoordenaar; dit betekent dat hij in deze film verwikkelt raakt in een maalstroom van avonturen waarbij men hem eigenlijk helemaal niet moet hebben. De echte huurmoordenaar wil dat Teddy in de rol blijft van huurmoordenaar, zodat deze echte huurmoordenaar een bijzonder item buit kan maken. Kortom, lekker veel verwarring en hilariteit in deze fantastische Netflix hit! Zal Teddy het overleven? Bekijk het nu op Netflix in deze heerlijke familiefilm vol actie.

The School for Good and Evil

The School for Good and Evil
Op een zeker moment, op een zekere plek, zijn er twee hele bijzondere scholen. “The School for Good” (vert. “De School van het Goede”) levert de mooiste prinsessen en coolste helden af en “The School for Evil” (vert. “De School van het Kwaad”) juist de beste schurken. Op een dag meldt een plattelandsmeisje die graag een mooie prinses wil worden zich aan bij The School of Evil en zo ontluikt er een verhaal over vriendschap en verraad, maar ook over volwassen worden en magische wezens.

Uncharted

Uncharted
Deze film is gebaseerd op de populaire adventure game-reeks “Uncharted”. De film vertelt het verhaal van de jonge schatzoeker Nathan Drake, een afstammeling van de bekende avonturier en piraat, Sir Francis Drake, maar de film gaat ook over de side-kick van Nathan, Sully. Samen gaan Nathan en Sully op zoek naar de schat van de ontdekkingsreiziger Magellaan en op hun weg beleven ze de nodig actie, waarbij wilde achtervolgingen en explosies niet worden geschuwd. Voor de gamers onder ons die de Uncharted-franchise kennen: “wat is er gebeurd met de welbekende snor van Sully?”

Klaus

Klaus
Kom meer te weten over de ware legende achter de kerstman in deze geanimeerde film over een postbode die een ongemakkelijke vriendschap ontwikkelt met een norse speelgoedmaker. Er is sneeuw, er zijn rendieren en cadeautjes, maar de échte magie zit ‘m in de kleine dingen des levens die iedereen kan doen voor elkaar. “Klaus” is een geweldige familiefilm, die uiterst geschikt is voor kinderen, maar zeker óók voor volwassenen. Het belooft een mooie winteravond te worden met deze magische animatiefilm!

Series

Wednesday

Wednesday
De familie Addams is helemaal terug van weggeweest! Dit keer wordt er gefocust op hun dochter Wednesday die inmiddels 15 jaar is en die op een bijzondere school zit waar weerwolven, vampieren en andere wezens worden opgeleid. Onder de buitenbeentjes is Wednesday vreemd genoeg nog steeds een buitenbeentje. Op een dag begint een wezen moorden te plegen en er is ook een voorspelling over een groot kwaad dat terug zal keren. Maar niet gevreesd, want Wednesday zou zichzelf niet zijn als zij hier niet een stokje voor zou steken! Deze serie is deels gemaakt door regisseur Tim Burton (o.a. “Batman Returns”, “Edward Scissorhands” en “The Nightmare Before Christmas”), die instond voor de twee mega-populaire Addams Family-films uit de jaren ’90.

1899

1899
In het jaar 1899 reist een groep migranten per boot van Europa naar New York. Iedereen voorziet een prachtige toekomst in het beloofde land, Amerika, maar dan ontmoeten ze op open zee een ander schip dat helemaal de controle heeft verloren; vanaf dan gebeuren er vreemde dingen. Deze serie komt van de makers van de populaire serie “Dark”, die eveneens op Netflix staat. “1899” is de ultieme serie voor liefhebbers van het mystery-genre.

Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk: Edgerunners
“Cyberpunk: Edgerunners” speelt zich af in een dystopische toekomst waarin een jongeman probeert te overleven in een stad die om niets of niemand meer geeft. Wanneer een tragisch ongeval de jongen al zijn bezittingen ontneemt is de enige manier om te overleven een huurmoordenaar, een “Edgerunner”, te worden op de zwarte markt. Deze serie is gebaseerd op de videogame “Cyberpunk” en weet op een goede manier de sfeer van Night City te vertalen van een stad in een game naar de stad in deze duistere serie.

Locke & Key

Locke & Key
De familie Locke is een speciale familie, want zij zijn de erfgenamen van een reeks bijzondere sleutels met magische krachten. Er is een sleutel die de kracht heeft om je overal op de wereld naartoe te brengen, een sleutel om de toegang tot herinneringen te openen, en er zijn nog heel veel andere magische sleutels. Wanneer de sleutels in de verkeerde handen zouden vallen, dan kunnen ze worden gebruikt om heel veel schade aan te richten en je raadt het al, een groot kwaad is op zoek naar deze sleutels…

Man VS Bee

Man VS Bee
Een housesitter is iemand die zorgt voor een huis en huisdieren wanneer de eigenaren van een woning weg zijn. Dit klinkt als een gemakkelijk klusje, tenzij je Trevor Bingley bent, die wordt vertolkt door de geniale acteur achter het typetje Mr. Bean, Rowan Atkinson. Als housesitter wordt hij geïrriteerd door een hardnekkige bij. Hoe moet hij van de bij afkomen? Wanneer niets anders meer helpt lijkt ineens een vlammenwerper een goed idee, maar dan ontstaat er natuurlijk een enorme rommel en chaos. Zou het zomaar kunnen zijn dat de bij het gaat winnen van Trevor? Kijk zelf op Netflix naar “Man VS Bee”!

Direct bestellen

variabele-netflix-giftcard
Bezorgd per e-mail

Variabele Netflix Giftcard

€ 25,00 - € 150,00
netflix-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Netflix Gift Card €25

€ 25,00
netflix-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Netflix Gift Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.