be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

PlayLink

  
  
Ben jij al bekend met PlayLink voor de Sony PlayStation 4? Wij tot voorkort in ieder geval niet! We zagen het wel staan in ons PS4-systeem, maar we hadden het idee dat het van die ietwat suffe partygames waren die je voorheen ook kon spelen met de Kinect van de Xbox 360, maar wat zaten we er ongelooflijk naast! PlayLink is gewoon helemaal tha bomb! Na het één keer gespeeld te hebben kunnen wij onze mobiele telefoons en smartphones amper neerleggen en is ieder pauzemoment op kantoor een reden om onze telefoons te pakken en ons tegoed te doen aan de enorme fun die PlayLink biedt.

Wat is PlayLink?

Je speelt PlayLink niet met de reguliere controller van de PlayStation 4, maar je mobiele telefoon of tablet word je controller als je er de PlayLink app op installeert, dus je kan gewoon een middagje, avondje, nachtje of wat dan ook naar iemand thuis gaan die een PlayStation 4 heeft en daar de spannendste, coolste gamesessie hebben die je je maar kan bedenken via je mobieltje of tablet. Je kan PlayLink-games spelen met maximaal 4-8 personen en dat betekent dat niemand op zijn beurt moet wachten! Handig, toch? Leuk voor de feestdagen, want PlayLink brengt ook gewoon gezelligheid onder vrienden, familie en kennissen. Helemaal top! Overigens is de PlayLink app te downloaden voor zowel iOs als Android.

Welke PlayLink-games zijn er…tot nu toe?

  • That’s You: Deze game kan je los kopen, maar kan je ook gratis downloaden bij een PlayStation Plus abonnement! That’s You bestaat uit een reeks kleinere games waarbij je soms moet tekenen, soms moet raden, soms selfies moet nemen, maar ook doldwaze vragen moet beantwoorden over elkaar op een tablet of smartphone. Kortom, That’s You is hilarisch en is te spelen mat maximaal 6 spelers!

  • Singstar Celebration: Ideaal voor een fun party! Een (huwelijks)verjaardag, een zomaar-feestje of gewoon gezellig met een vriend of vriendin samen, Singstar Celebration is altijd een feestje! Je kan tot 8 spelers gebruik laten maken van een smartphone of tablet als microfoon en iedereen mee laten zingen met de hits van tot maar liefst dertig topartiesten. Get the party started!
  • Knowledge is Power: Dit spel zet je in een fancy-schmancy gameshow met maximaal 5 spelers. Druk op de touch-screen buzzer en beantwoord zoveel mogelijk vragen juist om deze game te winnen! Knowledge is Power is de ultieme kennisquiz voor jong en oud!

  • Hidden Agenda: Van de makers van de PS4 top-titel Until Dawn, komt deze interactieve thriller die je met tot 6 spelers kan spelen. In deze game ga je achter de Trapper Killer aan. Maak met je smartphone of tablet de juiste keuzes en vindt de killer. Je kan het spel alleen spelen of in een team.

  • Frantics (komt uit in voorjaar 2018): Aan deze partygame kunnen tot 4 spelers deelnemen. Het spel wordt geleid door een sluwe vos die ervoor zal zorgen dat iedereen die deelneemt op gewiekste wijze de andere spelers zal gaan dwarszitten. Er zijn vijftien mini-games te spelen in Frantics, die variëren van crazy action arena’s tot strategische turn-based games. Wees je medespelers te slim af en win de game!
UPDATE:

Ondertussen is Frantics uitgebracht op de PlayStation 4. Wil je meer lezen over dit spel, klik dan hier

Bron: PlayStation EU

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.