be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Deze Pokémon zijn bevestigd in Pokémon Legends: Arceus

De spanning stijgt voor Pokémon Legends: Arceus, de nieuwste Pokémon game ontwikkeld door Game Freak. De titel is anders dan de voorgaande games, zoals Pokémon Diamond & Pearl. Legends Arceus lijkt zich verder te richten op een “nieuwe” wereld, maar dan in een ouder tijdperk. Je gaat namelijk terug in de tijd, naar een gebied dat later bekend zal staan als de Sinnoh-regio. Laten we kijken wat voor Pokémon ons te wachten staan in Hisui!
hisuian zorua

Hisui regionale varianten in Pokémon Legends: Arceus

Hisuian regionale vormen zijn het nieuwe type Pokémon-varianten die in Pokémon Legends: Arceus verschijnen. Net als eerdere regionale Pokémon uit de Galar- en Alolan-regio's verschillen Hisuian-varianten zowel in uiterlijk als in type van hun oorspronkelijke tegenhangers.

Op dit moment zijn er vijf regionale Hisuian-vormen aangekondigd: Hisuian Growlithe, Voltorb, Zorua, Zoroak en Braviary.

Hisuian Growlithe. De Hisuian-variant van Growlithe is niet alleen een vuurtype: hij is ook een rots-type! Zodra je deze variant ziet, merk je op dat deze gebaseerd is op de Chinese tempelleeuwen (Foo Dogs). Hisuian Growlithes werken in paren - een knipoog naar deze tempelleeuwen - en heeft een stenen hoorn op zijn hoofd. Het kost wat tijd om deze viervoeter zijn vertrouwen te winnen, maar dan heb je ook een sterke partner aan je zijde!

Hisuian Voltorb. Deze was al aangekondigd in december, met als opmerkelijke kenmerk dat deze zowel een elektrisch- als gras-type Pokémon is. Net zoals bij Growlithe, twee tegenovergestelde typen. Ondertussen zijn we dat wel gewend bij de nieuwere generatie Pokémon. De Hisuian Voltorb heeft dezelfde vorm als de originele, met als uitzondering dat hij deels van hout is. Hisuian Pokéballs hebben tevens datzelfde uiterlijk.

Hisuian Zorua en Zoruak. Deze twee Pokémon hebben een interessant achtergrondverhaal. Hisuian Zorua stammen af van de originele Zorua die naar de Hisui-regio migreerden nadat ze uit hun thuisland waren verdreven. Helaas konden ze het koudere klimaat niet aan waardoor ze allemaal stierven, en hun overgebleven ziel veranderde in een Ghost-type Pokémon. Ze verzamelen kracht door zich te vermommen als exacte kopieën van een mens of Pokémon die ze tegenkomen en zich te voeden met de angst van het slachtoffer in kwestie.

Deze illusies worden krachtiger wanneer de Hisuian Zorua evolueren in een Zoroak, waarbij deze Pokémon zijn haat en kwaadaardigheid jegens de wereld uitdrukt. Zoroak zijn echter zeer beschermend ten opzichte van een Hisuian Zorua en kunnen, met veel moeite, vertrouwen vinden in een mens.

Hisuian Braviary. De Hisuian Braviary is een Psychic/Flying-type Pokémon, die is geëvolueerd uit Rufflet. Wanneer de winter komt, vliegt deze Pokémon naar het hoge noorden en komen zijn psychische krachten tot uiting in krachtige schokgolven. Men gelooft ook dat hij deze psychische kracht kan gebruiken om een zesde zintuig te ontwaken zodat hij in een trance kan raken om zijn fysieke vermogens te versterken. In Pokémon Legends: Arceus kun je Hisuian Braviary gebruiken om over de Hisui-regio te vliegen. Gebruik dit in je voordeel, want je kunt tijdens je vlucht nieuwe Pokémon en items spotten!

Compleet nieuwe Pokémon in Legends Arceus

Naast de varianten, zijn er tot nu toe 3 nieuwe Pokémon bekend die hun debut maken in Arceus. Dit zijn: Wurdeer, Basculegion en Kleavor. Wurdeer is een geëvolueerde vorm van (Hisuian) Stantler en is een Psychic-type Pokémon. Basculegion is de geëvolueerde vorm van Basculin en is een Water/Ghost-type Pokémon. Kleavor is een Bug/Rock-type Pokémon en is het resultaat van een Hisuian Scyther die in aanraking komt met een specifieke soort mineraal… Heel mysterieus!

wurdeer
basculegion
kleavor

Noble Pokémon: Shiny of Frenzied?

Erg veel is nog niet bekend over Noble Pokémon, enkel dat dit een Hisuian Pokémon betreft die een speciale “zegen” hebben ontvangen en in specifieke gebieden rondzwerven. De mensen van Hisui hebben veel respect voor deze krachtige Pokémon, en hebben speciale wardens aangewezen die de territoria en de Noble Pokémon veilig houden. Ze zijn niet zoals Shiny Pokémon, maar lijken meer een variant van de eerdere Gigantamax Pokémon uit de Galar-regio (Sword & Shield). Of het ook een tijdelijke vorm is, of permanent, dat is niet bekend.

Pre-order Pokémon Legends: Arceus nu!

De game komt uit op 28 januari, maar je kunt uiteraard nu al pre-orderen. Zorg ervoor dat je genoeg tegoed in je Nintendo eWallet hebt, pre-order vandaag en speel direct op de dag van release! Wanneer je nu je pre-order plaatst, ontvang je een Hisuian Growlithe Kimono Set als Early-Purchase bonus!

Bron: Nintendo

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
nintendo-eshop-card-75
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €75

€ 75,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.