be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Super Mario Party

  
  
Het is alweer een paar jaar geleden dat er een nieuw Mario Party-spel is uitgebracht op een Nintendo-console, en we kijken echt ontzettend uit naar de release van het elfde deel! Je favoriete karakters uit de Marioverse zullen terugkeren in Super Mario Party; uit op 5 oktober 2018 voor de Nintendo Switch.

Terug naar het begin

Weet je dat de Mario Party-serie al 20 jaar bestaat? Ja, het is echt al zo lang geleden! De allereerste Mario Party werd in 1998 uitgebracht voor de Nintendo 64, destijds een succesvolle spelconsole vanwege de unieke vorm en de controller. De N64 was ook één van de eerste spelcomputers die een gedeeld scherm voor vier spelers introduceerde. Nintendo bestond toentertijd al 10 jaar en na het uitbrengen van onvergetelijke arcade- en 8-bitspellen waren gamers aangenaam verrast om een virtueel bordspel met minigames te kunnen spelen. Hoofdzakelijk omdat het betekende dat ze als hun favoriete karakters konden spelen, zoals: Wario, Luigi, Princess Peach, Yoshi, Donkey Kong en natuurlijk Mario zelf. Het is alweer enkele jaren geleden dat Mario Party 10 uitkwam, de laatste toevoeging aan deze serie. Na meer dan 3 jaar te hebben gewacht kunnen fans eindelijk de gameplay van dit geliefde bordspel herbeleven, en dit dan voor het eerst op de Nintendo Switch.

Een complete vernieuwing

Nintendo heeft Super Mario Party omschreven als een "complete herlancering" en zal blijkbaar veel originele elementen uit de oudere delen van deze serie terugbrengen. Vier lokale spelers navigeren door een lineair bordspel met behulp van de scores die ze aan het begin van elke beurt ‘stoten’ uit een Dice Block. Elke Space op het bord heeft een specifiek doel; je kunt 3 munten krijgen, 3 munten verliezen, het tegen Bowser opnemen, een minigame spelen en ga zo maar door. De munten die je tijdens het spel verzamelt kun je gebruiken om voorwerpen te kopen om jezelf te helpen of om anderen te saboteren. Maar de hoofddoelstelling van het spel is om de meeste sterren te behalen van alle spelers. De gastvrouw van de Star Space in Super Mario Party is Toadette en ze kan voor 10 munten een Star aan jou verkopen. Na het uitdelen van een Star wordt ze verplaatst naar een andere locatie op het bord. Net als in oudere Mario Party-spellen wordt er, nadat alle 4 de spelers aan de beurt zijn geweest, een minigame gespeeld om munten te winnen.

Nieuwe spelmodi

Er zijn verschillende spelmodi die je in de game Super Mario Party kunt spelen. Tot nu toe zijn naast de traditionele Party Mode de volgende spelmodi bevestigd:

  • Partner Mode: twee spelers nemen het tegen elkaar op.
  • Toad's Rec Room: multi-screen omgeving, vereist 2 Switch-consoles en 2 kopieën van het spel.
  • River Survival: co-op modus waarin vier spelers een opblaasbare boot naar de finish peddelen voordat de tijd om is.
  • Mario-thon: neem deel aan een toernooi en win de meeste minigames.
  • Online Mario-thon: spelers strijden in vijf willekeurig gekozen minigames voor de hoogste score.
  • Minigames: speel vrijgespeelde minigames.

It’s-a me, Mario!

Zoals eerder benoemd zullen enkele van de beste karakters uit de Marioverse terugkeren als speelbare karakters in Super Mario Party. Er zullen 16 karakters zijn om mee te spelen en er zijn nog 4 te ontgrendelen tijdens het spel:

  • Speelbaar: Mario, Luigi, Princess Peach, Princess Daisy, Wario, Waluigi, Yoshi, Rosalina, Bowser, Goomba, Shy Guy, Koopa Troopa, Monty Mole, Bowser JR., Boo en Hammer Bro.

  • Ontgrendelbaar: Donkey Kong, Diddy Kong, Dry Bones en Pom Pom.
Bron: Nintendo UK

Direct bestellen

nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.