be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Top 5 videogames van 2017

  
Top 5 videogames of 2017
  

5. Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions (Nintendo 2DS en 3DS)

Waarschijnlijk een vreemde eend in de bijt, maar wat beleven wij veel lol aan het spelen van deze handheld Mario-game. Het is weer eens wat anders om Mario en Luigi terug te vinden in een RPG-game, maar de broers verliezen hierdoor hun humor niet en de moeilijkheidsgraad van deze Mario Bros. game ligt wat hoger als normaal het geval is bij Mario games. Wij vinden deze game vooral leuk omdat het lijkt op een nieuw uitgevonden versie van Mario zonder old school Mario erin te verliezen, een knap staaltje gamewerk van Nintendo. Laat maar komen die Mario RPG’s, zolang ze maar zo goed zijn als deze Mario-game.

4. Call of Duty WWII (PlayStation 4, Xbox One en PC)

Sorry Battlefield 1, maar zelfs jij kon ons niet het oorlogsrealisme bezorgen waar we zo naar op zoek waren! Call of Duty WWII kan dat wel, en hoe! De fans van dit battlegenre kunnen hun hart ophalen met Call of Duty WWII door de intense gameplay, werkelijk prachtige graphics en de intelligente spelmodi. De Tweede Wereldoorlog kon je nog nooit zo intens beleven in een game als in Call of Duty WWII, van de singleplayer campaign tot de multiplayer modes, alles is gewoon even subliem uitgewerkt in deze Call of Duty game. We waren deze franchise bijna kwijt geweest aan vervolggames die zich in de toekomst afspeelden, maar gelukkig gaan we terug in de tijd en kijken we weer reikhalzend uit naar wat Call of Duty ons nog allemaal gaat bieden!

3. Assassin’s Creed Origin (PlayStation 4, Xbox One en PC)

Na heel wat geruchten, gelekte screenshots kwam dan toch begin 2017 het verlossende bericht dat de nieuwste telg in Assassin’s Creed franchise zich zou gaan afspelen in het Oude Egypte. Wij werden er heel enthousiast van! Onze verwachtingen werden absoluut ingelost, want de meeste van onze collega’s spelen Assassin’s Creed Origins zowel thuis als tijdens de werkpauzes en soms staan we in-game gewoon een beetje om ons heen te kijken om de graphics van deze game te bewonderen; ieder detail klopt en je waant je écht in het Oude Egypte van de farao’s en de complotten om de macht te grijpen. Iedere missie zorgt ervoor dat je meer wil zien van de game, de toevoegingen aan deze reboot van de originele Assassin’s franchise zijn zo goed uitgewerkt dat de replay value van deze game enorm is. Kortom, hier op kantoor we walk like an Egyptian tijdens de pauze!

2. LEGO Marvel Super Heroes 2 (PlayStation 4, Switch, Xbox One en PC)

De combinatie van humor, vlotte gameplay en super heroes is hetgeen wat deze game helemaal kick*ss maakt! Je kan kiezen uit een heel ruim aanbod aan superhelden uit de Marvel Universe en deze allerlei baddies laten bevechten in vaak hilarische, kleurrijke gamewerelden. Wij zijn in ieder geval al heel wat uurtjes zoet met deze game en het blijft gewoon leuk, en dat is toch heer belangrijkste bij een videogame, meerdere keren spelen en er nog niet op uitgekeken zijn. Wij horen andere gamers al denken, LEGO is toch voor kids, maar vergeet niet dat, net zoals bij de LEGO Movie, ook de LEGO-games gebaseerd op blockbuster movies vol zitten met grappen voor volwassene, dus beste voor beide leeftijdscategorieën! Game on, LEGO!

1. FIFA 18 (PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC)

Ja, het was bijna wel te verwachten, maar we staan er zelf tóch ook een beetje van versteld van, we kiezen FIFA 18 als onze no. 1 van het lijstje topgames van 2017! Van de versus-matches die lekker wegspelen tot de story mode die ook dit keer weet te verrassen, alles lijkt gewoon te kloppen aan deze editie van FIFA. Meer dan ooit zien de spelers er levensecht uit en de verschillen in gameplay tussen de spelers zijn gewoon te voelen in de manier waarop je je controller gebruikt. De FIFA-franchise mag zich met recht dé no. 1 voetbalgame van de wereld noemen en wij hopen dat EA Sports nog heel lang doorgaat met het developen van deze voetbalgame die zelfs de meest hardnekkige voetbalhater verslaafd kan laten worden aan deze sport! Helemaal tha bomb!

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
ea-origin-gift-card-30
Bezorgd per e-mail

EA Gift Card €30 (2x€15)

€ 30,00
steam-gift-card-20-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $20 US

€ 20,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.