be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Preview Astria Ascending

Op 30 september 2021 komt de 2D RPG-game Astria Ascending uit voor verschillende platformen, zoals: PC, PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. Bij Gamecardsdirect hadden we de kans om deze al te spelen speciaal voor deze preview. In deze preview kun je lezen wat we tot nu toe van deze videogame vonden.

Turn-based Vs. real-time

Helaas worden tegenwoordig turn-based gevechten in videogames steeds meer ingeruild voor real-time gevechten, met Astria Ascending komt hier verandering in, want deze game gaat volledig voor old school gameplay. Overigens is deze game gemaakt door dezelfde ontwikkelaars als Final Fantasy, Bravely Default en NieR: Automata, oftewel ware grootheden op het gebied van échte RPG-games.

Bijzondere gameplay

Astria Ascending is een JRPG-videogame die het verhaal volgt van acht geheel verschillende halfgoden. Ieder, maar ook samen, moeten ze de wereld beschermen als uitverkorenen. Jammer is alleen dat ze na drie jaar de wereld beschermd te hebben afstevenen op hun onvermijdelijke einde. Het lijkt er dus in eerste instantie op dat je je niet aan de acht karakters hoef te hechten, want ze gaan er toch allemaal aan. Tóch is dit niet het geval, want de storytelling van deze game is anders dan je op het eerste moment zou denken. Het verhaal houdt Astria Ascending spannend. Wat wel jammer is, is dat het verhaal van deze game erg traag op gang komt, maar als deze dan op stoom is dan gaat het wel helemaal los.

Speelbare karakters

Er zijn dus acht verschillende, speelbare personages in deze game. Elk personage heeft een eigen persoonlijkheid, maar ook een eigen achtergrondverhaal. Wat die verhalen precies zijn kom je gedurende de game te weten. Overigens zijn alle karakters meteen speelbaar en kom je ze niet gedurende de game tegen, dat is nog wel eens anders bij andere RPG’s. Alle karakters kennen elkaar ook al, omdat hun missie al langer bezig is dan dat jij als speler in het verhaal stapt. Zoals het een goede RPG betaamd kun je wel alle karakters customizen met verschillende skills en uitrusting. De manier waarop je je karakter kan aanpassen is enorm uitgebreid, dus de fanatieke RPG-spelers zullen hun hart kunnen ophalen met Astria Ascending.

Tot nu toe

We hebben een preview mogen spelen van Astria Ascending, maar deze heeft ons al helemaal warm laten lopen voor de volledige game. We kunnen melden dat we niet kunnen wachten totdat we de full-game van Astria Ascending kunnen spelen, want wij hebben het idee dat er nog veel meer te ontdekken is in deze heerlijke old school RPG.

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
xbox-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.