be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

The Elder Scrolls V: Skyrim (voor PSVR en Nintendo Switch

  
  
Na een legendarische release op PC, PlayStation en Xbox, inmiddels zo’n 5-6 jaar geleden zal ‘The Elder Scrolls V: Skyrim’ op 17 november 2017 verschijnen voor PlayStation VR en op Nintendo Switch. Na jaren is deze editie van The Elder Scrolls V nog steeds niet zijn kracht verloren en weet deze RPG-gamers nog steeds genoeg te bieden om een release op nieuwe hardware relevant te maken.

Skyrim: het verhaal

Skyrim speelt zich 20 jaar na de vorige Elder Scrolls game af, namelijk The Elder Scrols IV: Oblivion. Na de moord op de koning is de wereld van Tamriel nooit meer hetzelfde geworden en het rijk is in handen gekomen van het sluwe elvenvolk. Temidden van allerlei conflicten die Tamriel overspoelen is een nieuwe duister opgestaan, namelijk de draken. De toekomst van Skyrim en het koninkrijk zijn in groot gevaar. Men wacht op de ‘Dragonborn’, een voorspelling uit een oude profetie, dit is een held die geboren is met de ziel van een draak. Jij als gamer kruipt in de huid van deze Dragonborn om het koninkrijk Tamriel te redden van de ondergang. Je reist te voet en te paard, maar één ding is zeker, je gaat een episch fantasty-avontuur tegemoet.
Skyrim is de noordelijke provincie van de wereld van Tamriel. De spelwereld is zo’n 41 vierkante kilometer en is daarmee ongeveer even groot als de wereld waarin het voorafgaande Elder Scrolls deel zich afspeelde, namelijk Cyrodiil uit de game Oblivion. Skyrim is bergachtig, waar veel draken huizen. Je kan 130 dungeons vinden in Skyrim en in deze dungeons zal je vijanden vinden die zich ‘vastleggen’ op het level dat je op dat moment hebt, ook als je later terugkeert naar deze plek wanneer je een hoger level hebt.

Elder Scrolls V – wat is er nieuw?

The Elder Scrolls: Skyrim draait op een nieuwe grafische engine die het mogelijk maakt om prachtige in-game vergezichten te verwezenlijken. Ook is het mogelijk om dynamische belichting te creëren voor elk object in de spelwereld van Skyrim. Het gevechtssysteem van deze reeks is compleet vernieuwd voor deze editie van The Elder Scrolls en je kan beide in-game handen gebruiken in Skyrim. Je kiest geen vaste klasse meer om te gamen, maar je kan je vaardigheden verbeteren door ze vaak te gebruiken; op deze manier kan je een eigen game-character creëren gedurende het spelen van deze Elder Scrolls game. Het Perks systeem dat menigeen zal kennen uit de game Fallout 3 wordt gebruikt om vaardigheden te kiezen bij elk nieuw level van de game.

Skyrim voor PlayStation VR

  • Een volledig open Elder Scrolls wereld in virtual reality. Ervaar de wereld met gevoel voor schaal en diepgang.
  • Vecht in VR met eeuwenoude draken en baan je een weg door ruige gebergtes; allemaal in de prachtig vormgegeven wereld van Skyrim.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim VR bevat de complete game, maar ook alle officiële add-ons, namelijk: Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn.

The Elder Scrolls V: Skyrim verschijnt op 17 november 2017 voor PlayStation VR.

Bron: PlayStation

Skyrim voor Nintendo Switch

  • De Nintendo Switch editie heeft de volgende game-toevoegingen: Dawnguard, Heartfire en Dragonborn.
  • Maak gebruik van de motion controls van de Nintendo Switch en maak ook gebruik van lockpicking.
  • Gebruik wapens en outfits uit The Legend of Zelda en speel extra loot vrij door het gebruik van The Legend of Zelda Amiibo.

The Elder Scrolls V: Skyrim verschijnt op 17 november 2017 voor de Switch.

Bron: Nintendo

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
nintendo-eshop-card-15
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €15

€ 15,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.