be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Apex Legends Battle Pass

Apex Legends Battle Pass logo

Wist je dat?

Je Playstation, Origin of Xbox tegoed kunt gebruiken om een Battle Pass te kopen voor Seizoen 5?

Apex Coins Origin
Apex Coins Xbox
Apex Coins PlayStation

Apex Legends – Een volgende stap in de evolutie van Battle Royale

Apex Legends is een nieuw spel dat in februari 2019 zonder enige marketingtrucjes of aankondigingen werd gelanceerd en direct miljoenen spelers binnenhaalde. In elk potje Apex Legends nemen 60 spelers in squads van 3 het tegen elkaar op in een eilandsetting met meerdere gebieden. Elk team wordt zonder uitrusting via dropships in de map gedropt vanuit een willekeurige richting en kan zo zelf beslissen waar ze landen. Je zult moeten zoeken naar wapens, munitie en andere uitrusting om jezelf te verdedigen en andere spelers neer te halen. Maar tijd werkt je ook tegen, want je moet binnen de steeds kleiner wordende zone blijven om te overleven.

Koop de Battle Pass en doe mee met de actie

Het concept van een Battle Pass is zeker niet nieuw, maar voor degene die hier nog niet mee bekend zijn lichten we kort toe wat dit inhoudt. Een Battle Pass is een betaald systeem dat spelers de kans geeft 100 niveaus te behalen en exclusieve beloningen te ontvangen. Je kunt deze pas kopen voor maar 950 Apex Coins; dit komt overeen aan ongeveer €10 aan in-game tegoed. Maar dit bedrag is snel terug verdiend, want je kunt cosmetische items en zelfs Apex Coins unlocken door de challenges te voltooien. Wil je de eerste 25 levels liever overslaan? Dan kun je ook voor 2800 Apex Coins de Battle Pass Bundle kopen!

APEX LEGENDS™ SEASON 5 – FORTUNE'S FAVOR

The third season of the Apex Legends Battle Pass will start on May 12, 2020. Battle pass owners are once again presented with the chance to complete daily and weekly challenges and get various exclusive goodies. Read what’s new in season 5 FORTUNE'S FAVOR:

  • a new Legend: Loba
  • Season Quests
  • a bountiful new Battle Pass

Schaf de Battle Pass aan met in-game tegoed van Gamecardsdirect

Je kunt heel simpel een Battle Pass aanschaffen door Apex Coins te kopen. Dit is snel gebeurd met PlayStation-, Xbox- en Origin-tegoed door middel van een gift card. Wissel je tegoed in voor Apex Coins en koop direct een Battle Pass in Apex Legends. Wil je meer lezen over hoe je veilig en gemakkelijk Apex Coins kunt aanschaffen? Lees dan meer hier.

Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.