be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Prepaid Mastercard €5

Direct geleverd
Digitale code
 • Top Up voor je prepaid creditcard
 • Wereldwijd te gebruiken
 • Veilig en Anoniem
Meer informatie
€ 5,00
Productreviews

Informatie

Wil jij veilig en anoniem betalen met een aankoopverzekering en aanvullende reisverzekering? Koop dan eenvoudig en snel een €5 Prepaid Mastercard bij Gamecardsdirect.com. Door automatische levering ontvang je na het afronden van betaling een e-mail met de Prepaid Mastercard code. Je kunt direct de Prepaid Mastercard gebruiken om transacties te maken bij Apple of de Mediamarkt. Van gamecards tot Google Play producten, veel (web)shops maken gebruik van de Mastercard betaalmethode.

Een Prepaid Mastercard kun je online opwaarderen en gebruiken om aankopen te doen bij duizenden (web)shops wereldwijd . Omdat het een prepaid card is en jij zelf je saldo bepaalt, vindt er geen financiële toetsing plaats en kun je via de ICS app direct je rekeningoverzicht bekijken.

Bij Gamecardsdirect zijn de volgende Prepaid Mastercard waardes verkrijgbaar:

Prepaid MasterCard direct via e-mail

Koop Prepaid Mastercard bij Gamecardsdirect en ontvang deze snel in je inbox! Je kunt zonder een account aan te maken, een Prepaid Mastercard kopen. Kies een van onze talrijke veilige betaalmethoden om je Prepaid Mastercard in ontvangst te nemen. Voer je e-mailadres in en direct heb je de Prepaid Mastercard binnen.

Prepaid Mastercard via telefoon of iDeal betalen? Dat is mogelijk!

Wil jij niet gebonden zijn aan persoonlijke gegevens die op het internet terechtkomen? Ga veilig en voorzichtig met je bankgegevens om en betaal je €5 Prepaid Mastercard via onze telefonische betaalmethode. Met ons service nummer 0906-7290027 kun je zonder problemen bellen voor je aankoop. Blijf aan de lijn, de verbinding wordt vanzelf verbroken zodra de betaling compleet is.

Je kunt ook met iDeal betalen, dit is een van de meest veilige betaalmethoden om je Prepaid Mastercard mee af te rekenen. Na betaling ontvang je *direct je code!

*Heb je de code niet in je inbox binnen 10 minuten? Kijk voor de zekerheid in je spam-folder. Soms komen de e-mails hierin terecht. Voeg ons toe aan je contacten, dan ontvang je de code de volgende keer gewoon in je inbox. Bij sommige betaalmethoden hanteren wij een handmatige check. Dit doen wij uit veiligheidsoverweging voor jou als klant. Kijk onderaan bij onze ‘Betaalmethoden’ om te zien welke hieraan onderhevig zijn.

Omschrijving

De veiligste wereldwijde betaalmethode. Tegoed is in delen te besteden. Net zo veilig als contact geld, anoniem en snel. Prepaid Mastercard €5 is verkrijgbaar bij Gamecardsdirect.com

Algemene Condities

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

Hoe werkt een Prepaid Mastercard?

Een Prepaid Mastercard gebruiken in 5 simpele stappen:

 1. Koop een Prepaid Mastercard bij Gamecardsdirect;
 2. Activeer en registreer de code via de ICS app;
 3. Voeg geld toe aan de kaart wanneer je iets online wilt kopen;
 4. Kies een (web)shop waar je kunt betalen met Mastercard, meestal staat het logo van Mastercard vermeld als betaalmethode;
 5. Vul de gegevens in van je Prepaid Mastercard en rond de bestelling verder af.

Via de ICS app heb je volledige controle over je Prepaid Mastercard, hier heb je een totaal overzicht over alle betalingen en saldo.

onbekend (Reviews over) Prepaid Mastercard €5

onbekend (Nieuwste reviews)

mees slewe | 12-08-2021
betaal wel krijg het product niet
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Prepaid Mastercard €10
  Bezorgd per e-mail

  Prepaid Mastercard €10

  € 10,00
 • Prepaid Mastercard €25
  Bezorgd per e-mail

  Prepaid Mastercard €25

  € 25,00
 • Prepaid Mastercard €50
  Bezorgd per e-mail

  Prepaid Mastercard €50

  € 50,00
 • PCS Mastercard € 20
  Bezorgd per e-mail

  PCS Mastercard € 20

  € 20,00
 • Neosurf Kaart €10
  Bezorgd per e-mail

  Neosurf Kaart €10

  € 10,00
Uitverkocht
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.