be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Spotify Gift Card €10

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Al je favoriete nummers. Ook op je mobiel.
 • Muziek downloaden. Luister waar je ook bent.
 • Geen advertenties. Geniet onafgebroken van je muziek.
Meer informatie
€ 10,00

Informatie

Direct een Spotify Gift Card €10 per e-mail geleverd.

 • Koop of verleng een Spotify Premium-abonnement.
 • Luister onbeperkt en zonder reclames naar jouw favoriete muziek.
 • Deze Spotify Gift Card is enkel geschikt voor Belgische accounts.
 • Gebruik een betaalmethode zoals Bancontact/Mister Cash of SOFORTBanking.
 • Deze kaart is tot 1 jaar na aankoop geldig.

Wat is Spotify?

Spotify is een muziek streamingdienst dat over de hele wereld gebruikt wordt door miljoenen mensen. Je kunt met Spotify al jouw favoriete liedjes op één plek terugvinden en beluisteren. Deze grote muziekbibliotheek heeft maar liefst 40 miljoen liedjes, dus je zult vast en zeker jouw stijl vinden. Met een abonnement op Spotify Premium kun je daarnaast ook zonder reclames en offline muziek luisteren.

Wat kan ik met een 10 euro Spotify Gift Card doen?

Met een Spotify Gift Card van 10 euro kun je een Spotify Premium-abonnement afsluiten voor één maand. Met Premium geniet je nog meer van je muziek! Je profiteert van de volgende voordelen:

 • Geen reclames die je tijd in beslag nemen;
 • Onbeperkt nummers overslaan;
 • Ook offline alle liedjes beluisteren;
 • Op bijna elk apparaat te gebruiken;
 • Wanneer het jou uitkomt;
 • Hoge geluidskwaliteit.

Hoe kan ik een Premium-abonnement nemen bij Spotify?

Een Spotify Gift Card kun je veilig en vlot bij Gamecardsdirect kopen. Met deze €10 Spotify Gift Card kun je gemakkelijk een Premium-abonnement afsluiten. Doorloop de volgende stappen en geniet van jouw favoriete muziek op Spotify:

 1. Voeg de 10 euro Spotify Gift Card toe aan je winkelmandje;
 2. Vul enkele gegevens in en kies welke betaalmethode je wilt gebruiken;
 3. Betaal voor de gift card;
 4. Je krijgt direct na succesvolle betaling de kaart per e-mail toegestuurd;
 5. Ga naar de volgende website: www.spotify.com/nl/redeem;
 6. Log in of maak een nieuw Spotify account aan;
 7. Vul de inwisselcode in en klik vervolgens op ‘Code invoeren’. Je hebt nu 10 euro tegoed om met Spotify Premium aan de slag te gaan!

Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de 'kaart'), gaat u akkoord met het volgende:

 1. De 'Gebruikersvoorwaarden van Spotify', beschikbaar op [https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/], zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).
 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify].
 5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem].
 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.
 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.
 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.
 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ('Spotify').
 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.
 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com].

Inwisselinstructies

 1. Ga naar spotify.com/redeem.
 2. Meld je aan of registreer voor een Spotify-account.
 3. Voer de PIN in.

Je Spotify Gift Card inwisselen

Het inwisselen van je Spotify Gift Card is zo eenvoudig dat je direct na het inwisselen kunt genieten van je Spotify Premium account. Zo kun je je Spotify Gift Card inwisselen:

 1. Ga naar Spotify.com en log in (of maak een nieuw account aan);
 2. Klik op je profiel rechtsboven in je scherm;
 3. Selecteer 'Verzilveren' in het menu aan de linkerkant;
 4. Voer je premium code in en ga verder;
 5. Voltooi het proces. Eenmaal voltooid, is je Spotify Premium abonnement geactiveerd. Veel plezier!

Het is niet mogelijk om dit abonnement te annuleren. Het abonnement wordt automatisch beëindigd als je geen andere betaalmethoden aan je Spotify account hebt gekoppeld.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Twitch Gift Card Variabel
  Bezorgd per e-mail

  Twitch Gift Card Variabel

  € 15,00
Spotify-Premium-Card - 1,3,6 mth denoms
Spotify Gift Card €10 €10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.