be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Spotify Gift Card €30

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Al je favoriete nummers. Ook op je mobiel.
 • Muziek downloaden. Luister waar je ook bent.
 • Geen advertenties. Geniet onafgebroken van je muziek.
Meer informatie
€ 30,00

Informatie

Ontvang direct een 30 euro Spotify Gift Card per e-mail.

 • Wissel de code in voor een Spotify Premium-abonnement van 3 maanden.
 • Luister zonder reclames naar jouw favoriete playlists.
 • Deze kaart is alleen geschikt voor Belgische Spotify-accounts.
 • Kies uit veel betaalmethoden.
 • Geldig tot 1 jaar na aankoopdatum.

Spotify Gift Cards van Gamecardsdirect

De muziek streamingdienst Spotify is bijna niet weg te denken uit het dagelijkse leven. Al zit je in de bus op weg naar het werk, in de wachtruimte bij de tandarts of ’s avonds op de bank, met Spotify heb je jouw favoriete muziek binnen handbereik. Zo kun je op bijna elk apparaat met een internetverbinding Spotify gebruiken. Met een €30 Spotify Gift Card kun je gemakkelijk een Premium-abonnement aanschaffen voor 3 maanden.

Geniet volop - ga voor Spotify Premium

Spotify Premium biedt gebruikers veel voordelen. Zo kun je met een Premium-abonnement onbeperkt en overal wanneer het jou uitkomt muziek luisteren. Ben je die reclames tussendoor ook zo beu? Met Premium heb je daar geen last meer van! Je geniet dan nog meer van de leukste liedjes op bijna elk apparaat met een hoge geluidskwaliteit én zelfs offline.

Een €30 Spotify Gift Card kopen

Je kunt heel gemakkelijk een 30 euro Spotify Gift Card aanschaffen in de webshop van Gamecardsdirect. Voeg het product toe aan je winkelmandje en ga door naar de betaalpagina. Vul nu enkele gegevens in en selecteer een betaalmethode zoals Bancontact/Mistercash of SOFORTBanking. Betaal voor het product en ontvang direct na betaling de inwisselcode per e-mail.

Een Premium-abonnement aanschaffen

Zodra je je code hebt ontvangen is het heel simpel om een Spotify Premium-abonnement af te sluiten. Je hoeft enkel naar de volgende website te gaan en de code in te vullen: www.spotify.com/nl/redeem. Klik op ‘Code invoeren’ en je kunt direct genieten van alle voordelen die Spotify Premium te bieden heeft!

Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de 'kaart'), gaat u akkoord met het volgende:

 1. De 'Gebruikersvoorwaarden van Spotify', beschikbaar op [https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/], zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).
 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify].
 5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem].
 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.
 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.
 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.
 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ('Spotify').
 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.
 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com].

Inwisselinstructies

 1. Ga naar spotify.com/redeem.
 2. Meld je aan of registreer voor een Spotify-account.
 3. Voer de PIN in.

Je Spotify Gift Card inwisselen

Het inwisselen van je Spotify Gift Card is zo eenvoudig dat je direct na het inwisselen kunt genieten van je Spotify Premium account. Zo kun je je Spotify Gift Card inwisselen:

 1. Ga naar Spotify.com en log in (of maak een nieuw account aan);
 2. Klik op je profiel rechtsboven in je scherm;
 3. Selecteer 'Verzilveren' in het menu aan de linkerkant;
 4. Voer je premium code in en ga verder;
 5. Voltooi het proces. Eenmaal voltooid, is je Spotify Premium abonnement geactiveerd. Veel plezier!

Het is niet mogelijk om dit abonnement te annuleren. Het abonnement wordt automatisch beëindigd als je geen andere betaalmethoden aan je Spotify account hebt gekoppeld.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Twitch Gift Card Variabel
  Bezorgd per e-mail

  Twitch Gift Card Variabel

  € 15,00
Spotify-Premium-Card - 1,3,6 mth denoms
Spotify Gift Card €30 €30,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.