be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0
  • Ticket Premium

    Met Ticket Premium kan je veilig online op spel- en goksites betalen. Ticket Premium is niet gekoppeld aan je bankrekening en is te gebruiken op +400 websites.

    Ticket Premium

Ticket Premium

4 resultaten
ticket-premium-10
Bezorgd per e-mail

Ticket Premium €10

€ 10,00
ticket-premium-25
Bezorgd per e-mail

Ticket Premium €25

€ 25,00
ticket-premium-50
Bezorgd per e-mail

Ticket Premium €50

€ 50,00
ticket-premium-100
Bezorgd per e-mail

Ticket Premium €100

€ 100,00

Koop je Ticket Premium Online bij Gamecardsdirect

Je Ticket Premium Voucher werkt net als een prepaid credit card, maar dan zonder dat je een fysieke kaart nodig hebt. In plaats van de fysieke creditcard koop je een niet-oplaadbare code. Met deze code kun je direct online aankopen doen zonder je persoonlijke gegevens en bankgegevens in te voeren.

Directe levering Ticket Premium

Bij Gamecardsdirect ontvangt je de Ticket Premium Voucher direct als je met de betaalmethode Carte Bleu betaalt. Als je de Ticket Premium Code bij Gamecardsdirect koopt met Carte Bleu, ontvang je de code onmiddellijk. Na afronding van de betaling ontvangt je de code voor de Ticket Premium direct. Als je deze niet in de inbox ziet, controleer dan de spam-map.

Betaal snel en eenvoudig voor de Online Ticket Premium

Heb je de Online Ticket Premium code meteen nodig? Koop dan je Ticket Premium-coupon bij Gamecardsdirect. Je ontvangt uw code direct na betaling. Je kunt de Ticket Premium-tegoedbon anoniem en zonder registratie bij Gamecardsdirect kopen. Op die manier zijn je persoonlijke gegevens beveiligd en kun je betalen zonder de stress dat je meer uitgeeft. Als je met Ticket Premium-tegoedbonnen betaalt, heb je altijd de controle over de online aankopen.

Welke websites accepteren Ticket Premium-tegoedbonnen?

Met een Ticket Premium Voucher kun je zonder creditcard spelen op de beste goksites, poker, sportweddenschappen en paardenweddenschappen. Met Ticket Premium zijn je uitgaven veilig en anoniem. Om te weten te komen op welke sites je Ticket Premium Voucher kunt gebruiken, zie de officiële website van ticket premium.

Hoe koop je Ticket Premium code online?

Bij Gamecardsdirect kun je Ticket Premium kaarten kopen van €10, €25, €50 en €100. Betaal veilig, gemakkelijk en snel met je creditcard of PayPal-rekening. Na de aankoop ontvang je de code van de Ticket Premium Voucher in je mailbox. Het is gemakkelijk om de prepaid Premium Ticket op te laden. Zo koop je online een Ticket Premium code:

  1. Kies de Ticket Premium met het krediet dat je wenst te kopen;
  2. Plaats het in de Gamecardsdirect winkelmandje;
  3. Vul je e-mailadres in om de code te ontvangen;
  4. Kies de betaalmethode naar keuze;
  5. Vul de bestelling in en ontvang de code direct in je mailbox.
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.