be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Apex Legends 4350 Apex Coins

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Koop je Apex Legends Coins veilig, snel en gemakkelijk bij Gamecardsdirect
 • Boost je gaming experience door het kopen van wapens, skins en Legends!
 • Te gebruiken in de Apex Legends store
Meer informatie
€ 39,99

Informatie

Wat is Apex Legends?

Apex Legends is de nieuwste game, die gespeeld wordt in Battle Royal mode, van de makers van het verbluffende Titanfall 2. De game kan gratis gedownload en gespeeld worden op de PC, Xbox, Nintendo Switch en PlayStation. Met Apex Legends Coins kun jij deze game volledig naar je hand zetten door het in-game kopen van nieuwe wapens en outfits voor je personage. Boost jouw Apex Legends experience door het kopen van Apex Legends Coins bij Gamecardsdirect.

Waar is Apex Legends te spelen?

Apex Legends kan worden gespeeld op de PC, Xbox, Nintendo Switch en PlayStation. De codes zijn Wereldwijd geldig.

Wat zijn Apex Legends Coins?

Apex Legends Coins is de in-game valuta van de populaire game Apex Legends. Apex Coins koop je via een Apex Legends Coins gift card die je kunt kopen bij Gamecardsdirect. Je zet dus in feite real-life geld om in geld dat je kan gebruiken in de game Apex Legends. Met dit in-game geld kun je de nieuwste wapens kopen, maar ook outfits en items. Boost je game met het kopen van Apex Legends Coins.

Hoe koop je een 4350 Apex Legends Coins gift card bij Gamecardsdirect?

Een Apex Legends Coins gift card kopen bij Gamecardsdirect gaat heel snel. Het is ook nog eens gemakkelijk en helemaal veilig. Wat wil je nog meer! Volg de stappen hieronder:

 1. Kies met welk bedrag je je Apex Legends account wilt opwaarderen en leg dit product in je digitale winkelwagentje. Klik vervolgens op “Veilig Bestellen”;
 2. Vul enkele gegevens in die we nodig hebben zodat wij weten naar wie we de gekochte code moeten sturen;
 3. Betaal met één van de vele betaalmethoden die we aanbieden in onze webshop;
 4. Al binnen enkele minuten ontvang je je Apex Legends gift code per e-mail.

Hoe verzilver je je Apex Legends Coins gift code?

Je kunt je Apex Legends Coins gift code gemakkelijk, snel en veilig omzetten op de console waarop je deze game speelt. Je kunt je Apex Legends Coins gift card code verzilveren in de PlayStation Store, Xbox Games Store, Origin Store en de Nintendo eShop.

Hoe kun je zien hoeveel Apex Legends Coins je nog hebt?

Je kunt zien hoeveel Apex Legends Coins je nog hebt door naar het titelscherm van de game te gaan en daar kun je in een lijstje zien hoeveel Tokens, Crafting Metals en natuurlijk Coins je nog hebt.

Hoelang is een Apex Legends gift card geldig?

Een Apex Legends gift card is geldig tot wanneer de game niet meer gespeeld kan worden, tot die tijd kan je deze gift card gewoon blijven gebruiken.

Hoe kan ik de Apex Legends helpdesk bereiken?

Je kan de helpdesk van Apex Legends bereiken via de website van de maker van deze game, Electronic Arts (EA Games). Klik hier voor de website van de EA-helpdesk.

Algemene Voorwaarden

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

 • Meld je aan bij je EA-account in je browser.
 • Ga naar de pagina 'Productcode inwisselen'.
 • Voer de Apex Legends Coins code in door op 'My Card' te klikken.
 • De coins zullen worden toegevoegd aan je Apex Legends account.
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact
Apexcoins-4350
Apex Legends 4350 Apex Coins €39,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.