be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Binance Gift Card 20 BUSD

Direct geleverd
Digitale code
 • Koop een Binance Gift Card 20 BUSD veilig, gemakkelijk en snel bij Gamecardsdirect
 • Maak kennis met verschillende cryptovaluta zonder allerlei risico’s
 • Geef een Binance Gift Card van 20 BUSD cadeau aan jezelf of aan een ander
Ga niet in op verzoeken waarin wordt gevraagd codes door te sturen.
Gebruik codes NOOIT voor het betalen van boetes, toeslagen of leveringskosten.
Meer informatie
€ 20,99

Informatie

Wat is een Binance Gift Card (BUSD)?

Met een Binance Gift Card (BUSD) kun je verschillende cryptovaluta kopen, zoals: Ethereum en Bitcoin. Maak kennis met cryptovaluta of waardeer je crypto-account op met een Binance Gift Card-code van 20 BUSD. Met een Binance Gift Card 20 BUSD ontvang je cryptovaluta en hiermee kan je verder handelen in cryptovaluta via het netwerk van Binance.

Wat is BUSD?

BUSD is een door fiat-gemachtigde stablecoin die wordt uitgegeven door o.a. Binance. Iedere BUSD wordt ondersteund door 1:1 VS dollar; 1 BUSD staat dus tot 1 VS dollar, dus als je deze gift card koopt heb je eigenlijk 20 USA dollar. BUSD is een meer stabiel cryptovaluta-alternatief voor handelaren en investeerders die graag de riskante situaties van de digitale cryptohandel zoveel mogelijk willen vermijden.

Koop cryptovaluta met een Binance 20 BUSD Gift Card

Met een Binance BUSD Gift Card van 20 BUSD kan je helemaal veilig verschillende typen cryptovaluta kopen. Maak kennis met cryptovaluta door gebruik te maken van BUSD of koop nieuwe cryptovaluta om je account aan te vullen.

Hoe kan ik een Binance Gift Card 20 BUSD kopen bij Gamecardsdirect?

Een Binance Gift Card-code 20 BUSD kopen bij Gamecardsdirect doe je veilig, snel en gemakkelijk. Door het volgende te doen:

 • Kies met welk bedrag je je Binance-account wilt opwaarderen en leg dit product in je winkelwagentje. Klik vervolgens op “Veilig Bestellen”.
 • Vul enkele gegevens in, zodat wij weten waar de door jou gekochte BUSD-code heen moet.
 • Betaal met één van de vele betaalopties die we aanbieden bij Gamecardsdirect.
 • Enkele seconden na je betaling ontvang je je Binance 20 BUSD-code per e-mail.

Hoe kan ik mijn Binance Gift Card 20 BUSD-code verzilveren en zo BUSD aankopen?

Je kan je Binance Gift Card 20 BUSD-code verzilveren en zo BUSD aankopen door naar de specifieke website van Binance te gaan en hier de code die je bij ons hebt gekocht in te vullen. Klik hier voor de website.

Hoe krijg ik informatie over mijn BUSD-saldo?

Om informatie te krijgen over je BUSD-saldo, maar ook andere delen van je Binance-account, log je in op je persoonlijke account, dit kan hier.

Hoelang blijft een Binance Gift Card-code geldig?

Een Binance Gift Card-code blijft 1 jaar geldig.

Hoe kan ik de klantendienst van Binance bereiken voor vragen over mijn BUSD?

Je kan de klantendienst van Binance bereiken, bijvoorbeeld over hoe je je code verzilverd, door naar de website van Binance te gaan, klik hier.

Voorwaarden voor de $1 Cashback Promotie campagne, vind je terug onder het tabje "Algemene voorwaarden".

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Binance Gamecardsdirect

Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, in acht houdend de wisselkoersen die op die datum van toepassing zijn.

Bij verlies van de PIN ontvang je geen nieuwe code. Bij vermoeden van fraude, opzettelijke of grove nalatigheid van de klant, kan Binance Gift Card ervoor kiezen om het account te blokkeren. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van Binance Gift Card door hier te klikken. Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen teruggave van het betaalde bedrag wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Ik heb mijn code niet binnen 10 minuten ontvangen

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Inwisselinstructies

Hoe verzilver je een Binance Gift Card?

 • Surf naar de website van Binance Gift Card en maak een account aan, ook wel een “online wallet” genoemd. Klik hier om naar de website van Binance Gift Card te gaan;
 • Ga naar de website van Binance Gift Card op www.binance.com/en/gift-card en vul hier de code in die je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. Klik vervolgens op “Redeem code”. Zo simpel is het!
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • Bitnovo €25
  Bezorgd per e-mail

  Bitnovo €25

  € 25,00
 • crypto voucher 25
  Bezorgd per e-mail

  Crypto Voucher €25

  € 25,00
 • binance 20 usdt
  Bezorgd per e-mail

  Binance Gift Card 20 USDT

  € 20,99
 • paysafecard €25
  Bezorgd per e-mail

  paysafecard classic €25

  € 25,00
Binance 20 busd
Binance Gift Card 20 BUSD €20,99
Veilig bestellen
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.