be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

bit4coin gift card €25

Geen servicekosten
Direct geleverd
Digitale code
 • Investeer in de toekomst
 • Veilig en anoniem cryptovaluta kopen
 • Koop bitcoin, ethereum, litecoin, bitcoin cash of ripple coins
Meer informatie
€ 25,00

Informatie

Ontdek de wereld van cryptovaluta’s

Je hebt vast al een gehoord van bitcoins, de munteenheid die voornamelijk in 2013 veel aandacht van de media kreeg vanwege de grote stijging in de koers. Bitcoin is een bekend voorbeeld van cryptovaluta; digitale munteenheden die kunnen worden gebruikt als online betaalmethode. Bitcoins bestaan al sinds 2009, toen 1 bitcoin maar 9 eurocent kostte. In het laatste decennium is de waarde van gestegen tot een aantal duizend euro’s! Maar het is niet te laat om er nog in te stappen; gebruik een giftcard van bit4coin om veilig en snel mee te doen.

Een bit4coin giftcard van 25 euro bestellen

Een bit4coin voucher maakt het kopen van cryptovaluta heel makkelijk. Daarnaast is het gebruik van dit type kaarten ook anoniem, snel gedaan en veilig. Als je een €25 tegoedkaart koopt kun je dit geld inwisselen voor de volgende 5 soorten cryptomunten:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Litecoin
 4. Bitcoin Cash
 5. Ripple

Wil je een andere waarde van de bit4coin cadeaukaart kopen om uit te geven aan een cryptovaluta? Bij Gamecardsdirect kun je ook een bit4coin voucher kopen met 10, 50 en 100 euro tegoed.

Koop bij Gamecardsdirect een tegoedkaart van bit4coin

Het kopen van een bit4coin cadeaukaart is heel simpel. Voeg de €25 tegoedkaart toe aan je digitale winkelmandje en ga door naar afrekenen. Vul je gegevens in en kies een betaalmethode. Rond nu de bestelling af en de digital inwisselcode van bit4coin wordt direct naar je toe gestuurd!

Wissel direct een bit4coin kaart in voor bitcoins

Ben je de gelukkige eigenaar van een bit4coin voucher? Dan kun je deze nu inwisselen voor een cryptovaluta naar keuze. Ga naar bit4coin.net/redeem en voer je gegevens in. Je zult hiervoor wel een wallet moeten hebben aangemaakt; heb je deze nog niet, lees dan de stappen even door en maak er een aan. Vul ook je inwisselcode in en voltooi het inwisselen. Het kan gemiddeld 1 uur duren voordat de munten in je wallet te zien zijn.

Algemene Condities

Je recht om aankopen te annuleren en een terugbetaling te vragen hangt af van het type product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe is de aankoop van digitale producten en digitale inhoud definitief. Dit betekent dat er geen restitutie zal worden gegeven, tenzij anders vermeld door de lokale wetgeving of onze leverancier van de gekochte cadeau- of gamecard.

Geen codes ontvangen?

Heb je jouw codes niet binnen 10 minuten ontvangen? Houd er rekening mee dat het wat langer kan duren als je een andere betaalmethode gebruikt, zoals PayPal.

Het is ook mogelijk dat uw e-mail met de code in de spam-folder of de commerciële map staat. Staat de e-mail niet in een van deze folders? Neem gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat we de informatie niet langer dan 30 dagen bewaren, dus zorg ervoor dat je daarom binnen deze periode contact met ons opneemt!

Moeilijkheden met het verzilveren van je code?

Balen als je problemen hebt met het inwisselen van de code. Zorg ervoor dat de website deze codes accepteert als betaalmethode. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem gerust contact met ons op.

Heb je vragen over onze digitale producten?

Als je verder vragen hebt over onze producten, kijk op onze FAQ-pagina voor veelgestelde vragen voorzien van antwoord. Staat je vraag er niet bij? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Inwisselinstructies

Bit4coin Giftcard inwisselen, hoe werkt het?

Een bit4coin Giftcard inwisselen werkt zo;

 1. Surf naar bit4coin.net/redeem
 2. Volg de stappen om een wallet van de gewenste Cryptocurrency aan te maken of vul enkele gegevens in als je al een wallet hebt
 3. Voer de Bit4coin code in welke je van ons per e-mail hebt ontvangen
 4. Klik vervolgens op "Bevestigen" 

Leeftijdsvalidatie

PEGI 18

Productreviews

Reviews
Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • bit4coin gift card €10
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €10

  € 10,00
 • bit4coin gift card €50
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €50

  € 50,00
 • bit4coin gift card €100
  Bezorgd per e-mail

  bit4coin gift card €100

  € 100,00
 • CASHlib €20
  Bezorgd per e-mail

  CASHlib €20

  € 20,00
 • Prepaid Mastercard €25
  Bezorgd per e-mail

  Prepaid Mastercard €25

  € 25,00
 • Prepaid Mastercard €25
  Bezorgd per e-mail

  Prepaid Mastercard €25

  € 25,00
 • PCS Mastercard € 20
  Bezorgd per e-mail

  PCS Mastercard € 20

  € 20,00
 • Toneo First 15
  Bezorgd per e-mail

  Toneo First €15

  € 15,00
 • Toneo First €15
  Bezorgd per e-mail

  Toneo First €15

  € 15,00
 • Ticket Premium €25
  Bezorgd per e-mail

  Ticket Premium €25

  € 25,00
 • Neosurf Kaart €20
  Bezorgd per e-mail

  Neosurf Kaart €20

  € 20,00
Uitverkocht
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.