be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

JetonCash €5

Direct geleverd
Digitale code
 • Geen creditcard nodig
 • Wereldwijd in te wisselen
 • Veilige online betaalmethode
Meer informatie
€ 5,00

Informatie

Wil jij veilig en anoniem online kunnen betalen zonder gedoe? Koop dan eenvoudig en snel een JetonCash van 5 euro bij Gamecardsdirect.com. Door automatische levering ontvang je na het afronden van de betaling een e-mail met de JetonCash voucher code. Je kunt direct de JetonCash voucher gebruiken om geld op je Jeton Wallet te zetten, of je wisselt de code direct in als betaalmethode bij de betreffende website.

Gebruik jouw JetonCash-account om veilig online aankopen te doen bij duizenden webshops. Gebruik geen creditcard waarbij je online gevoelige gegevens moet achterlaten. Betaal anoniem en veilig met JetonCash digitale vouchers of je JetonCash Wallet.

Betalen met iDeal of telefoon voor een JetonCash 5 euro

Koop je JetonCash t.w.v. 5 euro bij Gamecardsdirect. Betaal eenvoudig via iDeal of telefoon. Na het afronden van je bestelling ontvang je *direct de code in je mailbox.

Je hoeft je prepaid vouchers niet meer bij een tankstation te kopen: online je JetonCash 5 euro voucher kopen is zó veel makkelijker. Koop de opwaardeercodes waar en wanneer jij wilt, met de betaalmethode die jij wenst te gebruiken. Om een JetonCash 5 euro te kopen selecteer je dit product, ga je naar “Direct Kopen” en vul je jouw e-mailadres in. Kies een betaalmethode en reken verder af.

Besteed je 5 euro JetonCash-tegoed online

Deze JetonCash codes zijn geschikt voor wereldwijd gebruik. Je kunt deze codes gebruiken voor het opwaarderen van je Jeton-account. Ga naar de website van Jeton en log in. Wissel de codes in en zet het tegoed op je account. Op deze manier behoud je het overzicht over je uitgaven en raak je nooit meer je code kwijt. Veilig online betalen wordt steeds belangrijker. Op jouw Jeton-account kun je tevens je aankoopgeschiedenis terugzien en je geld terugvragen (indien de aankoop hiervoor in aanmerking komt).

Koop JetonCash 5 euro bij Gamecardsdirect

Een JetonCash €5 is een makkelijk bedrag om mee te beginnen of kleine aankopen mee te doen. Wil je deze prepaidkaart cadeau doen? Dan is 5 euro ideaal! Heb je een grotere aankoop te besteden? Bekijk ons gehele aanbod aan JetonCash. Wij hebben de volgende waardes in ons assortiment:

*Heb je de code niet in je inbox binnen 10 minuten? Kijk voor de zekerheid in je spam-folder. Soms komen de e-mails hierin terecht. Voeg ons toe aan je contacten, dan ontvang je de code de volgende keer gewoon in je inbox. Bij sommige betaalmethoden hanteren wij een extra controle. Dit doen wij uit veiligheidsoverwegingen voor jou als klant. Kijk bij onze betaalmethoden om te zien welke hieraan onderhevig zijn.

Algemene Voorwaarden

Dit product is wereldwijd inwisselbaar, zolang de instantie deze als betaalmethode accepteert. Deze code is niet retourneerbaar. Het recht op retour vervalt bij het ontvangen van de code. Bij elke betaling die in andere valuta wordt aangeboden dan de Euro, wordt de munteenheid omgezet in Euro, de wisselkoersen in acht houdend die op die datum van toepassing zijn.

Je mag uitsluitend een JetonCash code kopen en gebruiken en JetonCash Services aanvragen, openen en gebruiken, indien dit in het land waar je verblijft wettelijk is toegestaan. Door een JetonCash voucher te kopen en te gebruiken en door gebruik te maken van JetonCash Services, verklaar en garandeer je ons dat jouw aankoop of gebruik van een JetonCash/JetonCash Services niet in strijd is met enige wet die op jou van toepassing is op dat moment.

Vragen over het inwisselen van je code of heb je je code niet binnen 10 minuten ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected].

Je recht om aankopen te annuleren en een restitutie te vragen is afhankelijk van het soort product dat je bij Gamecardsdirect hebt gekocht. In principe geldt dat de aankoop van digitale producten en digitale content definitief is. Dit betekent dat er in de regel geen refund wordt gegeven, tenzij vereist door lokale wetgeving of leverancier van de specifieke gift- of game card. Bij alle andere producten geldt dat je herroepingsrecht vervalt bij het ontvangen van de code. Digitale content die je niet kunt annuleren omvat, maar is niet beperkt tot: Portemonnee-opwaarderingen, games, game-extra’s, abonnementen, shopping gift cards, beltegoed, prepaid tegoeden en cryptovaluta.

Ik heb de code niet ontvangen binnen 10 minuten

Als je jouw code niet binnen 10 minuten hebt ontvangen, kan het zijn dat de e-mail in je spam folder terecht is gekomen. Check daarom altijd je spam-/reclame-/promotionele folder. Ook kan het zijn dat we bij bepaalde betaalmethodes een extra controle uitvoeren, waardoor het wat langer duurt voordat je je code ontvangt. Dit zal nooit meer dan 24 uur zijn.

Zolang wij de code nog niet naar je hebben verstuurd, mag je je uiteraard bedenken en je order annuleren. Je hebt 30 dagen bedenktijd, of totdat je je code hebt ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn code?

Bij aankoop van een product dient het bedrag altijd vooruit te worden betaald, je ontvangt vervolgens je bestelling per e-mail. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons weten. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor incomplete telefonische betalingen. Zorg ervoor dat je genoeg credit op je telefoon hebt om de betaling succesvol af te ronden. Incomplete telefonische betalingen worden niet vergoed.

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

Inwisselinstructies

Je kunt je JetonCash digitale voucher op 2 verschillende manieren gebruiken: direct het tegoed gebruiken bij de betreffende website of webshop, of je zet het tegoed op je JetonCash Wallet. Volg onderstaande instructies om de JetonCash Voucher te verzilveren:

Direct inwisselen via betreffende website:

 1. Bezoek een website die JetonCash accepteert;
 2. Selecteer Jeton als de gewenste betaalmethode;
 3. Geef de unieke 19-cijferige code en waarde van de voucher in;
 4. Bevestig je invoer.

Om de saldo van je Jeton Wallet op te waarderen:

 1. Log online of in de app in met je Jeton account;
 2. Op de website kies je "Storten" onder “JetonCash”; In de app kies je “JetonCash” in het menu van de "Wallet";
 3. Voer het bedrag in dat er op je voucher staat;
 4. Klik op "Doorgaan";
 5. Voer het nummer van de voucher, beveiligingscode en vervaldatum in;
 6. Klik op "Voltooien";
 7. Klaar! Het tegoed is nu toegevoegd aan je Jeton Wallet;

Geldigheid: De vouchercode is na datum van aankoop 1 jaar lang geldig.

Opmerking: Je moet 18 jaar of ouder zijn om een JetonCash Voucher te kopen.

Wij staan voor u klaar
 • Directe levering
 • Uitstekende klantenservice
 • Tel: +31 (0)85-0477536
 • E-mail ondersteuning ook in het weekend
 • 1.100.000+ tevreden klanten
Contact

Dit vind je misschien ook leuk

 • paysafecard €10
  Bezorgd per e-mail

  paysafecard classic €10

  € 10,00
 • PCS Mastercard 20
  Bezorgd per e-mail

  PCS Mastercard € 20

  € 20,00
 • Neosurf Kaart 5
  Bezorgd per e-mail

  Neosurf Kaart €5

  € 5,00
 • rewarble 10
  Bezorgd per e-mail

  Rewarble Gift Card €10

  € 10,00
Jeton-Cash-product-image-gcd
JetonCash €5 €5,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.