be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Call of Duty: Black Ops IIII

  
Call of Duty Black Ops 4 logo
  
De meest gespeelde shooter ter wereld is terug met “Call of Duty: Black Ops IIII”, dit keer met meer mogelijkheden om met vrienden te spelen dan ooit tevoren!

Releasedatum: 12 oktober 2018, voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.
Call of Duty Black Ops IIII

Gameplay

Call of Duty: Black Ops 4 is een multiplayer first-person shooter. Het grote verschil met de eerdere Call Of Duty games is dat Black Ops 4 geen single-player campagne bevat. Wel bevat deze game twee andere gamemodi naast de multiplayer, namelijk: Zombies en Black-Out, maar ook een Battle Royale modus.

Specialists

In Call of Duty: Black Ops IIII komen de Specialists terug, dit zijn unieke soldaten met verschillende speciale krachten en kenmerken. In de game kun je kiezen uit tien verschillende Specialists; Ruin, Prophet, Battery, Seraph, Nomad en Firebreak, die we kennen uit de eerdere games in de Call of Duty series en Recon, Ajax, Range en Nuketown, die in deze game voor het eerst geïntroduceerd worden.
Call of Duty Black Ops 4
Call of Duty Black Ops 4

Maps

Naast de terugkomende personages, komen ook een aantal bekende en geliefde maps terug: Jungle, Slums, Summit, Firing Range en Nuketown. Al deze maps zijn speelbaar vanaf de lancering van de game, behalve Nuketown, deze wordt kort na de release beschikbaar.

Multiplayer

De gamemodus Multiplayer is helemaal vernieuwd met nieuwe tactische gameplay en teamwork. Automatische health regeneration is uit het spel gehaald, hiervoor is een ander healing-systeem in de plaats gekomen. In het nieuwe healing-systeem heeft iedere speler zijn eigen health bar.

Ook hebben wapens een voorspelbaar recoil-patroon gekregen en wapens zijn vanaf nu volledig aan te passen naar jouw smaak.

Zombies

Met het 10-jarige jubileum van de originele Call of Duty Zombies, biedt Black Ops 4 Zombies ervaring vanaf de lancering:

Call of Duty Black Ops 4 Zombies  
  • Voyage of Despair, dat zich afspeelt aan boord van de Titanic. De hoofdrolspelers gaan hier op zoek naar wat er precies is gebeurd op de dag dat de Titanic zonk.

  • IX, dat zich afspeelt in het oude Rome. In Rome vind je een Colosseum waar rituele offers plaatsvinden. Deze moet je zien te voorkomen.

  • Blood of the Dead gaat verder waar de fan-favoriet Mob of the Dead gebleven is. In deze modus bevind je je in de vagevuurdimensie Alcatraz.

Bron: Call of Duty

Wil je meer weten over de Call of Duty points klik dan hier.

Wil je meer weten over de Battle Pass van Call of Duty Modern Warfare klik dan hier.

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.