be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Star Wars Jedi: Survivor - een verbluffend, nieuw Star Wars-avontuur dat de hele melkweg omspant.

Star Wars Jedi: Survivor-een ambitieus vervolg op Fallen Order

Star Wars Jedi: Survivor is het langverwachte vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, een spel dat een kritisch en commercieel succes was, geprezen voor de leuke gameplay en de introductie van de charismatische held Cal. Aangezien Star Wars Jedi: Survivor een vervolg is op een al veelgeprezen spel, lijkt het erop dat het zal voortbouwen op wat het originele spel succesvol maakte en zal verbeteren waar het misschien ontbrak. Het spel komt vrij snel uit op 28 april 2023 op alle grote platforms, dus er is niet lang meer te wachten. Laten we eens kijken wat we tot nu toe weten over Respawn Entertainment's veel gehypte Star Wars game!

Ontdek het vervolg van het verhaal van Cal Kestis

Het verhaal van Star Wars Jedi: Het verhaal van Fallen Order draaide om Cal Kestis, een voormalige Jedi Padawan die zich probeerde te verbergen voor zijn moeilijke verleden en zijn Force-krachten probeerde te verbergen voor de Imperial Inquisition. Tijdens zijn reis reisde Kestis naar verschillende planeten, ontmoette hij fascinerende personages en kwam hij bekende gezichten uit het Star Wars universum tegen. De gebeurtenissen in Fallen Order spelen zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Revenge of the Sith af, en Survivor zelf speelt zich nog eens vijf jaar daarna af. Het is niet nodig om Fallen Order vóór Survivor te spelen, maar het is wel een goed idee als je op de hoogte wilt zijn van Cal's epische avontuur.

Cal was eigenlijk nog maar een tiener tijdens de gebeurtenissen van Fallen Order, en nu is hij volwassen in de gebeurtenissen van Survivor. Het verhaal begint jaren na de gebeurtenissen van het eerste spel, maar deze keer staat er veel meer op het spel nu de melkweg afglijdt naar de duisternis. Als een van de laatste Jedi-ridders zal Cal hard moeten vechten om te overleven. Natuurlijk zijn er tal van geheel nieuwe vijanden om tegen te vechten, zoals battle droids en Wampa-beesten.

Geniet van spannende Lightsaber- en Force-gevechten

Ik denk niet dat iemand kan beweren dat Star Wars niet de perfecte franchise is voor gamers. De films alleen al bevatten zwaarden, wapens en vijanden die op maat lijken te zijn gemaakt voor videogamegevechten. De gameplay van Star Wars Jedi: Survivor bouwt voort op wat Fallen Order heeft opgeleverd, met extra Force-mogelijkheden en lightsaber-gevechtsstijlen. Er zijn ook puzzels verspreid over het spel, waarbij de speler logica en deductie moet gebruiken om ze op te lossen. Het vechtsysteem is uitdagend en lonend, met de nadruk op lichtzwaardgevechten en Force vaardigheden. Het spel heeft een skill tree systeem, waarbij de speler geleidelijk nieuwe vaardigheden en upgrades kan vrijspelen om Cal's gevechtstechnieken en Force krachten te verbeteren.

Het is een beetje bloederig, maar blijkbaar zal het spel voor het eerst ook ledematen in stukken snijden! Dat was iets waar spelers op zaten te wachten nadat Fallen Order het niet had. Star Wars Jedi: Survivor is ongetwijfeld een van de meest verwachte games van het jaar, en niet alleen onder Star Wars-fans. Na het enorme succes van Fallen Order draagt dit vervolg de last van hoge verwachtingen. Fans overal verwachten een groter, ambitieuzer spel. Door realistische mechanieken te introduceren voor een van de meest bekende wapens in sciencefiction, het lichtzwaard, lijkt Respawn Entertainment een veelbelovende stap te zetten naar het creëren van een meer meeslepende gameplay-ervaring.

Verken de Melkweg met "wijd open" planeten en meer aanpassingsmogelijkheden voor de speler

Een andere manier waarop Star Wars Jedi: Survivor gaat voortbouwen op Fallen Order is met de introductie van "open-brede" planeten. Fallen Order was een vrij lineair spel, en het lijkt erop dat Survivor dat zal verbeteren door meer verkenning en spelersvrijheid toe te voegen. Volgens de ontwikkelaar zal Survivor een veel meer open-wereld-achtig kaartontwerp krijgen in de trant van ruimteverkenningsgames als No Man's Sky, hoewel er nog steeds een verhaal zal zijn dat spelers verder leidt. Dat is geweldig nieuws voor spelers die het beu zijn dat moderne games hun handen vasthouden en hen van punt A naar B dwingen als een ezel die een wortel aan een stok krijgt aangeboden.

Daarnaast geeft Star Wars: Jedi Survivor spelers meer keuzes in termen van grotere cosmetische aanpassingsopties, waaronder draagbare bomberjacks en gouden jassen. Jedi hebben nooit bekend gestaan als grote modefanaten, maar toch is het uitstekend dat spelers hun versie van Cal nu kunnen kleden zoals ze willen. Star Wars Jedi: Survivor is bovendien gemaakt voor de volgende generatie consoles en Windows 10, dus het lijkt onvermijdelijk dat het een van de mooiste Star Wars-games ooit wordt!

Waar kan ik Star Wars Jedi: Survivor spelen?

Star Wars Jedi: Survivor staat gepland voor een release op 28 april 2023 op alle grote platformen, waaronder PlayStation, Xbox en Windows 10. Als je het spel wilt kopen, kun je dat veilig en vertrouwd doen bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop. Of je kunt altijd cadeaucodes kopen om het spel in winkels als PlayStation en Xbox te krijgen. Deze wil je niet missen!

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
steam-gift-card-20-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $20 US

€ 20,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
steam-gift-card-50-us
Bezorgd per e-mail

Steam Gift Card $50 US

€ 50,00
Deze code is te gebruiken in {RegionLock}.
xbox-gift-card-15
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €15

€ 15,00
xbox-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €25

€ 25,00
xbox-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €50

€ 50,00
pc-game-pass-3-maanden
Bezorgd per e-mail

PC Game Pass - 3 Maanden

€ 29,99
playstation-network-card-25
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €25

€ 25,00
ps-plus-essential-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Essential 12 maanden

€ 75,00
ps-plus-extra-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Extra 12 maanden

€ 125,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.