be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Gran Turismo 7: een geweldige balans tussen gameplay en realistische graphics

gran turismo 7
Op 4 maart 2022 zal Gran Turismo 7 uitkomen voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Wij konden niet wachten en onze gebeden zijn verhoord, want we kregen de kans om de demoversie van deze nieuwe racegame te spelen op de PlayStation 5. In deze preview kun je onze bevindingen lezen.

Exclusief voor PlayStation

De exclusieve PlayStation game-titel Gran Turismo 7 zal uitkomen op 4 maart 2022 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Deze zevende editie uit de langlopen racegame-reeks moet de beste ooit worden.

gran turismo 7
gran turismo 7

Single- en multiplayer opties

In de Gran Turismo-reeks krijgen fans altijd de mogelijkheid om solo te racen en in verschillende multiplayer modi. Het is zo dat je eerst de kans krijgt om solo te oefenen met het beheersen van de auto’s en dat je uiteindelijk (online) tegen anderen zal gaan racen.

Spelmodi

In Gran Turismo 7 zijn er natuurlijk weer verschillende spelmodi te vinden, zoals de drie die we hieronder bespreken.

Simulation

In deze spelmodus kun je in een solo-campagne auto’s kopen en verkopen om ermee te racen, maar ook om nieuwe auto’s en challenges te unlocken.

Sport

Race je het liefst tegen anderen, dan zit je bij Gran Turismo 7 ook helemaal goed. Met de verschillende modi kun je je rijvaardigheid testen om zo steeds beter en onverslaanbaar te worden.

Brand Central

In Brand Central, maar ook als second-hand dealer kun je vanaf dag 1 al kiezen uit een range van 420 klassiekers en hypermoderne superwagens die in deze game tot in detail zijn nagemaakt. Elke auto heeft een andere manier van besturen en weggedrag.

De graphics

We hebben een single-player mode kunnen spelen, dit was een time-match, en we zijn eerlijk: de graphics van Gran Turismo op PlayStation 5 zijn subliem. Van de race-tracks waar we op hebben kunnen racen tot de zonnestralen die het licht van de auto’s raken, het ziet er allemaal picobello uit. Alle graphics van Gran Turismo 7 zijn geweldig en dat is natuurlijk al een prestatie op zich van de ontwikkelaars van deze game, Polyphony Digital. Wij durven het zelfs aan om te zeggen dat dit de beste graphics in een Gran Turismo-game ooit zijn.

gran turismo 7

Gameplay

Als de demo die wij hebben kunnen spelen representatief is voor de hele game, dan kunnen we zeggen dat we enorm onder de indruk zijn van de gameplay van Gran Turismo 7. Je rijdt met je controller écht mee met je auto in de game en er is een bepaalde tegendruk die je voelt tijdens een race, maar je kunt ook de verschillen in terrein voelen en de verschillende manieren van rijden in de verschillende auto’s die tot je beschikking staan. Racefans zullen sowieso geen genoeg krijgen van deze game, omdat de gameplay zo effectief en realistisch is. Als speler voel je dat je echt ondergedompeld wordt in de wereld van Gran Turismo en dit komt sowieso door een geweldige balans tussen gameplay en realistische graphics.

Exclusief voor PlayStation 5?

Eerst waren er geruchten dat Gran Turismo 7 alleen zou uitkomen voor PlayStation 5, maar dat blijkt niet waar, want de game zal ook uitkomen voor PlayStation 4. Daarnaast waren er geruchten dat deze game zou uitkomen in 2021, maar dat was helaas niet waar, want door de COVID-19 pandemie heeft de ontwikkeling van Gran Turismo 7 een achterstand opgelopen. Tóch weten we nu zeker dat de game er op 4 maart 2022 aan zit te komen!

Pre-order Gran Turismo 7!

Koop PlayStation Network Cards (PSN cards) zodat je genoeg krediet hebt om Gran Turismo 7 te pre-orderen. Speel Gran Turismo 7 op de dag van release!

Direct bestellen

playstation-network-card-20
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €20

€ 20,00
playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-10
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €10

€ 10,00
playstation-network-card-25
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €25

€ 25,00
playstation-network-card-30
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €30

€ 30,00
playstation-network-card-40
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €40

€ 40,00
playstation-network-card-35
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €35

€ 35,00
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.