be Lang be
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Is Hogwarts Legacy de beste Harry Potter-game ooit?

Hogwarts Legacy is ontwikkeld door Avalanche Software en dit hebben ze geweten, want deze game is een enorme open-world Harry Potter-game die ademt en leeft; je kan deze game in 2023 gaan spelen op je favoriete console. Wat we hebben kunnen zien in de trailers die er tot nu toe uitgekomen zijn is dat deze game precies is wat je verwacht als je denkt aan een Harry Potter-game, want Hogwarts Legacy heeft geweldige graphics en een erg realistische kijk op hoe Hogwarts eruit zou zien als de Wizarding World echt zou zijn. Er is nog nooit een Harry Potter-game geweest die zo realistisch was als deze.

Ontdek een heel nieuw verhaal dat zich afspeelt in de Wizarding World

In de afgelopen jaren zijn er heel wat Harry Potter-games verschenen, het grootste gedeelte daarvan was gebaseerd op de wereldberoemde boekenreeks, maar er is er nog nooit één gemaakt die er zo fenomenaal uitziet als Hogwarts Legacy. In deze game is het voor het eerst dat je niet speelt als Harry Potter en dat Harry zelfs niet voorkomt in de gehele game, want Hogwarts Legacy speelt zich een eeuw vóór de verhalen van de bekende tovenaarsleerling af. De game Hogwarts Legacy gaat terug naar het jaar 1890 en vertelt een heel nieuw prequel-verhaal, maar dan natuurlijk wel in de Wizarding World van Harry Potter.

Ontdek klassieke Harry Potter locaties

Hoewel je dus niet in de tijd van Harry Potter speelt heeft Hogwarts Legacy alles wat je van een Harry Potter-game verwacht en nog veel meer, bijvoorbeeld de klassieke locaties van de boeken, zoals Diagon Alley en Hogsmeade, maar natuurlijk ook het legendarische Hogwarts. Alle locaties zien er piekfijn uit door de geweldige graphics in deze game en het zal zeker geen straf zijn om urenlang rond te zwerven in Hogwarts en de omgeving van deze tovenaarsschool; je zult je ogen uitkijken. In de trailer hebben we al kunnen zien hoe de in-game- en cinematic-graphics er uitzien, zeker door het enorme oog voor detail in Hogwarts Legacy. Je kan overal gaan en staan waar je maar wilt in Hogwarts, zoals: de vier gemeenschappelijk ruimtes van de Huizen, maar ook de prachtige eetzaal. Mooie aan deze game is ook dat er geen loading times zijn, waardoor de wereld van Hogwarts Legacy erg smooth en innemend is.

Ga het gevecht aan met je toverstok

Eén van de mooiste dingen aan Hogwarts Legacy is de gameplay, zoals gevechten aangaan met je toverstok en andere type magie. Leer bekende spreuken, zoals “Accio” en “Avada Kedavra”, en ga zo gevechten aan met de gruwelijke Dementors en vijandige Inferi. Het is niet alleen zo dat je gevechten moet aangaan met spreuken die schade toebrengen, maar je moet ook verdedigende spreuken gebruiken om gevechten te winnen. Omdat je dus keuzes moet maken, vaardigheden moet leren en gebruiken is Hogwarts Legacy de eerste Harry Potter-game met doordachte RPG-invloeden.

Leer alle klassieke tovenaarsvaardigheden

Natuurlijk gaat een tovenaarsleven niet alleen over gevechten aangaan met anderen, maar je moet ook klassieke tovenaarsvaardigheden leren, zoals: vliegen op een bezemsteel, brouwen van toverdrankjes, magische beesten temmen, en nog veel meer. Er is niet veel over het hoofd gezien door de ontwikkelaars van deze game; je zult je écht een tovenaar voelen in de wereld van Harry Potter tijdens het spelen. Hogwarts Legacy heeft alle elementen die je van een Harry Potter-game verwacht.

Speel Hogwarts Legacy met Gamecardsdirect!

Hogwarts Legacy zal uitkomen op 10 februari 2023 en zal op dat moment beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Je kan deze game pre-orderen, maar je moet er dan wel voor zorgen dat je genoeg credit op je account hebt staan; zorg dus dat je nieuwe credit bij Gamecardsdirect koopt via een PlayStation Network Card, Xbox Gift Cards of Steam Gift Cards!

Direct bestellen

playstation-network-card-50
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €50

€ 50,00
nintendo-eshop-card-25
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
nintendo-eshop-card-50
Bezorgd per e-mail

Nintendo eShop Card €50

€ 50,00
xbox-gift-card-25
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €25

€ 25,00
xbox-gift-card-50
Bezorgd per e-mail

Xbox Gift Card €50

€ 50,00
playstation-network-card-25
Bezorgd per e-mail

PlayStation Network Card €25

€ 25,00
nintendo-switch-online-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 3 maanden

€ 7,99
nintendo-switch-online-12-maanden-family
Bezorgd per e-mail

Nintendo Switch Online 12 maanden Familie

€ 34,99
ps-plus-essential-12-maanden
Bezorgd per e-mail

PlayStation Plus Essential 12 maanden

€ 75,00
hogwarts-legacy-xbox-one
Bezorgd per e-mail

Hogwarts Legacy - Xbox One

€ 69,99
hogwarts-legacy-xbox-series-xs
Bezorgd per e-mail

Hogwarts Legacy – Xbox Series X|S

€ 74,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.